rw30 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 A mi tam się ta najbardziej podoba. Zrobili ich w ch**a zawodowo. kuwa w ogóle jaki mur, taki że jebniesz prosto przed siebie to piłka wleci przy slupku do bramki, olaboga żenada i prehistoria don't get me wrong, sam strzał fajny, ale pokazuje to jak w ciemnej dupie był sport w takich np latach 70 1998 to moj ulubiony turniej , 1 swiadomy i ten klimat z Francji i wakacji. Euro 2000 tez fajny klimat tak samo 2006 ale to nie to samo. same here, 98-00 to moje lubuione turnieje, juz kminilem co to spalony i kumalem artykuly tych Błońskich i innych, ciagle bylem zajawiony na ogladanie sportu jakiegokolwie, i ciagle mialem na tyle duzo czasu ze moglem sobie pozwolic na ogladanie wszystkiego jak leci nigdy pozniej ani wczesniej takiej kombinacji wszystich tych czynnikow nie nastąpiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Mundial pełen karnych i goli w doliczonym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Mówiłem, że jak coś w 1/8 chcę te pizdeczki z Anglii. Stracili jaja i angielski charakter. kiedy powprowadzali do kadry wszystkich Sterlingów, Youngów, Walkerów. ok, tylko nasze Miśki nie wyjdą z grupy. Jutro i z Kolumbią, jeden punkt. Chciałbym się mylić, ale wątpię. kuwa w ogóle jaki mur, taki że jebniesz prosto przed siebie to piłka wleci przy slupku do bramki, olaboga żenada i prehistoria don't get me wrong, sam strzał fajny, ale pokazuje to jak w ciemnej dupie był sport w takich np latach 70 same here, 98-00 to moje lubuione turnieje, juz kminilem co to spalony i kumalem artykuly tych Błońskich i innych, ciagle bylem zajawiony na ogladanie sportu jakiegokolwie, i ciagle mialem na tyle duzo czasu ze moglem sobie pozwolic na ogladanie wszystkiego jak leci nigdy pozniej ani wczesniej takiej kombinacji wszystich tych czynnikow nie nastąpiła tak jak Cię lubię , tak pierdolisz głupoty. Nikt mu przecież nie bronił tego żenującego strzału obronić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 mógłbym ci wytłumaczyć dlaczego nie masz racji, ale w sumie się nie znamy, a przeklinasz do mnie dlatego Cię oleję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 przeklinasz do mnie dlatego Cię oleję Nie wiedziałem, że jesteś z Podlasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 słusznie nie wiedziałeś, bo nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Mówiłem, że jak coś w 1/8 chcę te pizdeczki z Anglii. Stracili jaja i angielski charakter. kiedy powprowadzali do kadry wszystkich Sterlingów, Youngów, Walkerów. wystarczy,że trafiliby te swoje setki,skończyłoby się 5-1 i świat zachwycałby się Synami Albionu...MŚ to turniej trwający miesiąc,a wielu zdaje się o tym zapominać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Mój ulubiony to chyba 82. Pierwszy który pamiętam no i wynik całkiem znośny. Znajomy kiedyś fajnie podsumował tamten okres. Remis z Włochami na wyjeździe przyjęto z niezadowoleniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 w ogóle to jak to było w 82? pamiętam [z opowiadań, którymi się interesowałem jako dziecko, ogólnie to jestem urodzony 84 : ) ] że nasi jechali w 74 jako czołówka, w 78 jako jedni z faworytów, ale to co się stało w 82 to nie był jakiś trochę fux ? nawet patrzę teraz na wyniki z Mudnialu 82, 3x 0:0, 3 zwycięstwa [w tym z Peru], 1 porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 https://twitter.com/twitter/statuses/1009031286546149376 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) Inna atmosfera. Jako, że w tv nic nie było a graliśmy całkiem nieźle to w domach było święto jak był mecz. Po remisie z Włochami kręcono nosem. Po wyeliminowaniu ZSRR w kraju ogólna radość (nieoficjalna) przed meczem z Włochami wykartkowano Bońka. Tyle, że wtedy był to sukces ale nie coś co rozpatrywano by w kategoriach cudu. Tamtą kadrę porównał bym do Argentyny. Wyjście z grupy to mus, awans do półfinału to coś co sprawi frajdę ale dupy nie urwie. Mistrzostwo to byłoby coś wspaniałego ale nie jakaś wielka sensacja. Byliśmy naprawdę topową drużyną. Dlatego to co się działo po 86 było taką traumą To coś jak Spurs bez KL i Popa. Z czołowej drużyny zespół na poziomie Memphis Edytowane 19 Czerwca 2018 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Kolumbia z nami bedzie grac o zycie. z jednej strony zle z drugiej beda musieli atakowac i byc mozee nadzieja sie na kontry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) Ciołek? Serio? Fajnie, że na dwóch z przodu, ale jak widzę Cionka na boisku, to mam wrażenie, że on gra w piłka parzy. Edit: Tsubasa i Kojiro dowieźli, klasa, będzie z nimi ciężej niż myślimy. Edytowane 19 Czerwca 2018 przez Cardi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 w ogóle to jak to było w 82? pamiętam [z opowiadań, którymi się interesowałem jako dziecko, ogólnie to jestem urodzony 84 : ) ] że nasi jechali w 74 jako czołówka, w 78 jako jedni z faworytów, ale to co się stało w 82 to nie był jakiś trochę fux ? nawet patrzę teraz na wyniki z Mudnialu 82, 3x 0:0, 3 zwycięstwa [w tym z Peru], 1 porażka Wtedy jechaliśmy jako kandydat do medali ale nie do złota.. Francja , Włochy czy Niemcy z Europy stały wyżej ale wtedy to wciąz były Orły Górskiego ze zdolną młodzieżą Buncol , Boniek A ze staruchów Żmuda, Szarmach czy Lato To byli wciąz dobrzy zawodnicy.. Trochę przed MŚ było gadania o konfliktach w zespole ale ogólnie atmosfera była że wciąz jesteśmy mocni To było tak że w 78 z różnych względów zrobiliśmy wynik poniżej potencjału a w 82 pewnie ciut powyżej ale fuksem tamten wynik nie był Pamiętaj że wtety polska piłka klubowa była na innym kompletnie poziomie.. Widzew wtedy to była czołówka Europy.. Pamiętam jak chyba rok wcześniej pokonali Juwentus w dwumeczu a chwile po mistrzostwach pokonali bardzo mocny Liverpool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Mój ulubiony i chyba pierwszy w pełni świadomy mundial to usa z 1994 Czas Romario i Bebeto, pamiętna cieszyńska na cześć nowonarodzonego dziecka Bebeto Christo Stoiczkow i mój ulubiony bramkarz Michaiłow z Bułgarii. W polu byłem Romario a kiedy stałem właśnie Borislawem No i przestrzelony karny Baggio w finale z Brazylią (to tak a propos Messiego > Dobrze że linetty na ławce Zawsze mam stracha kiedy od jest przy piłce A cionek może nie jest wirtuozem, ale ma charakter i sporo piłek wybija Wie ej nie oczekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Do boju! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) Lewandowski i Milik jednocześnie. Dawno tak ofensywnie nie graliśmy Nie cholery nie mam zaufania do naszej obrony k**** kto takich sędziów daje na mistrzostwa? Edytowane 19 Czerwca 2018 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 No nie mogę, k**** nie mogę patrzeć na tego Cionka, on ma w repertuarze 3 zagrania, w pizdu na aut (oddał rożnego Senegalowi), w pizdu wyjazd do przodu i nie wiem co zrobić to do tyłu. Masakra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 i sie zjebalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 (edytowane) Samobój Ma Nawalka Ciołka. A Senegal nie jest nic lepszy Edytowane 19 Czerwca 2018 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi