ptak Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 no jakoś tyle wyjdzie. mnie się podoba. a coś o samurajach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Kenshin i nie ma nic lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 27 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 no jakoś tyle wyjdzie. mnie się podoba. a coś o samurajach? O samurajach to Usagi Yojimbo i nic innego się nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Oglądam drugi raz Macross: Frontier. Naprawdę piękne anime, a Sheryl to jedna z najlepszych postaci kobiecych w ogólnie pojętej telewizji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 I jak wrazenia po trailerze GitS z Scarlett? U mnie jarando:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 ale że na film czy na Scarllet? bo mnie ona niespecjalnie a film to chętnie zobaczę. to Macross liche strasznie. no i nadal trudno dobre anime z samurajami wyczaić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 ale że na film czy na Scarllet? bo mnie ona niespecjalnie a film to chętnie zobaczę. to Macross liche strasznie. no i nadal trudno dobre anime z samurajami wyczaić Samurai Champlooo Scarlett niespecjalnie WTF!?! no jak to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 (edytowane) no normalnie, trochę lepiej niż Doda. jakoś tak bardziej wolę brunetki bez kartoflanej urody samurai w pytę tylko krótki Edytowane 20 Października 2016 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 W mandze One Punch Man w końcu nadszedł ten moment, że nawet Saitama musiał gives a shit: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 jestem po Berserku. coś w tym stylu poproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Yu Yu hakusho polecam obejrzeć każdemu fanu klasyków sprzed 00', gdy motyw walk i zdobywania siły nie był jeszcze zniszczony przez wszechobecne romanse Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 attack of titan sezon 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 pierwszy był spoko do momentu jak nie wyszli za mury. w ogóle siedzą tam od dawna i nagle wychodzą, to słabe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zwiadowcy zawsze wychodzili. Tak wynikało z kontekstu. Przekombinowany ten odcinek, gadający megagigant, obrośnięty futrem. Wolałbym klasyczne zabijanie i spiski wewnątrz murów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 no wychodzili ale bardzo mało i to było śweito jak ktoś wyszedł a teraz to normalnie ruch jak na autostradzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 To co odpierdala One w OPM. Kilka długości przed konkurencją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Pojawiło się ostatnio jakieś dobre anime? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 1 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2017 od One pUnch? jak dla mnie to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 3 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2017 Ja tam jakoś nie jestem super uzależniony od anime, ale uwielbiam wszystko spod ręki Makoto Shinkaia, wizualnie jego filmy to jest jakiś orgazm, większość to takie trochę obyczajowe melodramaty dla nastolatków, ale fajnie opowiedziane, więc mimo że nie jestem fanem romansideł to dzieła Shinkaia mnie rozkładają na łopatki jego najnowszy film to Kimi No Nawa z zeszłego roku - nie wiem czy również nie najlepszy choć hardkorowi fani pewnie powiedzą, że "5 centymetrów na sekundę" https://www.youtube.com/watch?v=hRfHcp2GjVI&t=28s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 5 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Pojawiło się ostatnio jakieś dobre anime? Boku dake ga Inai Machi - widziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi