julekstep Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 ja dziś nie dam rady niestety - moje odpowiedzi będą jutro w dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 rany julek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 sobota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 ok zaczynam ogarniac! dajcie mi godzinke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Do kiedy glosy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 /\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 dzisiaj koniec głosowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 rzeczywiście. Piątek z sobotą mi się pomylił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Przegrani w 1 rd też głosują teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Przegrani w 1 rd też głosują teraz? Jeśli mają ochotę, to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Karpik poprosił mnie o losowanie par kolejnej rundy, wynik losowania: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Deadline na gameplany do soboty. Edytowane 15 Marca 2015 przez karpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 do półfinałów dotarły picki 3,4 11 i 16, jak dla mnie mega zaskoczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Ekipa Julka jadąca na ryby to dla mnie kolejna duża niespodzianka tej zabawy. Finał karpik - slaKB to wydaje się być pewniak przy tym zestawieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Zostanie coś tu jeszcze dograne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2015 Deadline na gameplany do soboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Jestem od kilku dni poza domem i mam net na komorce. Mozemy przedluzyc deadline do poniedzialku skoro i tak nikt jeszcze nic nie wrzucil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 ja jestem z Tobą w parze i miałem to dzisiaj napisać, ale w sumie bardziej będzie mi pasowało napisać to na poniedziałek więc jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 21 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Super. W poniedzialek wrzuce. Dzieki za wyorozumialosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi