RappaR Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 8-mka bierze Wade/Kobiego, więc nie jest tak źle. Ale kur wa przejście z pierwszego picka na ostatni i zabawa zamiast z Duncanem to Howardem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ale wiesz.RappaR fakt, że draftujemy 144 grajków daje z miejsca handicap do rotacji bo każdy głosujący musi wiedzieć, że super teamu z niskim pickiem nie da się zbudować. Co wy na to aby dołączyć ten sezon do zabawy? Będzie ciut więcej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Myślałem że to oczywiste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Myślałem że to oczywiste. Ale co konkretnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Od razu pisałem że będzie 16tka ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ja tam bym obecnego sezonu nie uwzględniał - za dużo zamieszania może to narobić wg mnie. Jak coś to oczywiście dostosuję się do większości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Po pierwsze, dziękuję za możliwość gry. Dlaczego nie uwzględniać tego sezonu? Davis stał się idealnym fitem do fantasy draft, Conley też, bo poprawił wykończenie prawą ręką, a dawka 24 meczów na Zachodzie to już mniej więcej jak run Magic do finału ligi. ;]] Wiadomo, że jak ktoś będzie pisać, że Westbrook stał się nakurwiaczem lepszym niż Durant bo Thunder mają streak +8 na Wolves i Kings bez Cousinsa, to raczej pojedzie na ryby szybciej niż prime McGrady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 PM bierze Hardawaya jak nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ja jestem przeciw włączaniu 14/15 - próbka zmieniająca się z dnia na dzień, a dla mnie klucz w większości ocen to PO. Nom, ja bym brał Tyreke'a ''>40%3pt" z połowy listopada. Ale na ~150 graczy pójdzie tak z pięciu z tego sezonu, though. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 No właśnie zgadzam się z Chrisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 będzie dużo gdybania + dojdzie jakiś tam element losowy a chyba nie na tym powinno to polegać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 A George i Kawhi w tamtym ATF to pies ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Podsumowując - niet! Na razie jest 3 vs 3. Niech ktoś jeszcze się wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 nope przeciw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Dobra z tym currym mnie january przekonał, choc z drugiej strony to mamy kurre 12-14 traktować jako o wiele słabszego grajka?... a tak chciałem Walla Wstrzymuję się, muszę pokminić Edytowane 17 Grudnia 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Chce wziąć Currego z 32 pickiem do Timmiego, co sądzicie o takim połączeniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 ja tam sądzę, że takie pisanie niekoniecznie pomoże w skompletowaniu 'wymarzonego składu' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ja jestem przeciw,najwazniejsze są PO a tych w tym roku jeszcze nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Ja jestem przeciw,najwazniejsze są PO a tych w tym roku jeszcze nie było. To co? Iggy zamyka 12 rundę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Chce wziąć Currego z 32 pickiem do Timmiego, co sądzicie o takim połączeniu ? Ja tam się martwiłem czy Curry dotrwa do 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi