Sebastian Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 ej też nie pamiętacie czy za Waszego życia kiedykolwiek aż tak jaraliście sezonem polskiego grajka w Europie? Krzychu jest boski i pomyśleć, że to Brzęczek ma decydować o losach big 3 tak Arek, udowadniasz, że się myliłem Nie wiem co tam sądzisz o Miliku ale uważam, że drużyna posiadająca takiego zawodnika powinna grać na 1 napastnika. Nie może być tak, że każde wznoszące się dośrodkowanie zabiera Ci knypek co to ledwie tych piłek sięga żelem. Milik w Napoli jest najlepszym napastnikem, trzeba go tylko umieć wykorzystać. On Ci zgra piłkę niczym najlepszy pomocnik. W systemie 4-5-1 to jest niezwykle cenne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 ej też nie pamiętacie czy za Waszego życia kiedykolwiek aż tak jaraliście sezonem polskiego grajka w Europie? chwile się zastanawiałem i rzeczywiście nic nie przyszło mi do głowy. jakbym już musiał na siłę coś wybrać to chyba Andrzej Niedzielan i NEC Nijmegen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 tak Arek, udowadniasz, że się myliłem przecież Arek jest ostatnio w zajebistej formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Już poza wszystkim, uwielbiam tę cieszynkę Sztosik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Tylko czekać aż jakaś organizacja powiążę ją z terroryzmem i niepotrzebnym użyciem broni palnej.W NBA by nie przeszło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 (edytowane) przecież Arek jest ostatnio w zajebistej formieno a ja w niego nie wierzyłem jadąc po nim za pudło z LFC, dlatego mówię, że sie myliłem @montana jeszcze Dudek w LFC, ale to trochę inny kaliber bo jednak tylko bramkarz Tylko czekać aż jakaś organizacja powiążę ją z terroryzmem i niepotrzebnym użyciem broni palnej.W NBA by nie przeszło:) gdzieś widziałem jak ktoś chyba w ameryce południowej dostał czerwo za pokazywanie strzału ze snajperki czy coś podwójne standardy Edytowane 30 Stycznia 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 Se puściłem fiora Roma zobaczyłem gola na 1:0 i mi się przysnelo mimo że te 15 minut były zajebiste, teraz patrzę na wynik i myślę sobie wtf? :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 wklejam w ciemno warto obadać też wywiad ze Świętym z tego samego kanału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 ma ktoś streama do Bayernu bo mnie zaraz coś strzeli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) No to chyba Dortmund ma majstra A Polacy w SerieA strzelają jak opętani. Edytowane 2 Lutego 2019 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 No to chyba Dortmund ma majstra bo zyskał jeden punkt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Bo ma ich już 7 przewagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 plus Dortmund w duuużo lepszej formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 ile zostało kolejek do końca? ile pkt przewagi miało City na początku sezonu? 7 punktów to jeszcze żadna strata, dwa mecze bez wygranej BVB i zrobi się ciepło oczywiście sa zdecydowanym faworytem, ale pisanie o nich jak o mistrzach to jeszcze gruba przesada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 wporzo ten Krzychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 ile zostało kolejek do końca? ile pkt przewagi miało City na początku sezonu? 7 punktów to jeszcze żadna strata, dwa mecze bez wygranej BVB i zrobi się ciepło oczywiście sa zdecydowanym faworytem, ale pisanie o nich jak o mistrzach to jeszcze gruba przesada + jeszcze bezpośredni mecz w Monachium W tym sezonie Bayern może ich jeszcze dobrze przejechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Bayern co sobie najbardziej zjebał, to fakt, że nie będzie mógł kalkulować i oszczędzać grajków na dwumecz z The Reds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Inter po chińsku. A co do trenera to nie lubię Conte ale mógłby zastąpić Spalettiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enba Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 ile pkt przewagi miało City na początku sezonu? W kulminacyjnym momencie cały jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi