Cardi Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: jak komuś mało legijnego cringu, to "polecam" najnowszego Hadaja Ja tam lubię go słuchać. Typ jest mocnym fanatykiem Legii, która mi wisi i powiewa, ale taki głos każdego Janusza w Twoim domu brzmi chociaż szczerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 (edytowane) Wynikowo (w lidze) no niestety Czesław się nie obronił ALE to co się słyszy o piłkarzykach i ich wybrykach to jest jakiś żart i nigdy się aż tak z Hadajem nie zgadzałem tym bardziej w kwestii premii.Sam mi klient opowiadał jeszcze za czasów Vukovicia jak widział balujących legionistów na Wilanowie gdzie Legia ma mieszkania dla zawodników. Edytowane 28 Października 2021 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 28 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2021 Niektórzy mówią, że nie można chlać będąc zawodowym piłkarzem, ale to nieprawda. Można, ale potem trzeba zapierdalać na treningu. Na tym polega odpowiedzialność. Christiano po imprezie wstaje i idzie do sauny, po południu trenuje rzuty wolne piłką lekarską a wieczorem ma trening dryblingu piłeczką do ping ponga. A taki Legionista rankiem po imprezie rozkminia gdzie ma najbliższą Żabkę, bo kac męczy, a dzisiaj niedziela niehandlowa. To są te detale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 11 godzin temu, Artlan napisał: Christiano (...) trenuje rzuty wolne piłką lekarską a wieczorem ma trening dryblingu piłeczką do ping ponga. a więc to dlatego obecnie jest tak słaby w wolne i drybling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Można popić (nie paść na ryj) po meczu ale nie dzień przed. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 2 godziny temu, ptak napisał: Można popić (nie paść na ryj) po meczu ale nie dzień przed. Nie można pić po meczu. W ogóle profesjonalni sportowcy w zasadzie nie powinni spożywać - oczywiście nie mówię o kieliszku wina do kolacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 29 minut temu, Sebastian napisał: Nie można pić po meczu. W ogóle profesjonalni sportowcy w zasadzie nie powinni spożywać - oczywiście nie mówię o kieliszku wina do kolacji. Mowisz o profesjonalnych sportowcach czy o pilkarzach grajacych w ekstraklasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 (edytowane) 3 minuty temu, kolader napisał: Mowisz o profesjonalnych sportowcach czy o pilkarzach grajacych w ekstraklasie? Uważam, że występując w roli zawodnika o uposażenie rzędu 100-200 tys zł miesięcznie w klubie sportowym siłą rzeczy aspiruje się do miana profesjonalisty. Edytowane 29 Października 2021 przez Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 3 minuty temu, Sebastian napisał: Uważam, że występując w roli zawodnika o uposażenie rzędu 100-200 tys zł miesięcznie w klubie sportowym siłą rzeczy aspiruje się do miana profesjonalisty. Też tak uważam. Jednak w większości przypadków przejście z naszej ligi do mocniejszych stanowi spory przeskok i większość graczy nie daje rady. Nie licząc bramkarzy, których "produkujemy" o dobrej jakości i kilku profesjonalistów z naszej ligi to większość z nich się odbiła. Duża grupa pilkarzy zza granicy przychodzi do nas na spokojną emeryturę. Choćby taki Podolski przyszedł odcinać kupony pod pretekstem tego co zapowiadał lata temu. Blaszczykowskiego jak uwielbiam tak kontuzje w ostatnich latach mocno go zniszczyły i powinien powiedzieć pas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 32 minuty temu, kolader napisał: Też tak uważam. Jednak w większości przypadków przejście z naszej ligi do mocniejszych stanowi spory przeskok i większość graczy nie daje rady. Nie licząc bramkarzy, których "produkujemy" o dobrej jakości i kilku profesjonalistów z naszej ligi to większość z nich się odbiła. Duża grupa pilkarzy zza granicy przychodzi do nas na spokojną emeryturę. Choćby taki Podolski przyszedł odcinać kupony pod pretekstem tego co zapowiadał lata temu. Blaszczykowskiego jak uwielbiam tak kontuzje w ostatnich latach mocno go zniszczyły i powinien powiedzieć pas. A Podolski i Błaszyczykowski mieli piękne kariery i nic już nie muszą. Podolski przyszedł by spełnić marzenie a Błaszczykowski - wiesz on gra u siebie więc może nawet żyrafę wystawić na bramce jeśli zechce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Pisząc popić miałem na myśli 2,3 kieliszki wina, 3 piwa (no może 4) lekkie rozluźnienie mięśni, wyluzowanie. A nie 0,7 czystej czy łiski. Bo jak ktoś postury Jędzy wypije sobie 3 piwa (chociaż po tak późnym meczu to raczej 2) to rano jak się wyspi nic mi nie będzie. Mam bekę jak Stano broni funfla Czesława a jedzie po Mioduskim. Jaki to głupi prezes, że takiego fachowca zwolnił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 8 godzin temu, ptak napisał: Mam bekę jak Stano broni funfla Czesława a jedzie po Mioduskim. Jaki to głupi prezes, że takiego fachowca zwolnił Wczoraj już nie bronił. A że w Legii jest bałagan to widać gołym okiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 30 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2021 9 godzin temu, ptak napisał: Pisząc popić miałem na myśli 2,3 kieliszki wina, 3 piwa (no może 4) lekkie rozluźnienie mięśni, wyluzowanie. A nie 0,7 czystej czy łiski. Bo jak ktoś postury Jędzy wypije sobie 3 piwa (chociaż po tak późnym meczu to raczej 2) to rano jak się wyspi nic mi nie będzie. Mam bekę jak Stano broni funfla Czesława a jedzie po Mioduskim. Jaki to głupi prezes, że takiego fachowca zwolnił Całkowicie się mylisz. Po pierwsze 3 piwa to 0,2 wódki - 5 standardowch kieliszków 40ml. Po drugie rzeczywiście mięśnie go wchłoną - ale ponieważ alkohol jest trucizną to będzie zaburzał ich prawidłową regenerację i skutecznie niwelował jakiekolwiek efekty treningów. To, że głowa nie boli nie oznacza, że alkohol nie zadziałał. Do rozluźnienia mięśni to jest rozciąganie, wałkowanie czy ewentualnie masaż, chociaż uważam, że porządne rozciąganie i wałkowanie są najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 W dniu 29.10.2021 o 21:06, Sebastian napisał: A Podolski i Błaszyczykowski mieli piękne kariery i nic już nie muszą. Podolski przyszedł by spełnić marzenie a Błaszczykowski - wiesz on gra u siebie więc może nawet żyrafę wystawić na bramce jeśli zechce. Skoro Podolski przyszedł spełniać marzenia to mam rozumieć że gra za darmo albo praktycznie za darmo? Błaszczu - jeżeli chce dla klubu jak najlepiej to powinien się skupić tylko na zarządzaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Sezon mógłby się już skończyć A spece od polskiej ligi stwierdzili, że Legia spokojnie odrobi straty do Lecha bo ma mecze zaległe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Legia zmieniła trenera I to nic nie zmieniło Raków remis z ostatnią Łęczną A ci się dziwią ze Sousa wolał covid złapać niż przyjechać oglądać to gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 31 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 8 minut temu, Cardi napisał: A ci się dziwią ze Sousa wolał covid złapać niż przyjechać oglądać to gówno Chyba tylko Tomaszewski się temu dziwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 2 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Ciekawe jak mocno Marciniak powstrzymywał się przed cieszynką razem z Lewym Spoko mecz do sędziowania się mu trafił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 3 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2021 Dziwna czerwona kartka dla gościa z Atletico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 4 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Mnie cieszy wynik Wieczystej w pucharze Polski. Tacy mocni, tak się napinali a Garbarnia ich sprowadziła na ziemię 5-0. Tu nędzny trener i podstarzałe gwiazdy nie wystarczą, to nie śmieszna liga tylko poziom centralny. Mam nadzieję, że w barażach rezerwy "słoników" też pokażą im miejsce w szeregu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi