kuba2419 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Oglada ktos tutaj jeszcze Ekstraklape? Chodzi mi o wczorajszy meczy Zaglebia ze Slaskiem i jak wygladali Lubinianie podczas pierwszego meczu za Fornalika w koncu jakis normalny trener z doswiadczeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Oglada ktos tutaj jeszcze Ekstraklape? Chodzi mi o wczorajszy meczy Zaglebia ze Slaskiem i jak wygladali Lubinianie podczas pierwszego meczu za Fornalika w koncu jakis normalny trener z doswiadczeniem Kibic Zagłębia Lubin ? A myślałem że już wszystko widziałem. Nawet nie wiedziałem że EKS się zaczeła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 10 minut temu, agresywnychomik napisał: Kibic Zagłębia Lubin ? A myślałem że już wszystko widziałem. Nawet nie wiedziałem że EKS się zaczeła. Co prawda dawno nie oglądałem na żywo meczu ale zawsze jakies skroty sie oglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 3 minuty temu, kuba2419 napisał: Co prawda dawno nie oglądałem na żywo meczu ale zawsze jakies skroty sie oglada Ja mam gorze,j Wisła spadła do pierwszej ligi a to jest dopiero hardcore do oglądania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 7 minut temu, agresywnychomik napisał: Ja mam gorze,j Wisła spadła do pierwszej ligi a to jest dopiero hardcore do oglądania Za rok derby z Hutnikiem Hard core to 3 liga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Kto do kogo tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Kto do kogo tak? Zieliński do Zalewskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 odwrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Godzinę temu, jack napisał: Zieliński do Zalewskiego Ta, Zieliński by się coś odezwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 PZ: Czego spierdalasz? NZ: Następny jesteś PZ: Mordę zamknij NZ: Zamknij pizdę k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 13 minut temu, SlaKB napisał: PZ: Czego spierdalasz? NZ: Następny jesteś PZ: Mordę zamknij NZ: Zamknij pizdę k**** trochę BeGM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 "moja prawda futbolu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 skąd wychowany we Włoszech Zalewski zna zwrot "zamknij pizdę"? To jest temat, o którym się nie mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Może stąd, że od urodzenia każde wakacje spędzał w kraju i grał pod blokami w piłkę do ciemnej nocy. Całkiem prywatnie jest to kuzyn gościa, który kiedyś ze mną pracował. Opowiadał mi o Nicoli jak ten jeszcze grał w młodzieżowych drużynach i mało kto o chłopaku u nas wiedział. Nie musiał googlować tego "zamknij pizdę" ani uczyć się na kadrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 No to świetnie, rodak z krwi i kości, tylko pizzę lubi bardziej niż inni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 30 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 4 godziny temu, Cardi napisał: No to świetnie, rodak z krwi i kości, tylko pizzę lubi bardziej niż inni. Żaden piłkarz z polski rodem nie lubił pizzy bardziej niż Maciej Terlecki. Mówię Ci, wiem co widziałem. Gość wpierdalał za dwóch a później dojadał po dziewczynie. To zresztą było później widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 31 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Rokuszewski odchodzi z Weszło, to ostateczny powód by sobie dać z tym tworem święty spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 11 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Nasz stoper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi