kulfon Opublikowano 13 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 a to? https://eufigames.com/forum/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2016 Liczba postów się nie zgadza, ale niech będzie. Nie wiem czemu mi w google nie wyskoczyło, zrobiłem z kilkanaście różnych kombinacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Kurewsko mocny humble bundle. Polecam kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Kurewsko mocny humble bundle. Polecam kupować. A Ty kupujesz raz w tygodniu nową grę ? Kiedy masz czas w to wszystko grać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 A Ty kupujesz raz w tygodniu nową grę ? Kiedy masz czas w to wszystko grać ? Raczej zakupoholik, widzę fajną promocję to kupuję, ale mam kilkadziesiąt gier nie zaczętych i faktycznie powinien przestać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 A Ty kupujesz raz w tygodniu nową grę ? Kiedy masz czas w to wszystko grać ? Przecież kupno gry wcale nie wiąże się z koniecznością zainstalowania jej czy nawet grania w nią. W temacie o konsolach pytałeś o ToEE - mi nigdy nie udało się przez nią przebrnąć (choć ciągle mam ją na liście do zagrania kiedyśtam), ale sama gra dość wiernie odzwierciedla zasady 3.5 D&D. ToEE jest w świecie Greyhawk, a nie FR (więc nie spotkamy tam Drizzta). Po 3 patchach + jakiś fanowskich poprawkach powinna być spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Przecież kupno gry wcale nie wiąże się z koniecznością zainstalowania jej czy nawet grania w nią. W temacie o konsolach pytałeś o ToEE - mi nigdy nie udało się przez nią przebrnąć (choć ciągle mam ją na liście do zagrania kiedyśtam), ale sama gra dość wiernie odzwierciedla zasady 3.5 D&D. ToEE jest w świecie Greyhawk, a nie FR (więc nie spotkamy tam Drizzta). Po 3 patchach + jakiś fanowskich poprawkach powinna być spoko. O bugach słyszałem więc ściagnę jakąś wersję reloaded. Greyhawka uwielbiam z papierówki, jest bardziej upolityczniony i w papierówce był mniej baśniowy niż FR. Drizztem rzygam już. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 pod nowym WIN HMM3 zaczyna mi sie wieszać.... co robić? w co grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Gram sobie trochę w HS. Grubo blizzard poleciał z cenami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 CoD2 po raz kolejny Chcę zabijać Niemców sky is the limit, poprosze propo poza company of Heroes, którą zaraz onownie będę męczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 hearts of iron, ale trudne to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 a ja sobie w koncu mass effect 3 ogarnalem (jedynke przeszedlem, dwojke prawie - pod koniec stary laptop mi sie juz obsral i bylo unplayable) dzis w pracy sie stawilem ok 11.50 zona mnie hejtuje ogolnie rzecz biorac polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 hearts of iron, ale trudne to spróbuję. gimme another. nazista ma padać gęsto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2016 HOI 4 jest trudne tylko w pierwszych podejściach. A potem to jak po szablonie. Co do zabijaniu Niemców to sie moze nie udać, najłatwiej sie gra taką Polską jako pańswo faszystowskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Kharsek 1000 Elite Knight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Kharsek 1000 Elite Knight ło k****, tego się nie spodziewałem. co jest za bramką 999? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 ło k****, tego się nie spodziewałem. co jest za bramką 999? Nie wiadomo, nie zdradził tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 2k17 https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=1ZqMGHPWj7w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Splinter Cell za darmo na uplayu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bankrut Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi