fluber Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Ciekawe czy gorszym bramkarzem na tym turnieju był/jest szczęsny czy kawashima:) trudny wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Ale jaja. Choć jakby udało się to odwrócić to mogą nabrać pewności siebie, czasu jeszcze sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) @fluber Trudny wybor Edytowane 2 Lipca 2018 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 żona mi świadkiem, że jak wchodził Fellaini powiedziałem, ze ten kudłaty strzeli gola ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Wlochaty joker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Przypadkowa bramka Vertogena uskrzydliła Belgów. Tak czy siak genialne mistrzostwa. Chyba pora zacząć je rozważać nawet nad France 98. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Dokładnie, rewelacyjny turniej, najlepszy od Portugalii 04. Chociaż Niemcy 06 też były niezłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Przypadkowa bramka Vertogena uskrzydliła Belgów. Tak czy siak genialne mistrzostwa. Chyba pora zacząć je rozważać nawet nad France 98. Niestety nie. Brakuje Holandii ( PS. Ale turniej rzeczywiscie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Niestety nie. Brakuje Holandii ( PS. Ale turniej rzeczywiscie super. wtedy byłem za argentyna batistuta i ortega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 wtedy byłem za argentyna batistuta i ortega cocu ;] ale argentyna też spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sratek Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 To jest dla mnie największy znak rozpoznawczy tamtych mistrzostw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 To ta sama Japonia co grała przeciwko Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
han solo Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Karma:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 To ta sama Japonia co grała przeciwko Polsce? Tak. W ogóle nie grają w końcowkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Lukaku jebal strasznie w tym meczu, ale przepuscil ta pile zajebiscie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 (edytowane) Skończeni idioci. Po co to wrzucał, skoro wszystkie skośne niższe o 10 centymetrów i szansa na wygranie główki prawie zerowa. W dodatku inne rożne wykonywali krótko. Edytowane 2 Lipca 2018 przez pg13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Tak. W ogóle nie grają w końcowkach. Nie mów bo ta bomba z 37 metrów Hondy z wolnego była zacna. Akcja Belgów na trzy podania i 3:2 coś pięknego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 To ta sama Japonia co grała przeciwko Polsce? Nie. Z Nami grał drugi skład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Dokładnie, rewelacyjny turniej, najlepszy od Portugalii 04. Chociaż Niemcy 06 też były niezłe. Jak dla mnie najlepszy turniej od USA 94. '98 zawsze stawiałem niżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 2 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2018 Jak dla mnie najlepszy turniej od USA 94. '98 zawsze stawiałem niżej. Nie widziałem 94. Widziałem od 98 który uważam za świetny, ale Euro 2000 i 2004 wielce mu nie ustępują, chyba że kogoś ta Grecja tak boli. I Mundial w Niemczech też był spoko, od 08 do 16 była straszna kaszana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi