Ficko Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Rezerwowych skład, brak rytmu, forma przygotowywana na wiosnę itd itp. Wszystko się zgadza. Tylko czemu nikt nie chce zwrócić uwagi na to, co cały czas powtaqrzam: przynajmniej od dekady, nieważne na jakim etapie i niezależnie w jakim składzie obrona Barcy nie była tak chu**wa. Bo szczerze mówiąc przynajmniej mnie mało te mecze na początku sezonu obchodzą. Zwycięstwo z Sevilla ucieszyło a porażka niespecjalnie zmartwiła. Wiele z tych goli padło po indywidualnych błędach ( Ter Stegen, Alves, Mathieu ), które w sezonie raczej się nie zdarzały, więc tak bardzo się tym nie przejmuje (poza Alvesem którego chciałem pożegnać przed tym sezonem, a na razie nie może grać jego ewentualny następca Vidal). A dla Sevilli czy Bilbao te mecze były ważniejsze i formę przygotowali zapewne nieco inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) Niezłe jaja się dzieją na początku sezonu. Barca 0-4, Chelsea 0-3 BTW jak tak sobie przypomnę głosy w fantasy ustawiające na remis Ivanovica z Bergomim to robi mi się wesoło Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez Kily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Bergomi już mocno po prime, śmieszku. "Sram na twoją pieprzoną matkę" Czysta elokwencja i pokaz kultury piłkarza barw, który mieni się od lat hasłem "więcej niż klub" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Straszny debilizm odwalił Pique, nie mam pojęcia jak można się tak zagubić. Zawsze przy takich sytuacjach się zastanawiam, jak reagują rodziny osób, które popełnią taki idiotyzm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Czysta elokwencja i pokaz kultury piłkarza barw, który mieni się od lat hasłem "więcej niż klub" Oj tam, oj tam tylko wciąż ten #hejnabarcelone ( ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 #hejnabarcelone > #hajżenasoplicę Pique miewał już takie odpały, ale tym razem przesadził, dodatkowo pewnie potraktują to jako recydywę więc spodziewam się 6-8 spotkań kary. Minimum to 4. Z drugiej strony to mogło być tak zwane fatalne przejęzyczenie! Pewnie rzucił coś w stylu 'fajdam w mleko Twojej matki' a w Hiszpanii się tak mówi przecież #hemingway Pucharu za bardzo nie szkoda, ale stylu i przebiegu dwumeczu już tak. Fatalny start sezonu, kalendarz trochę usprawiedliwia bo nigdy nie było tak okrutnego, ale nie można szukać wymówek tylko wziąć rewanż w niedzielę i zapomnieć. Do trzech razy sztuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Powiem jedno, to was canal+ zalatwil z liga hiszpanska. Ale podobno sts tv pozwoli wam za darmo ogladac w sieci mecze na 1/4 ekranu, oni to tak na powaznie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Liga Miszczów nc+ only przez 3 lata. Czyli albo dekoder, albo kapsle z heńka albo low definition. Any other ideas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Kapsle z heńka już chyba nieaktualne. Na pewno w ostatniej LM nie dało się oglądać za browara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Mówiliśmy już o tym w innym wątku: http://www.e-nba.pl/topic/3204-telewizory/ Warto też wziąć pod uwagę, że C+ może stracić już za chwilę NBA, liga angielska może odfrunąć im już za tok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kore Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Bez kitu trzeba zadać pytanie na poważnie, czy to początek końca nc+ i (trochę wydłużona) droga Wizji Sport. Dzisiaj arabowie dali taką cenę za La Ligę, że strach się bać, jakie kwoty padną za Premiership za rok... A nc+ bez żadnej ligi europejskiej (błagam, niech nikt nie mówi: wciąż mają ekstraklapę), bez NBA, z jedną, jedyną LM z cennikiem 80/m-c to będzie przerost formy nad treścią... Jako klient jestem mega wkur..., ale tyle dobrego, ze został mi jeszcze rok oglądania BPL, potem mówię pa, pa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) A LM do kiedy ma C+? Chyba jeszcze z 3 lata, nie? Więc, tak czy siak będzie trzeba tam zostać. Wszystko się pokomplikowało. Pewnie za jakiś czas będzie trzeba brać pakiet od Arabów, bo wszystko wykupią. Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 3 lata. Kombinuję właśnie jakieś transmisje przez neta, potem przez projektor jeb na ścianę. Bo do pubu dymać za każdym razem nie chcę, a lowdefinition to ja mam z nba jak z soccer-live jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Ciekawe czy CL lub Premierleage dorobią się kiedyś takiego czegoś jak NBA GameTime (czy tam teraz NBA App). Byłoby pięknie Rozumiem, że piłka czerpie gigantyczne pieniądze z TV, ale jednak NBA także to robi, a aplikację mają fantastyczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Po West Hamie daje zarobić u buków Southampton. Każdy kto siedzi w piłce spodziewał się takich rozstrzygnięć. I tylko idiota widzi w tym przypadek, co skłania mnie do wysłania pozdrowień w stronę pewnego fana Barcelony i Oklahomy City Thudner. Angielskie kluby jak zwykle wyłożyły laskę na puchar żebraków, gdzie swoje kompleksy muszą leczyć Hiszpanie, bo ich kadry rozkupują nawet kluby Championship. Oczywiście w tym towarzystwie świetnie odnajdą się też nasze czołowe zespoły. Bo to dla jednych jest sufitów, dla drugich jest podłogą. Primera Division jest gdzieś pomiędzy, a obraz zamazuje Real i Barcelona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy13 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Primera Division jest gdzieś pomiędzy, a obraz zamazuje Real i Barcelona. Równie dobrze możesz powiedzieć, że Bundesliga jest jak liga holenderska, a obraz zamazuje Bayern. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Hiszpańskie kluby, a dokładnie 5 klubów z Hiszpanii chyba się pomyliły i w tym roku postanowiły leczyć swoje i moje kompleksy w LM. Jak tam skład Świętych wczoraj, bo nie sprawdzałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JH13 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Kolejny psychofan Premier League w natarciu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Odważna teza patrząc na ostatnie sezony LM Pisał o LE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Najlepsze jest to, że wszyscy są tego świadomi, ale po prostu nie wiedzieć czemu, niektórzy idą ostro w zaparte i próbują użyć PORAŻEK w europejskich pucharach, jako dowodu wielkości Premiership. Dobre. Jestem jakoś dziwnie przekonany, że gdyby Athletic lub Villarreal dostał oklep w LE, to fakt ten, nie doprowadziłby "fanów" ligi angielskiej do wniosków, iż świadczy to o sile La Ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi