fluber Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Niemcy mają pół składu do wymiany. Boateng bez formy, hummels bez formy, oezil podobno zagrał 90 minut, muller bez formy, draxler bez formy. Dlaczego sane nie pojechał na mundial ciagle nie mam pojecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Na razie najwieksza sensacja tych mistrzostw.Brawo Meksyk choc to wykonczenie kontr to dramat. Ile mieli sytuacji ze wychodzili 3 na 2 albo 2 na 1 ? 4-5 Jakby Brazylia miala tyle kontr co dzis Meksyk to pewnie by sie srogo odplacili za 7-1 sprzed 4lat. Niemcy powolni,bez pomyslu , a obrona dziurawa jak ser. Oby zaliczyli jeszcze jedna wpadke wgrupie ale i tak jak meksyk nie spapra to trafia zapewnie na Brazylie juz w 1/ 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpursNation Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Niemcy przegrali przez Lewandowskiego. Znowu nie strzelił gola w ważnym meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 z angolami wygramy, dobre sobie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Spokojnie. Wystarczy z nimi nie przegrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Zła passa piłkarzy barcelony sie zakonczyla:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Jak ich nie lubię, tak trzeba przyznać że ładnie wsadził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Jaki fajny wynik. A Neymar rewelacja, lepszy niż Messi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 o co chodzi z tym ze kolejny pajac z gwizdkiem nie idzie do tego varu obejrzec czy rzeczywiscie byl faul? po co ten var k****? raz w meczu z niego moga skorzystac czy co. murzyni z gwizdkiem tylko ogarniaja na tym mundialu na razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Brazylia jeszcze gorzej od Niemców czy Argentyny się zaprezentowała. Z faworytów tylko Hiszpanie nie mają się czego wstydzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Ale tam nic kontrowersyjnego nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 o co chodzi z tym ze kolejny pajac z gwizdkiem nie idzie do tego varu obejrzec czy rzeczywiscie byl faul? po co ten var k****? raz w meczu z niego moga skorzystac czy co. murzyni z gwizdkiem tylko ogarniaja na tym mundialu na razie.a kiedy była taka potrzeba w tym meczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Najbardziej szkoda mi póki co Peru. Dania-Peru obejrzałem z braku laku, a mecz był bardzo ciekawy, Duńczycy nijacy, bez polotu, Erikssen nijaki, a Peru.. zagrało ładny, dobry, otwarty futbol... zabrakło troszkę szczęścia i zimnej krwi niestety. Teraz wyjść z grupy będzie im już piekielnie trudno. Niezły mecz Chorwatów, chociaż rywale nie zachwycili, a Modrić trochę marnował się z tyłu. Niemniej widać u nich potencjał. Serbowie bez polotu, Kostaryka jednak mocno bezradna - chyba obok Nigerii (i rzecz jasna Arabii Saudyjskiej) najsłabszy zespół poki co. Bardzo mocno mimo remisu wydaje się wyglać tradycyjnie Hiszpania... technika, głębia i tur na ataku - mimo wszystko upatruję w nich faworyta. Cristiano Ronaldo miał trochę farta, ale... no hat trick wszedł jak nic, właściwie w pojedynkę zremisował mecz z niezłymi Hiszpanami. Kapitalnie zagrał Meksyk od pierwszych minut - uważam, że trzeba sporo jaj, żeby przeciwko mistrzom świata wyjść na takiej pewności siebie i zagrać tak jak meksykanie. Bardzo im kibicowałem i propsy za to zwycięstwo. Niemcy nieprzekonująco - typowałem Wernera jako objawienie turnieju, jestem przekonany, że się odkują. Mam też w pamięci kim jest Neuer w formie. To Niemcy - nie można ich lekcewarzyć, choć na Mullera już coraz mniej mogę patrzyć. Brazylia słabiutko dzisiaj, Neymar wygląda jakby nie był w formie, w tym meczu bardziej przekonująco wyglądali solidni do bólu szwajcarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 o co chodzi z tym ze kolejny pajac z gwizdkiem nie idzie do tego varu obejrzec czy rzeczywiscie byl faul? po co ten var k****? raz w meczu z niego moga skorzystac czy co. murzyni z gwizdkiem tylko ogarniaja na tym mundialu na razie. To chyba jest tak, że ma od tego ludzi i oni mu mówią na słuchawkę. Czasem tylko jest sytuacja, że główny sam woli się upewnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 (edytowane) Mertens zajebał pięknie, trochę mi to przypomina bramkę Rodrigueza. Niby nie tak daleko, niby nie tak ważny mecz, niby to i tamto się jeszcze nie zgadza, ale przyłoży idealnie, tak jak wtedy Argentyńczyk. I parabola podobna:-) Edytowane 18 Czerwca 2018 przez pg13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Ta bramka rodrigueza to moja ulubiona bramka mundialu ever Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 (edytowane) A mi tam się ta najbardziej podoba. Zrobili ich w ch**a zawodowo. Edytowane 18 Czerwca 2018 przez pg13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 Ładna. Piękny turniej, chyba najlepszy jaki widziałem. Chociaż Euro 2000 i 2004 są mocno konkurencyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 1998 to moj ulubiony turniej , 1 swiadomy i ten klimat z Francji i wakacji. Euro 2000 tez fajny klimat tak samo 2006 ale to nie to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi