Sewer Opublikowano 11 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Grał w kurczakach, sam sobie to zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 https://www.goal.pl/lifestyle/eriksen-promuje-napoje-energetyczne/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 (edytowane) W dniu 2.02.2024 o 11:01, DRK napisał(a): Też nie wiem dlaczego. Można jedynie zgadywać. Może powodem jest to, że często akcja rodzi reakcję. Rozwiń Śmieszy mnie argument o akcji i reakcji bo po równo używają go obie strony Edytowane 12 Lutego 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 12 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 (edytowane) Ladnie Zielu to wykombinował,bedzie mial drugie mistrzostwo z rzędu a w przyszłym roku, może szansa na threesome Edytowane 12 Lutego 2024 przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 W dniu 12.02.2024 o 21:48, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): Ladnie Zielu to wykombinował,bedzie mial drugie mistrzostwo z rzędu a w przyszłym roku, może szansa na threesome Rozwiń Fajnie i tak nie do końca O minuty w Interze będzie ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 12 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2024 W dniu 12.02.2024 o 01:45, josephnba napisał(a): Śmieszy mnie argument o akcji i reakcji bo po równo używają go obie strony Rozwiń Tu nie chodzi o to czy po równo. Istotą jest to, że przez lata nikomu nie przyszło do głowy wieszać na trybunach prześcieradeł z informacją o tym, ze istnieją dwie płcie. Jednak z uwagi na to, że w ostatnich dziesięcioleciach ,,postępowcy" prowadzą akcję usiłującą podważyć ten dogmat (m.in. na stadionach) to ,,konserwatyści" zdecydowali się zareagować i przedstawić swój punkt widzenia ( akurat nieprzypadkowo przyjezdni zaprezentowali to w meczu przeciwko Bremie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 W dniu 11.02.2024 o 17:24, Pablo81 napisał(a): https://www.goal.pl/lifestyle/eriksen-promuje-napoje-energetyczne/ Rozwiń Od 2016 roku i on jest tam nie tylko ambasadorem ale i inwestorem. Wystarczy szybki research zrobić a nie powielać bzdury z twittera jakby stał się ich twarzą dopiero w tym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 W dniu 12.02.2024 o 21:48, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): Ladnie Zielu to wykombinował,bedzie mial drugie mistrzostwo z rzędu Rozwiń nom, zwłaszcza, że tam masz nawet napisane, że przychodzi w lipcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 (edytowane) W dniu 13.02.2024 o 17:02, Pepis21 napisał(a): Od 2016 roku i on jest tam nie tylko ambasadorem ale i inwestorem. Wystarczy szybki research zrobić a nie powielać bzdury z twittera jakby stał się ich twarzą dopiero w tym roku. Rozwiń Mam robic reaserch do każdego tweeta? Nie chce mi się. I po tym co napisałeś nie mam o Erksenie lepszego zdania. Niewiele zmienia twój reaserch. No ale graty. Bycie ambasadorem energetyków po jego historii kardiologicznej , to strzał w dziesiątkę i zacnie świadczy o jego świadomości, a wręcz brzmi jak nieśmieszny żart. Edytowane 13 Lutego 2024 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 W dniu 13.02.2024 o 17:28, Pablo81 napisał(a): Mam robic reaserch do każdego tweeta? Nie chce mi się. I po tym co napisałeś nie mam o Erksenie lepszego zdania. Niewiele zmienia twój reaserch. No ale graty. Bycie ambasadorem energetyków po jego historii kardiologicznej , to strzał w dziesiątkę i zacnie świadczy o jego świadomości, a wręcz brzmi jak nieśmieszny żart. Rozwiń Słuchaj Wszystko jest dla ludzi. Byle z głową i umiarem Raczej nie energetyki były przyczyną jego zasłabnięcia ma MŚ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 W dniu 13.02.2024 o 18:22, josephnba napisał(a): Słuchaj Wszystko jest dla ludzi. Byle z głową i umiarem Raczej nie energetyki były przyczyną jego zasłabnięcia ma MŚ Rozwiń https://podyplomie.pl/medical-tribune/16937,napoje-energetyczne-nie-tylko-grozba-syndromu-kofeinowego https://www.medonet.pl/zdrowie/zdrowie-dla-kazdego,reanimacja-eriksena-trwala-cala-wiecznosc--mogla-sie-skonczyc-smiercia-mozgu,artykul,97222112.html Źródła solidne. Żaden Fakt. Eriksen jest ostatnią osobą, która powinna reklamować energetyki. Choćby ze względu marketingowego to strzał w kolano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 W dniu 13.02.2024 o 17:28, Pablo81 napisał(a): Mam robic reaserch do każdego tweeta? Nie chce mi się. I po tym co napisałeś nie mam o Erksenie lepszego zdania. Niewiele zmienia twój reaserch. No ale graty. Rozwiń Nie mówię o tobie tylko o tych co piszą te artykuły, bo zobaczyli jak ktoś udostępnił zdjęcie na twitterze. Karolina Woźniacka też tam ma udziały btw. Fakt, powinien reklamować bardziej ten napój witaminowy, który również mają w ofercie niż energole, ale cóż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2024 W dniu 13.02.2024 o 18:33, Pablo81 napisał(a): https://podyplomie.pl/medical-tribune/16937,napoje-energetyczne-nie-tylko-grozba-syndromu-kofeinowego https://www.medonet.pl/zdrowie/zdrowie-dla-kazdego,reanimacja-eriksena-trwala-cala-wiecznosc--mogla-sie-skonczyc-smiercia-mozgu,artykul,97222112.html Źródła solidne. Żaden Fakt. Eriksen jest ostatnią osobą, która powinna reklamować energetyki. Choćby ze względu marketingowego to strzał w kolano. Rozwiń I ja się z tym zgadzam Ale on to nie Cristiano który może sobie pozwolić na zdjęcie ze stołu butelki z Pepsi, bo jest zarobiony po uszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 15 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2024 hehe dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2024 Dobry mecz, dużo bramek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 15 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 16 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 Nie wiem po co Legia tego Tobiasza wystawia. Dziś kolejny już beznadziejny występ i dwa gole na jego konto. Serio firana. Jak wchodził do dorosłej piłki wyglądał naprawdę fajnie. Nie wiem, czy mu soda nie poszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 Legia ma farta, bo choćby się po Koste zgłosił sam Bayern, to on będzie chciał zabrać ze sobą Rosołka, a na to nikt normalny nie pójdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 16 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 Mam mega zabawę oglądając Legię w pucharach. Po pierwsze zawsze jest szaleństwo bramkowe. Po drugie obserwuję co robi ten wariat Josue a on nigdy nie zawodzi. Macha łapami, pyskuje, przy każdym kontakcie z przeciwnikiem szturcha, popycha, rozdaje kuksańce jakby miał jakiegoś Touretta. Tym razem zawiódł mnie Wszołek bo mało było radosnego hasania. Chyba jest nie w formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 16 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi