Jesse James Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Dlaczego moderatorzy nie odpisują na prywatne wiadomości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Matek odpisuje. Kubbas różnie. Ale raczej nie siedzą tu z magią w oczach w oczekiwaniu na newsa od kogokolwiek od nas. Cierpliwości. Moderatorzy to nie Van, co na drugie ma kamfora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Matek odpisuje. Kubbas różnie. Ale raczej nie siedzą tu z magią w oczach w oczekiwaniu na newsa od kogokolwiek od nas. Cierpliwości. Moderatorzy to nie Van, co na drugie ma kamfora O co z tym Vanem chodzi? Nie załatwiliście tego z nim jakoś? Dzisiaj był na forum, ostatnio jak ktoś pisał o jego zniknięciu, to też się logował w tamtym dniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Matek odpisuje. Na bieżąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 30 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Jessie robisz z siebie albo święta krowę, albo ofiarę A najdziwniejsze że jesteś tu krotka a już kozaczysz, choć nie do końca rozumiesz atmosferę tu panującą. Buta i arogancja dominują w Twoich postach, a masz pretensje do innych Zluzuj, bo tutaj atmosfera jest luźna i raczej przyjacielska, bo to forum aktywnie tworzy naprawdę garstka userow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesse James Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 Na bieżąco. Dementuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 chyba matek ktoś Ci post usunął karma ziomek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 ale to co metlik napisał 2 lata temu to jest prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ban dla jessiego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zakład JJ z jż uważam za rozstrzygnięty. Ogłaszam podwójne zwycięstwo (porażkę?) przed pierwszym meczem finałów. Byłem wyjątkowo cierpliwy, chyba się starzeję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2016 Ja jeżeli chodzi o moderację to mam dość liberalny stosunek i najczęsciej działam gdy wchodzą jakieś reklamowe spamy, ktos prosi o usuniecie posta/tematu lub łączenie.Czasami też wydzielę jakiś ciekawy temat, jeżeli chodzi o treść staram się nie ingerować, gdyż uważm to za cenną wartość tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Akurat modów mamy OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 (edytowane) ale to co metlik napisał 2 lata temu to jest prawda Tak tylko że jak pozwalamy na wolną amerykankę to się potem Alonzo obraził bo mu ktoś pojechał chyba JH13 z grubej rury i nie było ich obu na forum jakiś czas.... Wolna amerykanka na forum prowadzi do chamstwa i podłych klimatów .... Tu każdy jest kozakiem I nie ma tu żadnych osobistych animozji -- uwierz że bez rozmów prywatnych z niektórymi użytkownikami byłby tu śmietnik pełen puzonów Z tym że ja każdemu komu usunę post wysyłam mail z wyjaśnieniem Edytowane 8 Czerwca 2016 przez ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Z tym że ja każdemu komu usunę post wysyłam mail z wyjaśnieniem mega props (dobrze jakby to była ogólna praktyka u wszystkich modów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 (edytowane) mega props (dobrze jakby to była ogólna praktyka u wszystkich modów)Szanujmy czas tych chłopaków Oni to robią bezinteresownie, a swoim wolnym czasie i naprawdę nie uważam żeby musieli się z tego tłumaczyć Nie usuwają znowu tak dużo/czesto żeby to miało komuś życie na forum utrudnić no chyba że puzonowi, ale on już jest tylko legendą Edytowane 12 Czerwca 2016 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Szanujmy czas tych chłopaków Oni to robią bezinteresownie, a swoim wolnym czasie i naprawdę nie uważam żeby musieli się z tego tłumaczyć Nie usuwają znowu tak dużo/czesto żeby to miało komuś życie na forum utrudnić no chyba że puzonowi, ale on już jest tylko legendą gdybyś przyjrzał się uważnie to doszedłbyś do wniosku, że na tym forum jest praktycznie jeden, aktywny moderator, reszta albo nie robi kompletnie nic albo uaktywnia się raz na miesiąc bez urazy, ale taka prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Smoku wiem i rozumiem to Sam tu byłem modem i kiedyś, w pewnym momencie zrezygnowałem bo najzwyczajniej nie miałem na to czasu Nic nie stoi na przeszkodzie żeby środowisko odświeżyć choć tak naprawdę nie widzę tskiej potrzeby, bo obiektywnie patrząc radzą sobie z tym syfem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) gdybyś przyjrzał się uważnie to doszedłbyś do wniosku, że na tym forum jest praktycznie jeden, aktywny moderator, reszta albo nie robi kompletnie nic albo uaktywnia się raz na miesiąc bez urazy, ale taka prawda nie dygaj niedlugo cie nominujemy Edytowane 13 Czerwca 2016 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 nie dygaj niedlugo cie nominujemy gdybym chciał zostać modem to na pewno nie zaczynałbym od krytyki prawie całego składu poza tym nominować to Ty sobie możesz co najwyżej Kladiusza z Big Brothera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Also, ja wiem że finały, ale od tego jest temat jazda jazda, by tam na bieżąco wpisywać jednozdaniowce. Tymczasem w temacie głównym na temat finałów są opinie pisane w trakcie meczu w stylu "6 punktów na 4 minuty do końca" albo "Curry wciąż GOAT w waszych oczach?". Burdel się ostatnio zrobił, jak była posucha z miesiąc temu i nic się nie działo tak wchodzą nowi użytkownicy, bany lecą albo ostrzeżenia, generalnie miszmasz. Miszmasz, który skończy się za 2-3 tygodnie. Mam również nadzieję, że rozwiązany zostanie problem dotyczący Stefana i zakładu na 500, które Van jest mu winien. Jesteśmy jedną społecznością, dość hermetyczną wszakże, i każde takie zachowanie jak wystawienie drugiej strony w momencie, gdy praktycznie wszyscy funkcjonujemy na tych samych zasadach podważa naszą wiarygodność i sens funkcjonowania samego forum. Nie mamy po 5 lat, by zachowywać się jak dzieci w piaskownicy tudzież ogniotrzepy z czasów, gdy włochaty ungabunga z maczugą w spodniach polował na ruchanie przy ognisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi