jack Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 53 minuty temu, fluber napisał(a): Dalej bawi?;) Dziwiłem się, że federacja kontaktowała się z potencjalnymi piłkarzami przez LinkedIn. Ale skoro szukali murarzy to nie ma się co dziwić. Antyfutbol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 15 minut temu, jack napisał(a): Dziwiłem się, że federacja kontaktowała się z potencjalnymi piłkarzami przez LinkedIn. Ale skoro szukali murarzy to nie ma się co dziwić. Antyfutbol. Ale w sumie jak mieli zagrać z Hiszpanią będąc mocnym underdogiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 13 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Ale w sumie jak mieli zagrać z Hiszpanią będąc mocnym underdogiem? Jak Mołdawia z Polską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 13 godzin temu, Życie_to_mem napisał(a): Ale w sumie jak mieli zagrać z Hiszpanią będąc mocnym underdogiem? Jak Curacao z Niemcami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Szczęście w losowaniu się nam chyba skończyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca obie polskie ekipy odpadną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Nasze miejsce jeszcze jest w LK zbierać punkty do rankingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 1 godzinę temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): obie polskie ekipy odpadną Dobra Górnik rzeczywiscie hujowo trafił, ale jak my sie mamy bac jakiegos Aarhus i to jeszcze Lech to wypierdalac do LK tak jak @agresywnychomiknapisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Świderski w Widzewie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 15 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Świderski w Widzewie Patrząc na to jak się w ostatnim czasie prezentował, to kosmiczny pieniądz dostał. Co ciekawe, Łódź dobrze zna, bo był za małolata w SMS'ie. Z Hellebrandem też ciekawie. Chłopak ma klauzulę 1.7mln euro i do gry wchodzi sobie Korona Kielce i go bierze. Nieźle się bawią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Czerwca Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca W dniu 6.06.2026 o 08:53, Pablo81 napisał(a): https://www.flashscore.pl/druzyna/somalia/Aiu9mqIL/wyniki/ Ostatnio uporczywie rozszerzyleś swoją działalność na wszystkie działy i jesteś "ekspertem" od wszystkiego. Wszedłem zobaczyć jak sobie radzę w tej naszej 11-osobowej lidze i muszę przyznać, że Twoja ignorancja w temacie własnej wiedzy i umiejętności w połączeniu z tupetem przechodzi ludzkie pojęcie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca W dniu 18.06.2026 o 22:21, Życie_to_mem napisał(a): Świderski w Widzewie Widzew i Legia znacznie znacznie ograniczyły budżety swoich akademii. W przeciwieństwie do Lecha. Zobaczymy czy włodarzom Widzewa starczy cierpliwości i pieniędzy. Jedyny ratunek to puchary europejskie. Jakubas w Lublinie kasy trochę wpompował ale księgowi liczą, liczą i wciąż arkusze w excelu święcą na czerwono. A tu jeszcze pojawił się poważny przeciwnik z Krakowa i nie chodzi wcale o Wisłę. Aptekarz wciąż dobrze się bawi. W dniu 18.06.2026 o 22:38, Braveheart22 napisał(a): Co ciekawe, Łódź dobrze zna, bo był za małolata w SMS'ie. Ma to jakieś znaczenie? 6 godzin temu, fluber napisał(a): Wszedłem zobaczyć jak sobie radzę w tej naszej 11-osobowej lidze i muszę przyznać, że Twoja ignorancja w temacie własnej wiedzy i umiejętności w połączeniu z tupetem przechodzi ludzkie pojęcie;) To ranking próżności? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 9 godzin temu, fluber napisał(a): Wszedłem zobaczyć jak sobie radzę w tej naszej 11-osobowej lidze i muszę przyznać, że Twoja ignorancja w temacie własnej wiedzy i umiejętności w połączeniu z tupetem przechodzi ludzkie pojęcie;) Zapomniałem obstawić druga rundę, co nie zmienia faktu, że Capo Verde dalej nie jest czołową drużyną Afryki i tylko leszcze nie kojarzą Johna Starksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 18 godzin temu, fluber napisał(a): Wszedłem zobaczyć jak sobie radzę w tej naszej 11-osobowej lidze i muszę przyznać, że Twoja ignorancja w temacie własnej wiedzy i umiejętności w połączeniu z tupetem przechodzi ludzkie pojęcie;) Lol byłem wyżej od Paulo lecąc w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 18 minut temu, RappaR napisał(a): Lol byłem wyżej od Paulo lecąc w ciemno Lol, przecież napisałem, że w drugiej rundzie nie obstawiłem, więc w ogóle nie leciałem Już czekam na ostatnie miejsce z urzędu w ATF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Takie pytanie do kolegow ogladajacych eklape w ostatnim sezonie (ja sporadycznie) ten Łubik to dobry był w Górniku? W Tychach rok wcześniej kocur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 19 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Zapomniałem obstawić druga rundę, co nie zmienia faktu, że Capo Verde dalej nie jest czołową drużyną Afryki Otóż jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 5 minut temu, fluber napisał(a): Otóż jest Nie grali na PNA, vs Esp xG 0.2 - 3 vs Uru 0.9 -2.4. Wyceny kadry na TM też pokazują miejsce w szyku. Ale mieli szczęście i są dwa remisy, więc można pisać bzdury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 44 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Nie grali na PNA, vs Esp xG 0.2 - 3 vs Uru 0.9 -2.4. Wyceny kadry na TM też pokazują miejsce w szyku. Ale mieli szczęście i są dwa remisy, więc można pisać bzdury Każda czołowa drużyna z Afryki potrzebuje szczęścia, żeby nie przegrać choć jednego meczu na MŚ mierząc się z Hiszpanią i Urugwajem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Lech właśnie kupił dwóch graczy: Yegbe - podstawowy stoper Metz w L1 w poprzednim sezonie + Sayyadmanesh 5g + 4a w lidze belgijskiej. Wygląda to dość mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi