Koelner Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 5 minut temu, fluber napisał: Czemu już powołaliśmy kadrę na euro i nie bierzemy tych rezerwowych na zgrupowanie? Chyba tak jeszcze dotąd nie było. też o tym mówili na kanale sportowym ale chyba zawsze zostawiali tych "na telefon" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Składy trzeba podać do 1.06. Powołując już teraz jesteśmy w stanie szybciej reagować na jakieś wypadki i wdrażać rezerwowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 4 minuty temu, Pepis21 napisał: Składy trzeba podać do 1.06. Powołując już teraz jesteśmy w stanie szybciej reagować na jakieś wypadki i wdrażać rezerwowych. Ja to rozumiem, tylko nie wiem czemu rezerwowi też nie są na zgrupowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 2 minuty temu, fluber napisał: Ja to rozumiem, tylko nie wiem czemu rezerwowi też nie są na zgrupowaniu. Często czytałem wypowiedzi trenerów (co prawda w piłce klubowej) którzy mówili, że nie lubią pracować ze zbyt liczną kadrą. Jak masz 30 chłopa do ogarnięcia, to trochę ciężko przyjrzeć się każdemu z osobna. Zresztą, 26 to dla mnie i tak za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Szkoda, że losu Grosickiego nie podzielił Glik, prawdopodobnie najsłabszy obrońca swojej ligi od stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 4 minuty temu, Kołczu33 napisał: Szkoda, że losu Grosickiego nie podzielił Glik, prawdopodobnie najsłabszy obrońca swojej ligi od stycznia W reprezentacji nigdy nie zawodzil jak dotąd a poza nim to sama młodzież i bednarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Liczył ktoś na obecność Zalewskiego w kadrze? Godzinę temu, fluber napisał: Ogólnie bez kontrowersji poza Szymańskim który chyba podpadł pozasportowo na zgrupowaniu. Coś więcej wiesz na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 4 minuty temu, fluber napisał: W reprezentacji nigdy nie zawodzil jak dotąd a poza nim to sama młodzież i bednarek To racja Glik> Młodzież z ekstraklasy, ale czy jest pewniejszym punktem od Michała Helika w tym momencie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 10 minut temu, Braveheart22 napisał: Coś więcej wiesz na ten temat? Gdzieś tam czytałem że sousa był nim strasznie rozczarowany na tym marcowym zgrupowaniu ale w sumie to nie pamietam dlaczego. Coś tam wspominano że nie chciał grać na wahadle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 (edytowane) W dniu 16.05.2021 o 19:46, january napisał: O matko, naprawdę myślisz, że ktoś takie badziewia jak liga angielska ogląda, kiedy Piast, Warta, Lechia i Śląsk zaciekle walczą w multilidze o uniknięcie pocałunku śmierci aka awansu do eliminacji europejskich pucharów? No raczej. Nawet nie mam pojęcia jak wygląda tabela po za tym, że chyba Cięty jest mistrzem. Było o Lewym. Już są sugestie (po za Bayernem) że nie powinien grać w następnym meczu, żeby nie pobić rekordu. Żal tej kontuzji bo miesiąc temu byłoby po sprawie i siedzieliby cicho Edytowane 17 Maja 2021 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 W dniu 16.05.2021 o 19:46, january napisał: O matko, naprawdę myślisz, że ktoś takie badziewia jak liga angielska ogląda, kiedy Piast, Warta, Lechia i Śląsk zaciekle walczą w multilidze o uniknięcie pocałunku śmierci aka awansu do eliminacji europejskich pucharów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Problem w tym, że nie wystarcza, bo Kuba nie ciągnął Wisły na plecach jak Ljuboja ciągnął swego czasu Legię. Zdrowie już nie te. De facto obaj mają rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 Kubuś przy okazji próbował jakieś podjazdy pod Lewego robić. Żałosny typ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 18 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2021 5 godzin temu, matek napisał: Kubuś przy okazji próbował jakieś podjazdy pod Lewego robić. Żałosny typ. Bez jaj. Przecież chodziło tylko o hipokryzję Bońka w kwestii gestów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2021 czy tylko dla mnie skandalem jest nie branie na turniej 2 bramkarza a moze i 1 bundesligi? Fabian sie dzisiaj polamal, moze jak nie pojedzie to wezma Gikiewicza, w ogole powinien byc 1 bramkarzem kadry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 20 godzin temu, Kubbas napisał: czy tylko dla mnie skandalem jest nie branie na turniej 2 bramkarza a moze i 1 bundesligi? Fabian sie dzisiaj polamal, moze jak nie pojedzie to wezma Gikiewicza, w ogole powinien byc 1 bramkarzem kadry Koleś zbyt dużo gada i chyba nie jest lubiany w drużynie. Jeżeli ma siedzieć na ławie i robić rozpierdol od środka to nie ma to sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 45 minut temu, shevcu napisał: Koleś zbyt dużo gada i chyba nie jest lubiany w drużynie. Jeżeli ma siedzieć na ławie i robić rozpierdol od środka to nie ma to sensu w kadrze nie jest lubiany? skad te wnioski? gosc duzo gada bo ma swoj swagger i popiera to umiejetnosciami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 13 minut temu, Kubbas napisał: w kadrze nie jest lubiany? skad te wnioski? gosc duzo gada bo ma swoj swagger i popiera to umiejetnosciami Chodzi o to żeby facet znał swoje miejsce w zespole. Ja osobiście uważam, że najlepszy u nas jest Fabian ale trener stawia na kogo innego i Fabian nie robi z tego problemu. A Glikiewicz mógłby robić. Dlatego w sytuacji gdy w kadrze byli Szczęsny i Fabian powołanie Glikiewicza nie miało wielkiego sensu. Sens będzie miało gdy Fabian wypadnie. Bo wtedy będziemy znów mieli dwóch doświadczonych równorzędnych bramkarzy i młodszych w "poczekalni" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 19 minut temu, Sebastian napisał: Chodzi o to żeby facet znał swoje miejsce w zespole. Ja osobiście uważam, że najlepszy u nas jest Fabian ale trener stawia na kogo innego i Fabian nie robi z tego problemu. A Glikiewicz mógłby robić. Dlatego w sytuacji gdy w kadrze byli Szczęsny i Fabian powołanie Glikiewicza nie miało wielkiego sensu. Sens będzie miało gdy Fabian wypadnie. Bo wtedy będziemy znów mieli dwóch doświadczonych równorzędnych bramkarzy i młodszych w "poczekalni" jak Gikiewicz od pol roku mowi ze moze byc 3 bramkarzem poza tym co to za podejscie, bierze sie 3 bramkarzy ktorzy chca rywalizowac ze soba w przygotowaniach zeby kazdy windowal sie jak najwyzej, to dziala na plus kazdemu, po to sie bierze najlepszych, tak jak w kadrze gdzie Boruc mial byc albo 2 albo 3 bramkarzem a zjadal kazdego na treningach i potem masz takie epickie wystepy jak z niemcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 9 godzin temu, Kubbas napisał: poza tym co to za podejscie, bierze sie 3 bramkarzy ktorzy chca rywalizowac ze soba w przygotowaniach zeby kazdy windowal sie jak najwyzej, to dziala na plus kazdemu, po to sie bierze najlepszych, tak jak w kadrze gdzie Boruc mial byc albo 2 albo 3 bramkarzem a zjadal kazdego na treningach i potem masz takie epickie wystepy jak z niemcami No właśnie chyba nie do końca rywalizacja podnosi poziom. Bramkarz to bardzo specyficzna pozycja na której ciśnienie i tak jest dużo większe niż na innych pozycjach i nie ma potrzeby dostarczania dodatkowych bodźców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi