julekstep Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 ja się piszę, tylko jak coś to robimy ten uproszczony format o którym była mowa jakiś czas temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Według mnie róbmy post Jordan,wiele razy już były robione all time z Magicami i Birdami,można zrobić coś innego dla odmiany . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Jakbyście coś organizowali to mogę spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ja wchodzę na dowolnych zasadach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 dobra jedziemy z tym spróbujmy uzbierać 16kę 1. LBS 2. kucio 3. january 4. Reikai 5. blackmagic 6. julekstep 7. P_M 8. SlaKB dopisujcie się do tej listy w Waszych postach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 odpadam z powodu braku jakiegokolwiek czasu ale chętnie będę obserwował i komentował jeśli komuś to nie będzie przeszkadzało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 zawsze też przydadzą się dodatkowe osoby do oceniania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Wpisuje się ale jako 16ty. Jak będzie 15 zamykamy liste... ale na 10tego 11tego się nie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Wpisuje się ale jako 16ty. Jak będzie 15 zamykamy liste... ale na 10tego 11tego się nie pisze Dlaczego? Zrobimy chyba losowanie kto z którym pickiem wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Nie chodzi o pick tylko liczbę zgłoszeń ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 post jordan ma sens grać max w 10tkę. Więcej GTG jak 10 zbytnio nie było w tym 15-leciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 musi być przynajmniej 12, to jak robimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Ja bym proponował 12. 16 może być za dużo, Ci z pierwszej 8 mieliby chyba zbyt dużą przewagę nad resztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ja sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ja sie pisze Sorry kolego mało postów i nie znam Cię w ogóle, chyba, że ktoś za Ciebie poręczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Umówimy się może, że stworzenie lepszej drużyny niż Ty będzie tym poręczeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Umówimy się może, że stworzenie lepszej drużyny niż Ty będzie tym poręczeniem Niestety draft to nie wszystko, ale niech inni się wypowiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 ja również się pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 1. LBS 2. kucio 3. january 4. Reikai 5. blackmagic 6. julekstep 7. P_M 8. SlaKB 9. Gregorius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jak zresztą to nie wiem,ale że RappaR się nie zapisał - total szok! Iggy chciał być 12y, spełnijmy wiec jego wolę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi