just like mike Opublikowano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2016 ja też podobne odczucia co matek w stosunku do yazida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Atletico i Real Madryt z zakazami transferowymi (lato 2016, zima 2017) za nieprawidłowości przy transferach nieletnich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 ha! pieknie, teraz o De Gei moga pomarzyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 A z Barcelony tak się śmiali swego czasu. Prawda jest taka, że wtedy ten ban był niezasłużony i teraz też jest. Wielka "praworządna" FIFA. Real i Atletico się odwołają co może, ale nie musi, im ten zakaz przełożyć na zimę 2017 i lato 2018 - Barcy tak się udało. Różnica jest jednak taka, że Barca dostała bana w kwietniu, więc dlatego to się udało. Zobaczymy jak będzie teraz, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 (edytowane) Atletico i tak żadnego zawodnika z grafiki by nie kupiło Ciekawe jak będzie wyglądała sprawa z odwołaniem. Fakt, Barca dostała bana w kwietniu, tutaj jest połowa stycznia. No i jeszcze pytanie czy teraz Florek rzuci się na zakupy mając w perspektywie całe lato bez kupowania. Edytowane 14 Stycznia 2016 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 A już siexl balem że podgba wyląduje w galaktycznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Swego czasu wyrzeźbiłem tutaj kilka słów na temat Jorge Sampaoliego. Dziś na Weszło! pojawił się wpis na jego temat więc też wrzucam: http://weszlo.com/2016/01/19/jorge-sampaoli-szaleniec-sciagniety-z-drzewa Zajawka: Pewnej nocy poszedłem do baru. Spotkałem tam fantastyczną kobietę, rozmawialiśmy wspólnie przez całą noc. Było bardzo sympatycznie, cały czas żartowaliśmy, flirtowaliśmy, zapłaciłem za jej kilka drinków. W końcu około godziny piątej do pubu wszedł zupełnie obcy facet, chwycił ją za rękę i pociągnął za sobą do łazienki. Tam kochali się, a po wszystkim we dwójkę opuścili lokal. Nie miało znaczenia kto dłużej posiadał ją tej nocy – to on strzelił gola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Brawo lvg, zajebista gra, zajebisty "nowy" system z 3 obroncami w linii, i dwoma WB, jeden z nich to 18 letni mlokos, a drugi niewiele starszy skrzydlowy, notabane niespecjalny. Szkoda czasu na to scierwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudzi Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 W ludzkiej jakości tutaj: https://streamable.com/ltfd Bonus: https://streamable.com/6tab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zeby uspokoic moje skolatane nerwy wrzucilem sobie WHU-MC, co za meczyk, szczegolnie I polowka, milo sie ogladalo, Ten chlopaczek Payet z WHU niezly talencik, az przyjemnie sie cos takiego oglada, zamiast miszczow w stylu Lindgarda czy niesamowitego talentu w osobie Januzaja, ktory w 5 minut zdazyl mnie wiecej razy wk... niz niejeden przez pol sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zeby uspokoic moje skolatane nerwy wrzucilem sobie WHU-MC, co za meczyk, szczegolnie I polowka, milo sie ogladalo, Ten chlopaczek Payet z WHU niezly talencik, az przyjemnie sie cos takiego oglada, zamiast miszczow w stylu Lindgarda czy niesamowitego talentu w osobie Januzaja, ktory w 5 minut zdazyl mnie wiecej razy wk... niz niejeden przez pol sezonu. Payet to już nie taki młodzieniaszek. On w tym roku skończy 29 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 No dla mnie to wciaz chlopaczek, ale wiem co ci chodzilo Super sie takiego grajka oglada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 dawac Mou ! moze pouklada ten bajzel, dziwie sie ze ten clown jest dalej na stanowisku, powinien juz sam zrezygnowac i oszczedzic wstydu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Mou już się doprosić nie może, ale jak będzie wiercił dziurę w brzuchu wystarczająco długo to może w końcu dopnie swego. http://www.independent.co.uk/sport/football/premier-league/jose-mourinho-to-manchester-united-ex-chelsea-manager-six-page-love-letter-i-can-change-a6829971.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 plaskotwarzy sam powinien zrezygnowac z jakis miesiac temu, nie wiem co on ma w glowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 A ty byś zrezygnował i przez to stracił furę kasy? Lui ma grubą skórę, wytrzyma to. Jak go wyrzucą, to dostanie odprawę, rezygnując z roboty zrezygnuje też ze sporych pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 (edytowane) widocznie hajs >>>> dobre imie. a zarzad to nie wiem na co czeka bo chyba nie wierza w process Edytowane 24 Stycznia 2016 przez falcao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 24 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Obudzilem sie rano, mialo juz go nie byc, a to ci "niespodzianka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi