Skocz do zawartości

Sezon 2014/15 Liga III Atlantic

wiLQ

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie co z tym? 

Cytat

Wazna informacja dla wszystkich, ktorzy sie loguja przez Facebooka lub Googla!!
Musisz to zmienic bo to niebawem przestanie dzialac, a jak to zrobic jest opisane tutaj:
https://help.yahoo.c...mpressions=true

Mam prosbe do komisza zeby dodal ta informacje w lidze na Yahoo np jako notka komisza albo post albo jedno i drugie.

Ja też miałem jakby konto za długo nieaktywne

Cytat

Your Yahoo account has been inactive for an extended period of time and is being recycled. If you need a new account, pleasesign up for a new one.

choć raz udało mi się na nie zalogować, stworzyłem nowe. Więc co teraz gooz umiesz usunąć tamtą drużynę a ja zapisałbym się z tego nowego konta?

Edytowane przez Cisza

W dniu 1.10.2014 o 20:56, Cisza napisał(a):

Panowie co z tym? 

Ja też miałem jakby konto za długo nie aktywne choć raz udało mi się na nie zalogować, stworzyłem nowe. Więc co teraz gooz umiesz usunąć tamtą drużynę a ja zapisałbym się z tego nowego konta?

nie ma problemu za chwilę Cię wyrzucę

E: done  - możesz się dopisać z nowego konta przy pomocy wcześniej przesłanego linka

Edytowane przez goozman

Małe podsumowanie sytuacji na dziś:

SimonSaysTruth być może ma znowu jakieś problemy z logowaniem na e-nba bo nadal nie odczytał priva z namiarami na ligę a oddał głos w ankiecie na doodle. jeśli widzisz tego posta napisz do mnie na maila - goozman@o2.pl - wyślę Ci namiary na ligę w yahoo

thompkins z kolei dołączył na yahoo a nadal nie wypowiedział się w sprawie daty draftu - przypominam wygrywa opcja 22.10 g. ciągle do ustalenia - prosimy o zabranie głosu!

dvd93 natomiast to full opcja - ani nie odczytał priva, ani nie dołączył na yahoo ani nie wypowiedział się w sprawie draftu..

toczą się pertraktacje z El-Maniaque czy da radę jednak pojawić się na drafcie 22.10, no i czekamy na potwierdzenie grafiku przez eMeSa

Możemy już z całą pewnością stwierdzić, że draft w naszej grupie odbędzie się dn. 22.10 prawdopodobnie o godzinie 22.

Czekamy na info czy:

- blaugrana da radę się stawić nieco wcześniej (pisał o 22:30 ale to za późno) - dla niego przede wszystkim zakładana jest g. 22

- El-Maniaque da w ogóle radę się stawić tego dnia

W przypadku odpowiedzi negatywnych będziemy dla nich szukać transferów do lig równoległych, bo lepszego terminu dla wszystkich  nie ugadamy (ewentualnie można będzie zacząć nieco wczesniej jeśli blaugrana i tak nie da rady)

Czy może ktoś na forum ma jakiś zewnętrzny namiar na SimonSaysTruth (kiedyś pick&rolli) - nadal nie dołączył na yahoo

Edytowane przez goozman

W dniu 2.10.2014 o 20:11, goozman napisał(a):

Czy może ktoś na forum ma jakiś zewnętrzny namiar na SimonSaysTruth (kiedyś pick&rolli) - nadal nie dołączył na yahoo

Wyslalem mu dzisiaj maila. Ale skoro wpisal sie na doodle to chyba jasne, ze nigdzie nie zniknal?

Moze ma jakies problemy z zalogowaniem na Yahoo?

W dniu 2.10.2014 o 20:19, wiLQ napisał(a):

Wyslalem mu dzisiaj maila. Ale skoro wpisal sie na doodle to chyba jasne, ze nigdzie nie zniknal?

Moze ma jakies problemy z zalogowaniem na Yahoo?

privów też nie odczytuje więc w ogóle ma problem z logowaniem się. info o ankiecie w doodle jest dostępne bez logowania, namiary na ligę - już nie. wczoraj podałem tu mojego maila ale też się póki co nie odezwał

W dniu 2.10.2014 o 20:23, goozman napisał(a):

privów też nie odczytuje więc w ogóle ma problem z logowaniem się. info o ankiecie w doodle jest dostępne bez logowania, namiary na ligę - już nie. wczoraj podałem tu mojego maila ale też się póki co nie odezwał

Skoro sie dzisiaj stawil cos z tych wszystkich dzialan pomoglo ;-)

W dniu 3.10.2014 o 09:05, goozman napisał(a):

Na yahoo mamy komplet, Blaugrana postara się zdążyć na 22.10 na g. 22, innych reklamacji nie było - także ten termin jest już naszym oficjalnym!

Komplet, yay! Termin zaklepany, yay! Brawo! Atlantic wygrywa wyscig organizyjny wsrod lig III ;-)

Nagroda jest wieksza pewnosc o stanie ligi na drafcie i w sezonie...

• 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.