julekstep Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 (edytowane) 20 minut temu, ignazz napisał(a): Ależ oczywiście. Po prostu h3 zaczynała ( razem ze mną) od single mode i kampanii a potem powoli się rozrastała. Renesans gry wraz z niezależnymi dodatkami to jedno ale już nie grając w H3 przeoczyłem że nagle przerobili grę na PvP i to w takim stopniu że PvE praktycznie nie istnieje. A to już całkowicie wymusiło zmianę warsztatu gry. Co ważne dodano do tego opcję gadżetów tylko pod pvp jak licznik ruchu, podświetlenia zasięgów przeciwnika, szybsze przerzucanie wojsk i podkręcono licznik limitu ruchu ale i wymuszono przyspieszenie wyścigu do topy czy kluczowych miejsc na mapie. Jasne że to normalne założenia każdej takiej rozgrywki. Tylko że h3 była inna. I stąd mój szok jak to z paroletnim opóźnieniem odkryłem. Żyjąc w single mode po prostu. Były czasy że grałem w żywego przeciwnika ale to tak towarzysko przy winku na jednym kompie gdy przełączany był gracz Turowo. Z pewną blondynką zagrywałem się sporo. Zawsze był to dobry powód na zaproszenie na chatę. I wino. jak można grać w hirołsy w kampanię? przecież ta gra miała jedyny sens w pvp hot seat Lol w ogole teraz zobaczylem ze ta gra zostala wydana ROK po Starcrafcie Tym bardziej nie czaje az takiego fenomenu tej gry Edytowane 15 Listopada 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 12 minut temu, julekstep napisał(a): jak można grać w hirołsy w kampanię? przecież ta gra miała jedyny sens w pvp hot seat Lol w ogole teraz zobaczylem ze ta gra zostala wydana ROK po Starcrafcie Tym bardziej nie czaje az takiego fenomenu tej gry @ignazz co teraz uzywa sie do gry, standardowo kazda wersja z kazda wersja kompatybilna? trzebaby moze zagrac cos enba online! Jak ktos moze postawic serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 HOTA z nakładką starych wersji pod HD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): to co, stawia ktos serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MA23 Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 W dniu 15.11.2024 o 17:31, julekstep napisał(a): jak można grać w hirołsy w kampanię? przecież ta gra miała jedyny sens w pvp hot seat Lol w ogole teraz zobaczylem ze ta gra zostala wydana ROK po Starcrafcie Tym bardziej nie czaje az takiego fenomenu tej gry Ja pyknalem sobie kampanię z AB dotyczącą Dracona i w sumie spoko mi się grało. Ostatnio nawet chciałem spróbować przejść na szybko wszystkie kampanię ale jednak Hota trochę "rozmieściła" z szybkimi walkami przekazywaniu armii itp i nie mogłem się przemóc. Uniwersalność w rozgrywce czyli możesz zagrać solo kampanię, bardziej wymagający scenariusz zrobiony przez fana czy kończąc na "gorących pośladkach" sprawiało że gra nie miała tylko jednego sensu w pvp. Podobnie można przecież podejść do SC który wymieniłeś ( dokładnie się nie wypowiem bo akurat moi znajomi grali a mnie gra nie porwała) czy W3. H3 zrobiło chyba furorę tylko w Polsce i Rosji. Coś jak Gothic w PL. Chociaż z początku chyba fenomenem gra nie była skoro 3DO upadło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 jakby komuś chodziło po głowie kupno PS 5 Pro na Świeta czy coś, raczej nie warto póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 21 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 Wiadomo, że Sony rucha klientów aż boli, ale ten arkadikus to jest naczelny hejter wszystkiego. Im więcej rozdmuchanych kontrowersji tym więcej wyświetleń, więc wcale mnie to nie dziwi. Takie czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 3 godziny temu, Kraso napisał(a): Wiadomo, że Sony rucha klientów aż boli, ale ten arkadikus to jest naczelny hejter wszystkiego. Im więcej rozdmuchanych kontrowersji tym więcej wyświetleń, więc wcale mnie to nie dziwi. Takie czasy. możesz podać jakieś przykłady gdzie jego krytyka była bezpodstawna i nastawiona jedynie na zarobek z wyświetleń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 21 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 A czy kupienie PS Pro za 3500 zł tylko po to, żeby nagrać materiał w 100% nastawiony na hejtowanie tego sprzętu, to nie jest wystarczający przykład? Wejdź sobie na jego kanał i zobacz jaki procent materiałów opiera się na nienawiści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 19 minut temu, Kraso napisał(a): A czy kupienie PS Pro za 3500 zł tylko po to, żeby nagrać materiał w 100% nastawiony na hejtowanie tego sprzętu, to nie jest wystarczający przykład? Wejdź sobie na jego kanał i zobacz jaki procent materiałów opiera się na nienawiści. Z dzisiejszych breaking newsów Recenzent kupuje sprzęt do oceny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 1 godzinę temu, Kraso napisał(a): A czy kupienie PS Pro za 3500 zł tylko po to, żeby nagrać materiał w 100% nastawiony na hejtowanie tego sprzętu, to nie jest wystarczający przykład? Wejdź sobie na jego kanał i zobacz jaki procent materiałów opiera się na nienawiści. oglądam jego kanał regularnie, tak naprawdę był on pierwszym tego typu jupiterem na którego natrafiłem, oglądałem jak jebał po Diablo 4, Stafieldzie, Lords of the Fallen, Dragon's Dogma, SW Outlaws czy teraz po nowym Dragon Age, widziałem też jak chwalił Baldura 3, Silent Hill 2 Remake, Lies of P, ciśnie też regularnie po Ubi, Blizzardzie, EA czy Bethesdzie, a takie Larians czy Warhorses stawia jako wzór. Wszystkie te przykłady pokrywają się z opiniami trzeźwo myślących graczy, a nie tych, którzy wydadzą 500 złotych na Dioblo 4 z dodatkami i będzie powtarzać "mi się podoba" głownie dlatego aby przed samym sobą nie przyznać się, że dali się wydymać developerowi. Dlatego takie teksty o jakiejś mowie nienawiści kierowałbym bym bardziej w inną stronę, bo to właśnie developerzy c***owych tytułów, co chwilę wyciągają karte ofiary i płaczą jak to bardzo niedoceniana jest ich piekielnie ciężka robota i jak trudno się robi grę w dzisiejszych czasach i potem takie Baldurs Gate 3 nazywają "anomalią" choć koszt produkcji BG3 vs Dragon Age Veilguard to 100 vs 250 milionów dolców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 Borys z "Rock i Borys" też kupił PS5 pro i nie jest zachwycony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 6 minut temu, jack napisał(a): Borys z "Rock i Borys" też kupił PS5 pro i nie jest zachwycony akurat jeśli chodzi kwestie czysto sprzętowe, to Borysowi można ufać, gorzej już z opiniami o samych grach, no, ale Rock też nie jest asem w tej materii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 22 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 (edytowane) Dobra, wszystko jasne. Jesteś ludologiem z drużyny kiszaka i arkadikusa. Temat zamknięty z mojej strony, ja jestem tylko dadgamerem. Edytowane 22 Listopada 2024 przez Kraso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 3 godziny temu, Kraso napisał(a): Dobra, wszystko jasne. Jesteś ludologiem z drużyny kiszaka i arkadikusa. Temat zamknięty z mojej strony, ja jestem tylko dadgamerem. Ach ta odwieczna wojna ludologów z dadgamerami, nigdy nie będzie w niej porozumienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 (edytowane) 3 godziny temu, Kraso napisał(a): Dobra, wszystko jasne. Jesteś ludologiem z drużyny kiszaka i arkadikusa. Temat zamknięty z mojej strony, ja jestem tylko dadgamerem. Tak się kończy zwykle ta dyskusja, wychodzisz z jakimś absurdalnym wnioskiem, a pod argumentami podkluasz ogon i przy okazji próbujesz innym umniejszyć. Nikt Tobie nie zabrania cieszyć się wspaniałym PS5 Pro, tym bardziej jeśli sam wiesz o tym jak to Sony dyma klientów. to, że zacząłem sluchać bardziej ambitnych treści nie zmieni mnie nagle w eksperta, jedynie w bardziej świadomego konsumenta Edytowane 22 Listopada 2024 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2024 prawie 13k platyn na PlayStation, a Wy ile macie czasu na granie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Kupiłem w końcu Sekiro (było na promocji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2024 Jestem w połowie mafii definitive edition bo za free na prime było xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi