double. Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 w God Eaterze strasznie odepchała mnie kreska, nie dałem rady tego oglądać niestety ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 7 deadly sin całkiem spoko. Taka przyzwoita 6-7 na 10, przy którym szybko mija czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 jestem wqrwiony po robocie więc potrzebuję explicit sht + cięcie kończyn + darcie ryja, może być w czasach smoków i innych halitoz, cycki fruwające etc w jednym filmie anime, żadne seriale inny shit max 2h resetu make my day boys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Attak on titan wersja filmowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Attak on titan wersja filmowa? jak z aktorami to widziałem.ok 10 minut gryzienia i rwania, reszta ziew. Chyba, że jest wersja anime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Jesy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 GATE śmieszne jest. Nie wiem czemu, ale strasznie lubię klimaty karabiny przeciw fantasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 ja nie lubię. zaliczyłem 2 serie kingdom, czekam na 3 sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 2 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Mob 100 od twórcy One Punch Man wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Mob 100 od twórcy One Punch Man wyszło. A coś więcej? Tak samo dobre jak OPM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 A coś więcej? Tak samo dobre jak OPM? Opowiada o zwykłym dzieciaku, które posiada niesamowicie silną moc psioniczną i próbuje z tym jakoś żyć. Jak dla mnie sporo słabsze, zrobiłem tylko dwa odcinki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Level E mistrzowskie anime. Edytowane 8 Września 2016 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Level E mistrzowskie anime. Coś więcej powiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Coś więcej powiedz Nie ma co mówić, oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 a coś fantasy? muszą byś miecze (obowiązkowo) dobrze byłoby gdyby była magia i elfy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 a coś fantasy? muszą byś miecze (obowiązkowo) dobrze byłoby gdyby była magia i elfy Claymore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 a coś fantasy? muszą byś miecze (obowiązkowo) dobrze byłoby gdyby była magia i elfy Slayers będą jeszcze cycki i będzie pan zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 słabe te slayersy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Shingeki No Kyojin. zajebista seria, nie mogę się doczekać 2 sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Shingeki No Kyojin. zajebista seria, nie mogę się doczekać 2 sezonu proszę Cię, przez pierwsze naście odcników rzeczywiście świetne ale później jak poszli tam dalej (by nie spoilerować gdzie dokładnie) to już bardzo nudne w sumie jak wszystko razem zliczyć to jest dobre, ale ja raczej bym nie polecał a drugi sezon to już dwa lata chyba robią, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi