washko Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 To może dziś? Czy wszyscy udali się na wrześniówkę i korzystają z ostatków lata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Chyba znowu musze się za to zabrać Tradycyjnie 22:15. O 21:30 wrzucę linka. Mam nadzieję, że zbierze się szcześliwa czternastka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/5241/mock_waiting?mlid=2122918&lobby=auction# Chyba wszyscy fani koszykówki oglądają siatkówkę. Poczekam, ale chyba nadaremnie... Edytowane 10 Września 2014 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Nie ma siatkówki, to spróbujmy - start za ponad pół godziny: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/5241/mock_waiting?mlid=2149798&lobby=auction# Ludzie zaczęli opuszczać draft room, to i ja olałem... Następny dostępny: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/808/mock_waiting?mlid=2149815&lobby=auction# Edytowane 15 Września 2014 przez Benon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Trzy minuty do końca i jestem sam - odpuszczam - spróbuję po mistrzostwach, bo sam też będę oglądał... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 O ile rozumiem entuzjazm o tyle z mockami to bym poczekal az bedzie blizej draftow... przeciez to trzeba obskoczyc jakies przygotowania i miec wlasne wyceny zeby to bylo najbardziej przydatne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) Moźeby tak jakąś aukcję dziś zrobić... Drugi link: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/808/mock_waiting?mlid=2171115&lobby=auction Będę zmieniał linki, aż się uzbiera chociaż 10/14... Pozdrawiam Edytowane 19 Września 2014 przez Benon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 CHętnie się dołączę jeśli znajdzie się jeszcze kilka osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Jestem Benon! Właśnie wracałem do domu z chęcią zorganizowania czegoś. Reszta chętnych niech też szybko dołącza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Trzeci link: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/808/mock_waiting?mlid=2171149&lobby=auction# Tam już było nieźle, ale się wykruszało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Widziałem... To zapraszamy tutaj, prawie pół godziny na zebranie ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Trzy wolne miejsca - zostaję, o ile to się nie zmieni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 dolaczylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 2 minuty, 2 miejsca, niech ktoś doskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek2m Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 hej. czy można jeszcze dołączyć czy już po ptakach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 hej. czy można jeszcze dołączyć czy już po ptakach? Mocki sa codziennie, ale nie codziennie sie ktos na nie probuje umawiac ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek2m Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 chcę dołączyć z kumplem do gry ale problem jest tego typu, że nie bardzo mam pojęcie jak to wszystko ogarnąć przeczytałem wszystko ale i tak ciezko mi jest jakoś to wszystko zgrać i wgl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 20 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 chcę dołączyć z kumplem do gry ale problem jest tego typu, że nie bardzo mam pojęcie jak to wszystko ogarnąć przeczytałem wszystko ale i tak ciezko mi jest jakoś to wszystko zgrać i wgl.To dobrze kombinujesz zeby dolaczyc do mocka ;-) Na pierwszy raz sprobuj wejsc nawet tylko z kumplem zeby zobaczyc jak sam draft technicznie dziala i wyglada. Bo to potrzeba troche czasu zeby sie oswoic plus jakby co to pytaj czego nie ma w http://www.e-nba.pl/topic/3012-faq-dla-debiutant%C3%B3w-w-fb/ ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 chcę dołączyć z kumplem do gry ale problem jest tego typu, że nie bardzo mam pojęcie jak to wszystko ogarnąć przeczytałem wszystko ale i tak ciezko mi jest jakoś to wszystko zgrać i wgl. jakby co wyslij mi PM to postaram sie takze pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Ktoś chętny na dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi