Reikai Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Sousa: Kryjcie Skriniara przy stałych fragmentach. Rozważamy nawet wprowadzenie krycia indywidualnego tylko dla niego. Ma trzy strefy. [...] Jedna z nich w okolicy punktu karnego. Nasza reprezentacja : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Teraz, fluber napisał: Posiadanie piłki 70%-30% Strzały 11-5 Groźne ataki 96-33 Jak równy z równym Oglądałeś mecz? Z Hiszpanami oczekiwałes że granie jak równy z równym oznacza 50 50 posiadanie? xddddd Ok to wg twoich kryteriów City jak trafi na Bayern w tym roku w lidze mistrzów i będzie podobne posiadanie dla City to Bayern nie gra z nimi jak równy z równym Ok ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 13 minut temu, fluber napisał: Gdy Z Anglią szczęśliwie wyrównaliśmy po innej ladze w pole karne Nie no lagi to tam nie było 11 minut temu, Reikai napisał: tylko ladna bramka po ladnej klepce ale ładnej klepki też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Teraz, Kubbas napisał: Oglądałeś mecz? Z Hiszpanami oczekiwałes że granie jak równy z równym oznacza 50 50 posiadanie? xddddd Ok to wg twoich kryteriów City jak trafi na Bayern w tym roku w lidze mistrzów i będzie podobne posiadanie dla City to Bayern nie gra z nimi jak równy z równym Ok ok Oglądałem mecz, fartownie zremisowaliśmy. Po prostu wyglądaliśmy znacznie lepiej niż ze Słowacją, więc może jest to Twoje wrażenie. Z mistrzami Europy, Włochami, Brzęczek też remisował. 1 minutę temu, Pepis21 napisał: Nie no lagi to tam nie było Akcja wcześniej była ładna. Ale gol to był strzał z dystansu, piłka fartownie się odbiła od obrońcy i trafiła pod nogi Lewego, poszła świeca na 5 metr, bramkarz nie wyszedł i w 92 minucie udało się zremisować. Zresztą z Węgrami Sousa gra 15 mecz i ja nie wiem, gdzie koledzy widzieli to ładne konstruowanie akcji przez Polaków, bo tak naprawdę to najbardziej fartowny gol jaki tam padł, to ten dla Polaków po szczęśliwym odbiciu po strzale Bednarka po stałym fragmencie gry. 13 godzin temu, Kubbas napisał: Z taką kultura gry i taktyka która Sousa wprowadził Dwa ostatnie poważne mecze u siebie z Albanią i Węgrami skończyliśmy bez gola z akcji. Im dłużej Sousa prowadzi ten team, tym jest gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 15 minut temu, fluber napisał: Akcja wcześniej była ładna. Ale gol to był strzał z dystansu, piłka fartownie się odbiła od obrońcy i trafiła pod nogi Lewego, poszła świeca na 5 metr, bramkarz nie wyszedł i w 92 minucie udało się zremisować. To, to ja wiem jak wpadła ta bramka, bo kruszyłem kopie tutaj o nią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 10 minut temu, Kubbas napisał: To udowodnij że było coś źle a nie miotacie się obaj jak ranny jeleń nie podając żadnych argumentów LOL Ale co mam Ci udowadniać? Że tracimy bramki po wrzutkach jak pojebani? Żeby było jasne, bo chyba źle mnie rozumiesz. Ja Sousie życzę sukcesów z Polską, bo wiem że ewentualna porażka zabetonuje opcję zagranicznego selekcjonera na kilka ładnych lat i będziemy skazani na Czesiów Michniewiczów tego kraju ale kurde, jeśli STALE powtarza się TEN SAM błąd, to nie można powiedzieć że to TYLKO I WYŁĄCZNIE wina piłkarzy. Nawet jeśli założymy, że do Skriniara byli przygotowani najlepiej jak to możliwe ale z jakiegoś powodu coś nie zadziałało, to powinno się szukać rozwiązania problemu, a u nas jak było tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 (edytowane) Masz mi udowodnić tezę która postawiłeś Tracimy bramki ze stałych fragmentów gry z winy szkoleniowca który nas ustawia a nie z winy indywidualnych wręcz idiotycznych błędów to jest teza która postawiłeś @airmax @fluber jak Brzęczek grał z Włochami to tamci byli w kompletnej rozsypce, możesz swój argument wrzucić do kosza Edytowane 16 Listopada 2021 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 3 minuty temu, Kubbas napisał: Masz mi udowodnić tezę która postawiłeś Tracimy bramki ze stałych fragmentów gry z winy szkoleniowca który nas ustawia a nie z winy indywidualnych wręcz idiotycznych błędów to jest teza która postawiłeś @airmax @fluber jak Brzęczek grał z Włochami to tamci byli w kompletnej rozsypce, możesz swój argument wrzucić do kosza Brzęczek grał z Włochami w trakcie ich rekordowej serii meczów bez porażki. 9 minut temu, Kubbas napisał: Masz mi udowodnić tezę która postawiłeś Tracimy bramki ze stałych fragmentów gry z winy szkoleniowca który nas ustawia Np. w czerwcu był wywiad dla TVP Sport z jakimś tam specjalistą od stałych fragmentów gry Cytat Obserwując reprezentację Polski, można dostrzec ciągle te same błędy. Już w meczach z Rosją i Islandią zwracał pan uwagę na wolne strefy w polu karnym, o które żaden z Polaków się nie troszczył. – Nie jestem w sztabie reprezentacji Polski, nie wiem, jakie mają zadania, jak trenują stałe fragmenty gry. Ale niestety pewne pomyłki są powielane. Głównym problemem jest ustawienie, a to poza tym dość logiczne, że jeśli coś cały czas nie wychodzi, wypadałoby wprowadzić jakieś zmiany. W poprzednich spotkaniach, czy to eliminacyjnych, czy sparingowych, obrona nie funkcjonowała. I nie funkcjonuje nadal. https://sport.tvp.pl/54389044/burza-wokol-stalych-fragmentow-gry-reprezentacji-polski-powielamy-te-same-bledy A to było jeszcze zanim dostaliśmy kolejne bramki na jesieni ze stałych fragmentów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonza Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Za Nawałki mieliśmy 5 miejsce w rankingu https://sport.onet.pl/pilka-nozna/kadra/ranking-fifa-niesamowity-awans-polski-pod-wodza-adama-nawalki/2yp9ctr Dzięki kombinacjom, to prawda, ale jeśli takie kombinacje sa możliwe to po to sie je robi by być lepiej rozstawionym, więc ten awans z 69 na 5 jest czystą zasługą Nawałki. Sousa wyglada teraz na goscia który nie ogarnął jak zadziała ewentualna porażka w barażach na rozstawienie właśnie, tak więc już pomijajac na ile ponosi winę przy traconych przez nas bramkach on nie ogarnął "strategicznie" całosci sytuacji, a t jest jego robota, nie tylko rozmowy z zawodnikami i ustalanie taktyki meczowej. Jeśli Lewy faktycznie miał zagrać tylko jeden mecz to po prostu powinien grać z Wegrami a nie z Andorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 38 minut temu, Kubbas napisał: Tracimy bramki ze stałych fragmentów gry z winy szkoleniowca który nas ustawia a nie z winy indywidualnych wręcz idiotycznych błędów to jest teza która postawiłeś @airmax Nie do końca uważam, że jeśli pojawiają się idiotyczne błędy, i po jakimś czasie one nadal są, to wówczas jakaś część winy spada na selekcjonera, który nie potrafi wyciągnąć odpowiednich wniosków i nadal stosuje te same rozwiązania taktyczne/personalne, już nawet pomijam, że za poprzednika przy bardzo podobnym zestawieniu personalnym takich idiotycznych błędów w obronie było dużo mniej Ale odświeżę sobie bramki tracone przez Polaków za kadencji Sousy PS każdą straconą bramkę można podpiąć pod błąd indywidualny, także ja mogę się naprodukować, a Ty wyskoczysz "patrz co tam Bereszyński odjebał, co Sousa może?" ale jak napisałem, sprawdzę te bramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 4 minuty temu, airmax napisał: PS każdą straconą bramkę można podpiąć pod błąd indywidualny, także ja mogę się naprodukować, a Ty wyskoczysz "patrz co tam Bereszyński odjebał, co Sousa może?" ale jak napisałem, sprawdzę te bramki Też chciałem to dodać, każdą bramkę można do tego sprowadzić. Ale faktem jest, że dwie bramki nam w tym meczu zawalił puchacz, którego selekcjoner dzielnie wystawił od 1 minuty mimo, że Puchacz w Bundeslidze nie powąchał murawy w tym sezonie. Już tutaj na selekcjonera spada duża odpowiedzialnośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Miśki rozluznie wam atmosferę. Rozwaliły mnie dwa komentarze pod tym filmikiem z puchaczem. pierwszy odpowiadający na pytanie do kogo puchacz miał pretensje : Do Sousy że go wystawił. drugi natomiast szczere złoto : „Podlasie dziękuje, że to nie Szczęsny broni granicy.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Dajcie spokój, Sousa jest już na skraju bycia na wylocie o ile już nie jest.Facet wychodzi na konferencje, oświadcza że celowo nie wystawił najmocniejszego składu żeby inni się wykazali i nie widzi problemu w tym że przejebaliśmy tak ważny mecz i w ogóle o co wszystkim chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Godzinę temu, Sewer napisał: Dajcie spokój, Sousa jest już na skraju bycia na wylocie o ile już nie jest.Facet wychodzi na konferencje, oświadcza że celowo nie wystawił najmocniejszego składu żeby inni się wykazali i nie widzi problemu w tym że przejebaliśmy tak ważny mecz i w ogóle o co wszystkim chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 4 minuty temu, fluber napisał: Jebany jest w dodatku bezczelny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 3 godziny temu, fluber napisał: Posiadanie piłki 70%-30% Strzały 11-5 Groźne ataki 96-33 Jak równy z równym Posiadanie piłki 35% - 65% Strzały 7-16 Mecz jednostronny czy jak równy z równym? 3 godziny temu, fluber napisał: Brzęczek grał z Włochami w trakcie ich rekordowej serii meczów bez porażki. XDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 5 godzin temu, fluber napisał: Brzęczek grał z Włochami w trakcie ich rekordowej serii meczów bez porażki. Np. w czerwcu był wywiad dla TVP Sport z jakimś tam specjalistą od stałych fragmentów gry https://sport.tvp.pl/54389044/burza-wokol-stalych-fragmentow-gry-reprezentacji-polski-powielamy-te-same-bledy A to było jeszcze zanim dostaliśmy kolejne bramki na jesieni ze stałych fragmentów Podobny specjalista do ciebie jak podaje argument że problemem jest ustawienie i na tym kończy xD a ty to jeszcze cytujesz No proszę Cię xd Jak graliśmy z Włochami byli w trakcie zmiany pokoleniowej żaden winning streak mnie nie interesuje bo nie ma znaczenia wymienili cały skład, zobacz sobie wypowiedzi sprzed tego meczu 4 godziny temu, fluber napisał: Też chciałem to dodać, każdą bramkę można do tego sprowadzić. Ale faktem jest, że dwie bramki nam w tym meczu zawalił puchacz, którego selekcjoner dzielnie wystawił od 1 minuty mimo, że Puchacz w Bundeslidze nie powąchał murawy w tym sezonie. Już tutaj na selekcjonera spada duża odpowiedzialnośc No i to jest pierwszy dobry argument którego użyłeś i z którym się zgadzam 2 godziny temu, Cardi napisał: Posiadanie piłki 35% - 65% Strzały 7-16 Mecz jednostronny czy jak równy z równym? XDDDDDDDDDDDDDDDDDD O nawet nie wiedziałem że nie miał racji, tylko pamiętałem że byli podczas przebudowy i grali bardzo c***owo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 (edytowane) 14 minut temu, Kubbas napisał: O nawet nie wiedziałem że nie miał racji, tylko pamiętałem że byli podczas przebudowy i grali bardzo c***owo No ta, to był chyba czwarty mecz Manciniego. Bardzo dobry wyznacznik żeby zobaczyć gdzie byli Buzzer i Mancini na początkach swoich dróg w kadrach i jak się to dalej potoczyło. Nie chodzi o potencjał ludzki, ale o rozwój i chociażby o to, że Mancini wystrugał z banana Locatelliego i Berardiego z Sassuolo czy Belottiego z Torino. A Jerry Buzzer to pyk pyk piłeczka, Robercig, Pio Pio Pio. Edytowane 16 Listopada 2021 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 #matematyczneszanse To jest zajebiste, że lista warunków które muszą zajść JEDNOCZEŚNIE zajmuje tyle miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 2 minuty temu, Cardi napisał: #matematyczneszanse To jest zajebiste, że lista warunków które muszą zajść JEDNOCZEŚNIE zajmuje tyle miejsca Jak postawisz na to wszystko u Buka i wejdzie to chyba fortunę zarobisz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi