jack Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 3 minuty temu, julekstep napisał(a): cicho postępuj tam xD Hirosy se odpal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 5 minut temu, jack napisał(a): Hirosy se odpal ŁAP MAKKARTY https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1734850518 WALCZ Z ONUCAMI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 19 minut temu, julekstep napisał(a): https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1734850518 Tym chcesz mnie przekonać, że to nie gówno? Świetnie Ci idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 4 minuty temu, jack napisał(a): Tym chcesz mnie przekonać, że to nie gówno? Świetnie Ci idzie w sensie oceniasz grę na podstawie jakiegoś randomowo wybranego moda? myślę że marnujesz się tutaj i powinieneś dołączyć do panelu eksperckiego w programie Wykrywacz Kłamstw (albo jakiegoś innego w ramówce TVPO) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 40 minut temu, jack napisał(a): Tym chcesz mnie przekonać, że to nie gówno? Świetnie Ci idzie Co ci tak żyłka pękła? Z powodu wyśmiewania tępej propagandy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Ze HoI to gowno? Bez przesady. Trudna jest, przynajmniej dla mnie, jakos sie nie przekonalem do niej, ale zeby gownem nazwac? A CK z modem AGOT. Miodzio. P.S. gralem kiedys. HoI, nie pamietam ktora czesc. Wzialem ZSRR, ale mialem chytry plan na zmiane historii i udalo mi sie. Pod koniec gry bylem demokratycznym panstwem (lub blisko, to tego caly czas dazylem w kazdym razie). Wyzwolilem pol Europy (na pewno wiecej miz u nas ZSRR "wyzwolil"), z ta roznica, ze dawalem wyzwolonym krajom niepodległośc, ale i pelna niezaleznosc, plus z Polski zrobilem cos na ksztalt sumy Polski wspolczesnej plus Kresy. Nie wszystkie prowincje udalo mi sie Polsce przekazac z tych ktore chcialem, ale i tak pieknie to wygladalo. Jeszcze Slowacje troche skroilem za wspoludzial w ataku na Polske. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Godzinę temu, Szabla napisał(a): Ze HoI to gowno? Bez przesady. Trudna jest, przynajmniej dla mnie, jakos sie nie przekonalem do niej, ale zeby gownem nazwac? A CK z modem AGOT. Miodzio. P.S. gralem kiedys. HoI, nie pamietam ktora czesc. Wzialem ZSRR, ale mialem chytry plan na zmiane historii i udalo mi sie. Pod koniec gry bylem demokratycznym panstwem (lub blisko, to tego caly czas dazylem w kazdym razie). Wyzwolilem pol Europy (na pewno wiecej miz u nas ZSRR "wyzwolil"), z ta roznica, ze dawalem wyzwolonym krajom niepodległośc, ale i pelna niezaleznosc, plus z Polski zrobilem cos na ksztalt sumy Polski wspolczesnej plus Kresy. Nie wszystkie prowincje udalo mi sie Polsce przekazac z tych ktore chcialem, ale i tak pieknie to wygladalo. Jeszcze Slowacje troche skroilem za wspoludzial w ataku na Polske. Kiedyś w pizdu grałem w gry paradoxu, ale te stare. Spędziłem chyba tysiące godzin w Viktorii 1 i w EU2, trochę grałem w HOI2 i w CK, ale potem już mi się nie chciało siedzieć i uczyć mechanik. W EU4 trochę pograłem, kupiłem subskrypcję i odkryłem, że nie powinienem jej przedłużać, bo gra ma potencjał na LBSa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 12 godzin temu, jack napisał(a): Możnaby zarzucić, że tylko to gówno o którym nikt nie słyszał reklamują. Tyle tylko, ze TVP info to mało kto ogląda z ludzi co potrafią takiego moda uruchomić. 9 godzin temu, julekstep napisał(a): w sensie oceniasz grę na podstawie jakiegoś randomowo wybranego moda? aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi