Cardi Opublikowano 11 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 21 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2020 Bundesliga jest epicka poziom, tempo meczy, wyrownane mecze, zero przestojow najlepsza liga na swiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 W dniu 21.06.2020 o 08:06, Kubbas napisał: Bundesliga Premier League jest epicka poziom, tempo meczy, wyrownane mecze, zero przestojow najlepsza liga na swiecie Poprawiłem bo z powodu covidu pewnie zapomniałeś o jakiej lidze piszesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Premier League nie ma podjazdu do Bundes jesli chodzi o fun z ogladania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Godzinę temu, Kubbas napisał: Premier League nie ma podjazdu do Bundes jesli chodzi o fun z ogladania co to znaczy fun z oglądania? intensywność gry? czy chodzi Ci o jakies prywatne opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 skoro ja o tym pisze to chyba jasne ze to moja opinia Tempo gry i wyrownany poziom zespolow poza Bayernem, duzo bramek, duzo gry pressingiem, wysokie tempo gry, mala ilosc wrzutek na pale, kazdy zespol swietnie operuje pilka na malych przestrzeniach, przygotowanie taktyczne, przygotowanie techniczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 18 minut temu, Kubbas napisał: Tempo gry i wyrownany poziom zespolow poza Bayernem, duzo bramek, duzo gry pressingiem, wysokie tempo gry, mala ilosc wrzutek na pale, kazdy zespol swietnie operuje pilka na malych przestrzeniach, przygotowanie taktyczne, przygotowanie techniczne Czyli ogółem mnóstwo mega zajebistych zespołów pod każdym względem, które ustępują Bayernowi, który przez ostatnie 5 lat w LM zdołał na wiosnę pokonać jedynie zespoły z Portugalii, Turcji, Ukrainy, Arsenal, Sevillę i Juventus Mało elitarne grono poza jednym rodzynkiem Juventusem na 5 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 mowie o here and now nie napisalem bundesliga to najlepsza liga w historii pilki noznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 (edytowane) Po za polską nie ma lepszej. Świetny poziom, sporo bramek. W normalnych warunkach z kibicami to po prostu ideał Edytowane 24 Czerwca 2020 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 5 godzin temu, ptak napisał: Po za polską nie ma lepszej. Świetny poziom, sporo bramek. W normalnych warunkach z kibicami to po prostu ideał Dzisiaj na potwierdzenie tezy dwa remisy bezbramkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 6 godzin temu, RappaR napisał: Czyli ogółem mnóstwo mega zajebistych zespołów pod każdym względem, które ustępują Bayernowi, który przez ostatnie 5 lat w LM zdołał na wiosnę pokonać jedynie zespoły z Portugalii, Turcji, Ukrainy, Arsenal, Sevillę i Juventus Mało elitarne grono poza jednym rodzynkiem Juventusem na 5 lat @Kubbas nie napisał, że Bundesliga jest najlepszą ligą, a tą którą najprzyjemniej się ogląda. Podążając twoim tokiem rozumowania, w ostatnich dwóch sezonach wszystkim nam powinna najbardziej przypaść do gustu szybka, kontaktowa, bezpośrenia gra, a w poprzedzających ww. dwulatkę pięciu sezonach, każdemu musi podobać się piłka oparta na posiadaniu, okraszona dużą iloscią podań po ziemi. Reasumując: z preferencjami, jaką piłkę lubimu, powinniśmy zaczekać do końca sezonu i dopiero potem polubić styl zwycięzców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 14 godzin temu, antek napisał: Dzisiaj na potwierdzenie tezy dwa remisy bezbramkowe A grała Bundesliga? Ja napisałem, że to jest najlepsza liga, świetny poziom piłkarski, najwięcej bramek w Europie, fajny klimat na trybunach. Ja lubię polską ligę niezależnie od poziomu rozgrywek ale piłką nożną bym tego nie nazwał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 oficjalnie liverpool mistrzem anglii:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Co tu się odjebało? Nadzwyczajna kasta... https://streamable.com/gg03ys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 ależ pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 A Lautaro zostaje? Przydałaby się bramkarz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 27 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2020 Co?Handa jest top of the top obok Szczęsnego najlepszy gk w lidze a kto jest rezerwowy....who cares .Biedaki cebulki z Katalonii znają cenę i warunki za LM...Inter nic nie musi...Jeszcze tylko ST z Bresci i finito Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Tyle, że koło jest stary, trzeba poszukać kogoś żeby był bramkarz a nie ręcznik na ławce. Wiem, że jest klauzula Z Sensiego coś jeszcze będzie, bo cały czas połamany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Handa spokojnie jeszcze 2-3 lata pogra a dwa nie widzę nikogo lepszego kto byłby w zasięgu. Sensi magik ale nie wiem czy ma on zdrowie do grania na najwyższym poziomie zwłaszcza u kogoś takiego jak Conte który lubi dokręcić śrubę piłkarzom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi