LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Balde przebił wszystko, co za elitarny debil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 po co mnie ten Inter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 (edytowane) Lubię polską piłkę, ale jak porównać to z meczem Piast-Lech czy Legia-Zagłębie? Drągowski powinien znaleźć sobie jakiś porządny klub po sezonie. z tego co mówili to Roma jest zainteresowana ja na szczęście oglądam dla przyjemności obce ligi. tak jak NBA Edytowane 26 Maja 2019 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 (edytowane) kapitalny mecz, wiadomo, że fajnie byłoby z Piątuniem w LM, ale na to nie zasłużyli, Gatusso i ten dzban Castijeho niech spierdalajo mnie z oczu Edytowane 26 Maja 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Czy ktoś z Was ogląda quiz pod napięciem robiony przez etoto?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 odcinek z pijanym Hajto jedna z bardziej żenujących rzeczy jakie ostano widziałem na yt ... w ogóle topowi dziennikarze sportowi zarabiający pewnie nie mało a każdy w kieszeni u buka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 Odcinki z hajto sa straszne, ostatnio na szczescie go nie ma. Ale odcinki z borkiem i smokiem sa bardzo fajne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 odcinek ze Stanowskim i Kowlaczykiem kontra Borek i Smok rzeczywiście dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 7 minut temu, rahuu napisał: odcinek ze Stanowskim i Kowlaczykiem kontra Borek i Smok rzeczywiście dobry Zobacz dzisiejszy. Ja wciaz nie jestem pewny czy mi sie to nie przysnilo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enba1 Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 też oglądałem. Radio Maryja ograło Borka i Smoka, i dobrze, bo Borek jest wkurwiający w tym quizie. Momentami bardziej niż Hajto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Oglądam ostatnio tylko misja futbol od Pola co poniedziałek online. Bardzo mało o pierdolach, bardzo dużo konkretów i czasami bardzo smiesznie. No i akurat dziennikarze których lubię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 (edytowane) a mi misja się przejadła głownie przez Szpaka i coraz bardziej Borka zwłaszcza jak zaczyna przyciszonym głosem wieścić te swoje wielkie objawione prawdy ...food truck i live o calcio lubie ostatnio Edytowane 28 Maja 2019 przez rahu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 Pierwsza połowa słaba, ale w drugiej było co oglądać. Chciałem pięć zespołów z Anglii w kolejnej LM, szkoda że się nie udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 w końcu pierwsze trofeum tego poczciwego dżentelmena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) Ja czekam na derby Berlina. Ekipa Unionu zje "kibiców" Herthy na ich stadionie. W ogóle jestem fanem niemieckiego podejścia. W sektorze ultrasów nie ma krzesełek tylko się stoi (nie wszędzie oczywiście) A jak DFB zaczęło się czepiać Unionu o te miejsca to dostali odpowiedz, że w Dortmundzie jest więcej miejsc stojących Edytowane 30 Maja 2019 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enba1 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Biorąc pod uwagę, że dla Arsenalu był to najważniejszy mecz w sezonie to zagrali dramatycznie słabo. A na Ozila to już brak słów. Nie ma drugiego tak irytujacego gracza w człapaniu po boisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Wlasnie jakis norweg wpakowal 9 bramek w 1 meczu na tych polskich mś. Niezle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Miałem być na stadionie na tym meczu ale odpuściłem Idę w poniedziałek na 1/8 i jest szansa, że będzie to mecz Urugwaj-Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 ciekawe co powie jak się go spytają ile Juve ma mistrzostw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi