Ivergs Opublikowano 11 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2025 Gra ktoś jeszcze w gta online? Odpaliłem pierwszy raz w tym tyg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2025 11 minut temu, Ivergs napisał(a): Gra ktoś jeszcze w gta online? Odpaliłem pierwszy raz w tym tyg... ja kiedyś odpaliłem, ale po tym jak mi czołg spadł na głowę jakoś się nie wciągnąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivergs Opublikowano 11 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2025 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ja kiedyś odpaliłem, ale po tym jak mi czołg spadł na głowę jakoś się nie wciągnąłem Brzmi znajomo. Póki co cisnę samemu i widzę ze może być fun grając ze znajomymi ale z randomami to online zawsze słabo. W nba 2k zawsze to samo też niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 11 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2025 2 godziny temu, Ivergs napisał(a): Brzmi znajomo. Póki co cisnę samemu i widzę ze może być fun grając ze znajomymi ale z randomami to online zawsze słabo. W nba 2k zawsze to samo też niestety Dokładnie, trzeba mieć paczkę xD ja lata temu grałem z 4 Czechami których znałem ale oni byli pro i trochę im na początku uwalalem heisty. Samemu to chyba bieda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivergs Opublikowano 12 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2025 Coś tam da sie pograć ale zależy na kogo trafisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2025 genialnie się to ogląda z komentarze Jordana xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2025 biorę pre order Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 12 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2025 (edytowane) OMFG, yes please. Edytowane 12 Grudnia 2025 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 12 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2025 (edytowane) Z ciekawostek to dzisiaj o 20 rusza nowy sezon PoE2. Można będzie pograć druidem, trochę poczarować, zmieniać się w furasa... Fajnie. PS Serwer pewnie i tak będzie przeciążony. Edytowane 12 Grudnia 2025 przez MA23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2025 nowy niebinarny KOTOR? na to czekałem! Larians! Godzinę temu, MA23 napisał(a): PS Serwer pewnie i tak będzie przeciążony. na start 0.3 nie było najmniejszych problemów przecież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 12 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2025 12 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nowy niebinarny KOTOR? na to czekałem! Larians! na start 0.3 nie było najmniejszych problemów przecież Nom. Ale Na 0.3.2 z Amazonką już były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2025 22 minuty temu, MA23 napisał(a): Nom. Ale Na 0.3.2 z Amazonką już były. akurat pod względem dostępności nowego contentu na premiere przy takim zainteresowaniu GGG i tak jest daleko przed resztą, te kilka godzin obsuwy, to nic przy tym co potrafi odstawić choćby Blizzard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 12 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2025 W dniu 19.02.2023 o 23:45, MA23 napisał(a): Hogwart Legacy - gra naprawdę jest bardzo dobra. Gra się przyjemnie, a jeśli ktoś jest fanem tego uniwersum to powinien się odnaleźć jak ryba w wodzie. System walki jest ciekawy i można tak manewrować z różnymi zaklęciami aby tworzyc własne kombinacje. Główny wątek do którego miałem obawy na początku też przedstawia ciekawą historię. Jedyne minusy które zauważyłem to jednak questy poboczne ( nie licząc tych od przedstawicieli domów) które są mało ciekawe i monotonne + to że nie można określić się jednoznacznie jako ten dobry lub zły. Ogólnie widzę duży potencjał na jakieś DLC lub kontynuacje historii. Więcej za bardzo nie chce pisać żeby nie spojlerowac ale gra jest na pewno godna polecenia. W dniu 7.08.2023 o 23:54, fluber napisał(a): W końcu udało mi się przejść hogwarts legacy i absolutnie jedna z najlepszych o ile nie najlepsza gra w jaką grałem, dopracowany ogromny świat, świetna eksploracja, dużo zadań pobocznych, po prostu świetna zabawa, szczególnie jeśli ktoś jest fanem uniwersum. Polecam! Do odebrania za uczciwą cenę (0,00 zł) na Epiku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2025 1 minutę temu, Kily napisał(a): Do odebrania za uczciwą cenę (0,00 zł) na Epiku Yup, odebrałem mimo, że mam kupioną na steamie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2025 3 godziny temu, Kily napisał(a): Do odebrania za uczciwą cenę (0,00 zł) na Epiku 3 godziny temu, P_M napisał(a): Yup, odebrałem mimo, że mam kupioną na steamie xD Chciałem kupić na switch 2, w sumie fajnie wyszło. Zagram jak skończę to co mam do zagrania teraz, pewnie coś w okolicach 2077 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 15 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2025 A gra ktoś z was w GeoGuessr online? Wkręciłem się przez weekend mocno, idealna gierka dla mnie bo mecz trwa 10 minut max i można czasem pyknąć na przerwie w pracy czy przed snem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia (edytowane) muszę paradoksalnie podziękować GGG za to, że totalnie położyło nowy sezon PoE 2, a nie było łatwo bo zdążyłem nabić 1008h w jakieś 4 miesiące z przerwami dzięki temu mogłem w końcu z czystym sumieniem zakupić Clair Obscur... no i zabrało mnie kompletnie, nie mogę przestać o niej myśleć, nie wiem kiedy ostatnio tak miałem, uzależnienie od PoE, to na pewno nie to samo uczucie więc jeśli ktoś jeszcze się nie zdecydował, a lubi pograć, to niech nie traci czasu, jako teaser polecam ten podcast, bardzo fajne chłopaki, rozbierają temat na czynniki pierwsze bez spoilerów, w ogóle polecam cały kanał gra w jest w gamepassie na insant gaming kosztuje niecałę 140zł na ps store 175 Edytowane 7 Stycznia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 34 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): muszę paradoksalnie podziękować GGG za to, że totalnie położyło nowy sezon PoE 2, a nie było łatwo bo zdążyłem nabić 1008h w jakieś 4 miesiące z przerwami o k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 15 minut temu, RappaR napisał(a): o k**** uroki pracy na 14 30 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Stycznia Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): uroki pracy na 14 30 ;] ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi