RappaR Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 6 gorzej, zawsze wybierasz w polowie stawki : ( Ale się łapiesz jeszcze na pierwszą ligą. Trafi Ci się jakiś KG albo Dirk, czyli całkiem przyjemnie do obudowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 A jak Ci się aż tak 5ka nie podoba nie chcesz się za 9kę wymienić ;d ? A podobno nie masz zgryzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Lol. Tylko bez spoilerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 trenerów nie ma sensu, bo każdy z nas ma strategie wymyślać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 trenerów nie ma sensu, bo każdy z nas ma strategie wymyślać. Zobaczyłem tylko post P_M i myślałem, że to odnośnie do "biorę Karla" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chris Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Cholera, chyba po raz czwarty się spóźniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Pisalem ze bardziej mi pasuje po swietach. Ale ok. Tylko od razu zastrzegam ze picki wrzucam tylko w srodku dnia i poznym wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 (edytowane) Ludziska jest opcja. Czekolada mac i Chriss chcą dołączyć. Możemy zrezygnować z 5+3+1 na rzecz starych zasad, bedzie w c*** ciezej, ale przyznacie ze fity znakomite, trzeba by jeszcze jedna osobe znalezc i zrobic cos z draftem. Nie przesadzam nic, czekam na opinie. Edytowane 16 Grudnia 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Jestem za Można od nowa losowa lub dolosowac spoznialskich do końca stawki... Bardziej przychylam się do losowania od nowa bo poszło dopiero 6 graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Jak dla mnie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Jak zmieniłyby się zasady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 I'm in. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Jeśli są miejsca, to mogę dołączyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Ale paka się zebrała Zaraz wyślę ponownie pw do Karola. Done. Edytowane 17 Grudnia 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 zgodnie z życzeniem nowe losowanie: 1. mac 2. P_M 3. SlaKB 4. karpik 5. january 6. Reikai 7. BiałaCzekolada 8. julekstep 9. Chris 10. Ignazz 11. barcalover 12. blackmagic 13. LBS 14. Gregorius 15. kucio 16. RappaR ale pech Rappara... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Chyba #16 lepszy, niż #11... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 mac wysłał mi pw, że jednak rezygnuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 To ja przejmę numer Maca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 To był żart oczywiście. Imo 16ka nie jest najgorsza, lepsza niż 8ka o wiele. Będziesz miał pole do popisu, aczkolwiek straszny pech, to fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi