karpik Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Nie, 23:58. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Gwoli scislosci tylko cavs jak doszlo do finalu to obrona a nie atakiem. Tu jest podobnie. Ale coz sa gusta i gusciki. Powodzenia slakb w finale Dzięki black. Wcześniej nie dziękowałem bo nie byłem jeszcze pewny zwycięstwa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Dzięki black. Wcześniej nie dziękowałem bo nie byłem jeszcze pewny zwycięstwa ;] Bez przesady ;] Pozycja poza pierwszą 10 musiała w końcu wyjść i tak dzięki szczęśliwym losowaniom doszedłem daleko. Napisz dobry plan to mój głos masz jak w banku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Deadline na głosy do soboty następnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Może do niedzieli lepiej? I tak już kończymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Mi to obojętne. Może być do niedzieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 ja proponuje aby dodatkowo serie finalowa okrasic roznymi pytaniami do uczestnikow aby i jakosc odpowiedzi byla wyznacznikiem konceptu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi