SlaKB Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 A Panowie z drugiej pary żyją? Dużo nie zostało do rozegrania więc wypadałoby to dokończyć. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Żyjemy i dokończymy. Też pewnie w poniedziałek. Ja mam takie wytłumaczenie, że oglądam aktualnie Buckeyes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 ja żyję, ale miałem nadzwyczaj ciężki tydzień w poniedziałek wraz z karpikiem wrzucamy swoje gameplany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 dawać to jest historyczna chwila w dziejach forum możliwe, że pierwszy atf który dogra się do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 nieprawda, niektore z poprzednich atfów były dogrywane do konca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 wiadomka, atf to trochę konkurs piękności ,lorak mógł zbudować c***a a nie drużynę a doszedł daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 taki z niego przystojniak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 22 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 taki z niego przystojniak? siostra kierasa mi mówiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Ja mam od wczoraj gotowe ale slakb poprosil bysmy przedluzyli do wtorku. Mial dac znac dzis kiedy wrzucamy ale nie napisal. Nie wiem czy czekac czy wrzucac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Dzisiaj popołudniu/wieczorem jeśli nie wydarzy się nic niespodziewanego powinienem mieć to gotowe. Sorry chłopaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Nic się nie dzieje złego ;-) Przed finalami Konfy może być przecież te 3 dni ekstra odpoczynku... oby zagrać w pełnym składzie ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 zaczynam to pisać, ale mogę mieć jakąś dłuższą przerwę niezależną ode mnie. myślę, że ok. 21 powinienem to mieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Mam już to napisane, ale zaraz znikam z forum, a blackmagica na razie nie ma więc nie wiem co dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 ok. zaraz wrzucę. W sumie to mi też pisał, że ma to napisane więc myślę, że nie będzie nic zmieniał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 wyyyybierac pany to druga runde dzisiaj skonczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Kiedy w ogóle jest deadline głosowania? Nie wiem czy było ustalone, ale chyba tradycyjnie miała to być sobota, ale w związku z późniejszym wrzuceniem opisów to się zmienia czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 wyyyybierac pany to druga runde dzisiaj skonczymy lol, to inny atf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Ja powiem szczerze, że ostatnio nie mam zbytnio czasu więc jeśli nikt do tablicy mnie nie wywoła to sam dyskusji nie zacznę. (ale proszę żeby mnie do tej tablicy nie wywoływać ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 jaki tu spokój.. Proponuję deadline na głosy do 24:00 w niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Blackmagic-slakb 2, metlik karpik 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi