ignazz Opublikowano 10 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Rozwinięcie temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2016 W dniu 10.10.2016 o 16:58, ignazz napisał(a): Rozwinięcie temat? A czego Ci brakuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Opis gry z twojej perspektywy jeżeli pada słowo wszechczasow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Z mechaniki to sandbox z nastawieniem na skradanie i logiczne gierki, niż walkę. Mechanicznie gra jest całkiem dobra, a to czym urzeka to piękna bajkowa grafika i wspaniały klimat, w który się łatwo wciąga. Grałem w to z 10 lat temu i wciąż pamiętam jako niezwykłe przeżycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 13 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 sztos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Grałby ktoś w kampanię EU2 MP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 W dniu 4.11.2016 o 12:55, RappaR napisał(a): Grałby ktoś w kampanię EU2 MP? Europa Universalis? Pykałem w jedynkę za dzieciaka na kodach Watykanem, bo można było wszystkie inne kraje anektować teraz dorwałem EU4 i nie mogę tego rozgryźć, zawsze w dupala dostaję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 10 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Nie wiem czy widzieliście Call of Duty Modern Warfare Remastered ale miazga. Czekam na taki remaster dla pierwszej części Mafii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Szkoda tylko, że sprzedają to w pakiecie z odgrzewanym IW za niemałą kasę. Gdyby było osobno to bym brał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 W dniu 11.11.2016 o 16:17, bankrut napisał(a): Szkoda tylko, że sprzedają to w pakiecie z odgrzewanym IW za niemałą kasę. Gdyby było osobno to bym brał.Podobno IW bardzo fajna gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Grał ktoś w cywilizacje już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 W dniu 11.11.2016 o 17:14, RappaR napisał(a): Podobno IW bardzo fajna gra Okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 W dniu 11.11.2016 o 18:23, bankrut napisał(a): Okej. Hejtowanie IW jest modne i trendi, więc nie dziwi mnie ocena. W recenzjach się broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Far Cry 3: Blood Dragon na uplay i Dirt 3 na humblebundle za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Jak rozumiecie okreslenie "Mocno naciągany realizm" bo czytam sobie o BF1 i w minusach gry jest "mocno naciągany realizm momentami bije po oczach." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 W Football Manager Mobile 2017 znajdzie się grywalna Extraklasa http://www.footballmanager.com/news/football-manager-mobile-new-nations Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Ziomki, mam do sprzedania Diablo 3 z dodatkiem, pudełka, bajery, pełen zestaw. Żadna tam kolekcjonerska. Mam jedną postać na maksymalnym poziomie i jedną, która doganiała. Pół roku temu grałem ostatnio i była wystarczająco mocno, żeby sobie pohulać po najgłębszych szczelinach ale teraz to już na bank trzeba by chwilkę pograć. Cena do dogadania.Ewentualnie wymienię na SC II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Może nie bardzo pasuje bo to manager online ale wklejam i zapraszam Jeżeli ktoś ma troche wolnego czasu i szuka nowej gry to zapraszam do footstara. Manager w którym wcielamy się w piłkarza, trenujemy, gramy mecze. Zaczynamy w wieku 17 lat i pokonujemy kolejne szczeble juniorskiej kariery ale również możemy stworzyć gracza w przedziale od 17-25/26 lat, mając odpowiednią ilość umiejętności do rozdysponowania. Obecnie jestem menagerem Polski NT oraz Nowej Soli U18. Z Nową Solą U18 organizuję rocznik który na początku przyszłego sezonu oraz kolejnego będzie walczył o medale WC miast. Obecnie mamy około 9/10 graczy i poszukujemy uzupełnień aby móc mieć do dyzpozycji szerszą kadrę. 4 sezony temu wygraliśmy Mistrzostwa Świata w poprzednim sezonie dotarliśmy do półfinału a na początku tego graliśmy w ćwierćfinale, również obecne Mistrzostwa wygrało inne Polskie miasto Opole U18. Jeżeli ktoś był by zainteresowany to zapraszam do Nowej Soli, zapewnię odpowiedni Trening oraz regularną gre w Nowej Soli U18. Dosępne są również inne Polskie miasta jak: Warszawa, Katowice, Opole, Poznań, Szczecin, Toruń oraz Gdańsk. Kontakt w grze: http://www.footstar.org/ver_jogador.asp?jog_id=103596&mmm=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Siemanko! Jako wielki fan serii Gothic nie mogę nie pochwalić tego projetku: http://soulfire.worldofgothic.com/ Dzieje Khorinis to oprócz zmienionego w pełni świata także profesjnalny modding i dubbing, który zrobią prawdziwi aktorzy. M.in. znani z G1 i G2 Dla zainteresowanych garść ciekawostek z świata i zajawka tej produkcji: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi