fluber Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: co to musi być za gruba ryba z zagramanicy a ja i tak wolałbym Papszuna Tuchel jest wolny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 2 minuty temu, fluber napisał: Tuchel jest wolny:) Sarri czy Allegri też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Skończy się Janem Urbanem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Teraz, Qcin_69 napisał: Skończy się Janem Urbanem tylko Skorża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: tylko Skorża Obaj maja dobry profil, doświadczenie za granica (Skorza nawet reprezentacyjne), elokwentni, z tytułami, Urban ponoć nawet dobrze tańczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 18 minut temu, fluber napisał: Moment zwolnienia bardzo dziwny Też o tym pomyślałem. Dziś Brzęczek nie jest gorszy niż 3 miesiące temu 8 minut temu, Qcin_69 napisał: Skończy się Janem Urbanem albo Stokowcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 a tak się Rudy zarzekał, że jak to teraz i kogo niby weźmie, że nie ma czasu, że zespół za nim stoi straszny ten typ jest, a tak go szanowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 8 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: tylko Skorża 3 minuty temu, jack napisał: albo Stokowcem Tylko Smuda! Dziękuję. Można się rozejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Sam Boniek raczej do tego nie doszedł, on jest zbyt uparty by zmienić zdanie. Musiało się nasilić coraz więcej głosów sugerujących że lepiej teraz, albo jakieś naciski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Dobrze że Czesio Michniewicz w klubie pracuje bo byłby głównym faworytem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 1 minutę temu, kolader napisał: Sam Boniek raczej do tego nie doszedł, on jest zbyt uparty by zmienić zdanie. Musiało się nasilić coraz więcej głosów sugerujących że lepiej teraz, albo jakieś naciski. Czekał jak rozwinie się sytuacja w PSG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 (edytowane) 5 minut temu, kolader napisał: Sam Boniek raczej do tego nie doszedł, on jest zbyt uparty by zmienić zdanie. Musiało się nasilić coraz więcej głosów sugerujących że lepiej teraz, albo jakieś naciski. coś mi się wydaje, że Lewy w tym palce maczał ostro Włodarczyk w Weszło mówi, że słyszy się plotki o Nawałce, ja nie wiem czy to aż tak absurdalny pomysł, chyba w sumie najlepszy na ten czas, mógłby ruszyć z marszu do roboty Edytowane 18 Stycznia 2021 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 7 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: coś mi się wydaje, że Lewy w tym palce maczał ostro widzę jakiegoś asystenta z Bayernu. opcja Polska raczej odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: coś mi się wydaje, że Lewy w tym palce maczał ostro Po gali Przeglądu Sportowego Lewandowski wrócił do swojej bawarskiej rezydencji i odkładając na półkę statuetkę dla Najlepszego Sportowca Polski 2020 omiótł wzrokiem dziesiątki lśniących trofeów po czym pomyślał, że czegoś mu jeszcze brakuje. Nie zastanawiając się długo wyjął z kieszeni telefon. memory - Rudy I wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 (edytowane) Edytowane 18 Stycznia 2021 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Wydaje mi się, że Boniek musi mieć dogadane jakieś solidne nazwisko z zagranicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbajag Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Godzinę temu, airmax napisał: Dobrze że Czesio Michniewicz w klubie pracuje bo byłby głównym faworytem Dokładnie, Michniewicz moim zdaniem by przyszedł po Brzęczku. Ale Boniek nie weźmie nikogo z zagranicy bo nie raz się wypowiadał, że mamy w Polsce dobrych trenerów. I moim zdaniem weźmie trenera, który już jest w strukturach PZPN więc moim zdaniem Magiera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: coś mi się wydaje, że Lewy w tym palce maczał ostro Źle Ci się wydaje. Lewy jeszcze dwie godziny temu nie wiedział o zwolnieniu Buzzera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 18 minut temu, Lu- napisał: Źle Ci się wydaje. Lewy jeszcze dwie godziny temu nie wiedział o zwolnieniu Buzzera. skąd info? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lu- Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Z bardzo dobrego źródła. No przecież Ci nie napisze, że od Janka Kowalskiego. W każdym razie jest jak pisałem, Lewy o 12:20 o niczym nie wiedział. Wychodzi na to, że Rudy poszedł all in, bez konsultacji z kimkolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi