SlaKB Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) Ha, wiedziałem że LakeShow to nie jest żaden kore tylko just like mike, identyczny styl pisania. Btw. Za co JLM dostał bana? Edytowane 14 Lipca 2016 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Za to samo, za co JJ, LS i dzisiejsze konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Tak dla informacji wszystkich, wyłowiłem po IP ścieżkę jednego kolesia... just like mike -> JessieJames -> LakeShow -> Gerwazy -> ... RappaR, dzięki za zgłoszenie, badałem to już jakiś czas, ale dopiero niedawno IP z jego kilku kont zaczęły się pokrywać. o kurka ale trzeba mieć zapał! Iggy na moda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 o kurka ale trzeba mieć zapał! Iggy na moda! Właśnie obstawiam, że Laker25 to jego piąte konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Niech Rappar zostanie modem od banowania justlikemike'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Zgadza się, właśnie wpadł, bo IP pokryło się z dzisiejszym Gerwazym. Aktualizacja: just like mike -> Laker25 -> Jessie James -> LakeShow -> Gerwazy -> ... Brakuje nam opcji blokowania wybranego IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Jak dojdzie do 50 nickow będę lobbowal o Przyznanie mu honorowego członkostwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Borys ma opcje blokowania ip, tylko od jakiegos czasu go nie ma serio ktos ma czas i checi zeby robic 5 kont na forum, wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Widzę wczoraj był dzień tematów związanych z łapaniem pokemonów to, że JJ i LakeShow to ta sama osoba to wiedziałem to, że JLM chciało się bawić oznacza, że ma kupę czasu do spędzania na forum - na moda go czekam, aż wyjdzie, że darkonza -> Borys -> matek -> lorak -> Elwood -> just like mike -> Laker25 -> Jessie James -> LakeShow -> Gerwazy -> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Fajny temat, wakajce w pełni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bogut Opublikowano 15 Lipca 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Widzę wczoraj był dzień tematów związanych z łapaniem pokemonów to, że JJ i LakeShow to ta sama osoba to wiedziałem to, że JLM chciało się bawić oznacza, że ma kupę czasu do spędzania na forum - na moda go czekam, aż wyjdzie, że darkonza -> Borys -> matek -> lorak -> Elwood -> just like mike -> Laker25 -> Jessie James -> LakeShow -> Gerwazy -> Zdradzę Ci sekret bo i tak nie uwierzysz. Na tym forum siedzisz Ty i ja. Nikt więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Ciekawe, bo akurat Rappar ma w dziale modzi najwięcej nominacji od użytkowników na moderatora, więc nie myślałem, że to taki kontrowersyjny wybór zauwaz tylko że proponują go osoby ze spotkania sierpniowego . Na dodatek nadal utrzymują ze sobą kontakt i proponują ziebie nawzajem czego skrajnym przykładem był mac , który zaproponował tylko członków tej grupy ci sami ludzie podnieśli larum i proponują teraz siebie.. ot taka rewolucja po polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Ja nylem w sierpniu a promuje ignazza! Ely nie twórz teorii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Nikt z grupy nie dał kandydatury RappaRa, prócz maca. Bardzo nieładnie się bawimy, ely. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Ely3 od zawsze chciał być agentem kontrwywiadu. Niestety CIA, CBŚ i XYZ go nie chciały, ale to go nie powstrzymało od marzeń i w końcu mu się udało! Rozpracował spisek na e-nba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Znalazłem niepublikowane zdjęcie ze spotkania sierpniowego, Rappar to ten po prawej, podobno pomysłodawca spisku Forum miało być początkiem, kolejny krok to radio i telewizja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Jest takie staropolskie przysłowie uderz w stol a nożyce same sie odezwa.. @joseph Przecież nie pisałem ze wszyscy wiec wokalnym by nie doczytywać więcej niż napisalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Nie interesują nas ely Twoje relacje z RappaRem,to nie jest nasza sprawa. Sam odszedłeś z grupy na własne życzenie, a teraz publicznie pierzesz jakieś brudy i insynuujesz spisek. Gdybym był złośliwy napisałbym, że założyłeś z Kubbasem ruch oporu,ale nie będę. Uważaj tylko na Herr Flicka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Być zazdrosnym o kolegów na forum internetowym. To kolejny etap. Nie wiem wprawdzie czego, ale do głowy nie przychodzą mi żadne pozytywne skojarzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) Jest takie staropolskie przysłowie uderz w stol a nożyce same sie odezwa.. @joseph Przecież nie pisałem ze wszyscy wiec wokalnym by nie doczytywać więcej niż napisalem. nie chce mi soe sprawdzać czy to prawda, ale ktoś napisał że jedynie Mac wyszedł z kandydatura Rapcia Poza tym mie rozważamy kto kim jest i kto kogo klepie po tyłku tylko szukamy ogarnietego usera jako moderatora Rozumiem że boisz się o swoje posty w Inne Edytowane 16 Lipca 2016 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi