Cardi Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 19 minut temu, Eld napisał: Z jakiego powodu? Coś jak Blizzard odwalili? Po prostu się jakiś mecz skończył i ludzie wyłączyli transmisje w tamtym momencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 Btw macie gdzieś jakieś dane ile Blizzard stracił aktywnych kont? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 1 minutę temu, Eld napisał: Btw macie gdzieś jakieś dane ile Blizzard stracił aktywnych kont? Z powodu HongKongu? A to nie za wcześnie na takie kalkulacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 13 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2019 1 minutę temu, Cardi napisał: Z powodu HongKongu? A to nie za wcześnie na takie kalkulacje? Tak. Może już są jakieś statystyki. Z ciekawości pytam jako ex klient Blizzarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 11 godzin temu, Eld napisał: Z jakiego powodu? Coś jak Blizzard odwalili? trwają mistrzostwa świata i pewnie screen był już po ostatnim meczu. poza tym akurat chiny oraz korea mają transmisje na własnych platformach, a i na zachódzie śledzi kilkaset tysięcy na youtube. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 14 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2019 19 minut temu, lorak napisał: trwają mistrzostwa świata i pewnie screen był już po ostatnim meczu. poza tym akurat chiny oraz korea mają transmisje na własnych platformach, a i na zachódzie śledzi kilkaset tysięcy na youtube. Bardziej chodzilo o wynik fortnite, bez odniesienia do innych gier. Ale ponoc coś tam sie stało i wyłączyli gierkę, coś się szykuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolsen12 Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Ja teraz myślę nad kupieniem ps4 aby zagrać w the last of us i w następnym roku kupić drugą część oraz cyberpanka. Co sądzicie o zakupie ps4? Dobry pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 1 minutę temu, Bolsen12 napisał: Ja teraz myślę nad kupieniem ps4 aby zagrać w the last of us i w następnym roku kupić drugą część oraz cyberpanka. Co sądzicie o zakupie ps4? Dobry pomysł? Dobry:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Niedobry:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 Bardzo dobra, biorąc pod uwagę, że "The Last of Us" wersja zremasterowana jest teraz dostępna w abonamencie ps+ na październik. Teraz ogrywam "Detroit: become human" i na razie jest ok. "Heavy Rain" raczej nie przeskoczy, ale o "Beyond:Two Souls" zapomniałem już dawno. Cage powinien się za filmy w Hollywood brać, a nie robić gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 15 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2019 12 godzin temu, Przemek_Orliński napisał: Bardzo dobra, biorąc pod uwagę, że "The Last of Us" wersja zremasterowana jest teraz dostępna w abonamencie ps+ na październik. Teraz ogrywam "Detroit: become human" i na razie jest ok. "Heavy Rain" raczej nie przeskoczy, ale o "Beyond:Two Souls" zapomniałem już dawno. Cage powinien się za filmy w Hollywood brać, a nie robić gry Dokladnie moje odczucia. Heavy rain - super, top 3 all time PS, jak nic (sciagnalem sobie aby raz jeszcze zagrac, byl za free przy DBH), TS - poddalem sie podczas aktu z gotowaniem obiadu DBH - jest ok, mysle ze jezeli gra bylaby "brudniejsza" to wyszloby jej to na lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 (edytowane) Fifa stala sie taka maszynka do robienia hajsu ze to az chore. Na black friday rzucili pol miliona paczek, przy sredniej cenie za paczke okolo 100 zlotych i sprzedali wszystkie w 10 minut... I sprzedaja kolejne porcje paczek co godzine przez 4 dni. Przeciez to sie powinno kwalifikowac pod jakis podatek od gier hazadrowych. Edytowane 30 Listopada 2019 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 6 minut temu, fluber napisał: Fifa stala sie taka maszynka do robienia hajsu ze to az chore. Na black friday rzucili pol miliona paczek, przy sredniej cenie za paczke okolo 100 zlotych i sprzedali wszystkie w 10 minut... I sprzedaja kolejne porcje paczek co godzine przez 4 dni. Przeciez to sie powinno kwalifikowac pod jakis podatek od gier hazadrowych. nie musisz wydawać pieniędzy by mieć mocny skład przecież, najgorzej to się wciągnąć w fifa pointsy, a to zupełnie niekonieczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał: nie musisz wydawać pieniędzy by mieć mocny skład przecież, najgorzej to się wciągnąć w fifa pointsy, a to zupełnie niekonieczne Nie wydaje i nie planuje, dla przyjemnosci da sie na szczescie grac bez ( poza tym ze trzeba oplacac ps plus) i troche pozarabiac na tych wszystkich sbc zeby jakis sklad zlozyc. Plus nagrody za division rivals i squad battles. Chociaz zalezy co masz na mysli piszac " mocny " bo do czolowki mi baaardzo daleko No i czasem mam wrazenie ze w ea jest jakas jedna wielka prowizorka bo w niektorych ich ruchach nie widze sensu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 (edytowane) Gry dawno kosza kasę. mynba lekko wydałem 5.000 za 3/4 sezony. Nie liczyłem dokładnie bo to jak z info ile piw się wypiło. Raczej wyjdzie ze dużo więcej wiec wole żyć w mylnym przekonaniu. teraz Raid over SHADOW to nawet codzienny rookie pack 2,99PLN. To przecież 90 zeta miesięcznie. Edytowane 30 Listopada 2019 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 (edytowane) 18 minut temu, fluber napisał: Nie wydaje i nie planuje, dla przyjemnosci da sie na szczescie grac bez ( poza tym ze trzeba oplacac ps plus) i troche pozarabiac na tych wszystkich sbc zeby jakis sklad zlozyc. Plus nagrody za division rivals i squad battles. Chociaz zalezy co masz na mysli piszac " mocny " bo do czolowki mi baaardzo daleko No i czasem mam wrazenie ze w ea jest jakas jedna wielka prowizorka bo w niektorych ich ruchach nie widze sensu:) graj fut champions od razu jak złożysz grywalny sklad, to się w longrunie najlepiej oplaca squad battles tylko do zadań lub na swapy do ikon, szkoda czasu Edytowane 30 Listopada 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: graj fut champions od razu jak złożysz grywalny sklad, to się w longrunie najlepiej oplaca squad battles tylko do zadań lub na swapy do ikon, szkoda czasu Jestem za slaby na fut champions, zdaje sobie sprawe ze to sie oplaca ale do tego musialbym troche potrenowac. Swapy do ikon mam juz zrobione wiec na razie mam od tego spokoj:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 (edytowane) 31 minut temu, fluber napisał: Jestem za slaby na fut champions, zdaje sobie sprawe ze to sie oplaca ale do tego musialbym troche potrenowac. Swapy do ikon mam juz zrobione wiec na razie mam od tego spokoj:) nie jesteś, w Rivals jest zazwyczaj wyższy poziom to mit w który wierzy większość początkujavych graczy Edytowane 30 Listopada 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: nie jesteś, w Rivals jest zazwyczaj wyższy poziom Skacze miedzy 9 i 10 liga w rivals i jeszcze nie uzbieralem 2000 punktow zeby zagrac pierwszy raz w mistrzostwach fut wiec fut champions pewnie bym skonczyl jakims 2-28... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Teraz, fluber napisał: Skacze miedzy 9 i 10 liga w rivals nie było tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi