Skocz do zawartości

Cleveland Cavaliers 2014/15

mac

Rekomendowane odpowiedzi

Lebron w 5 ostatnich meczach pokazuje jaka jest straszna pusia, Jasiek z Litwy go zlapal w pol normalnie bez spiny a Lebron spina jakby ten co najmniej mu matke obrazil. Lebron cos ostatnio spiety.

No spine koleś ma na pewno. Ja się kolejny raz przyczepię do jego TO bo to już za bardzo w oczy razi. Dzisiaj 9. W tym sezonie średnio 4,3 !!!. Gdzie w:

13/14 - 3.5

12/13 - 3.0

a nawet w debiutanckim - 3.5

Gra najgorszy sezon od 04/05 w TO, PTS, FT% ( nie licząc 06-07 ), REB, a i też dupska nie urywa w porównaniu z zeszłymi latami w FG% ( najgorzej od 08/09 ).

Do tego coraz więcej typa szturchańce sobie na nim uprawia. To go jakiś białas przydusi, to go ktoś w cojones kopnie. 

Chcialem opowiedziec historie jak bylem w 5 podstawowki a jakis ziomek z gimnazjum mi strzelil w morde i juz wiecej nie fikalem.

Cleveland jest troche taka 5 klasa, ze starszym i bardziej spoko dostaja w morde i na zdobycie misia w tym sezonie szanse nagle opadly. Gdy spotkaja sie w PO ich szanse widze marnie.

No spine koleś ma na pewno. Ja się kolejny raz przyczepię do jego TO bo to już za bardzo w oczy razi. Dzisiaj 9. W tym sezonie średnio 4,3 !!!. Gdzie w:

13/14 - 3.5

12/13 - 3.0

a nawet w debiutanckim - 3.5

Gra najgorszy sezon od 04/05 w TO, PTS, FT% ( nie licząc 06-07 ), REB, a i też dupska nie urywa w porównaniu z zeszłymi latami w FG% ( najgorzej od 08/09 ).

Do tego coraz więcej typa szturchańce sobie na nim uprawia. To go jakiś białas przydusi, to go ktoś w cojones kopnie. 

Skoro działa to to robią :)To samo z Blakem. Pocisniesz mu i sie wkurfi i sypie gre.

Nie wiem jak elbidzej ale tych strat to ma sporo

Szykuja się w obu konferencjach arcyciekawe playoffy chodz na wschodzie jest tylko trójka potentatów. W 2 rundzie prawdopodobnie zmierzą się Cleveland i Chicago. Zwycięsca tej pary będzie miał zdecydowanie mniej paliwa niż Atlanta, która jeśli rzeczywiście jest mocna to przejdzie pierwsze 2 rundy dość szybko

A a prospos Love'a to było wiadomo, że jego rola w ataku znacznie spadnie, ale że aż tak spadnie średnia zbiółrek chyba nikt się nie spodziewał

przede wszystkim stąd ze Love jest w Cavs sidekickiem i często sępi na obwodzie co automatycznie zmniejsza jego szansę na zbiórki

No tak. Dla kolesia na 4 to miejsce w sam raz. LeBron nie powinien grać z uznanyni PFami bo się oni najzwyczajniej w świecie marnują. On jak to cielsko wpycha pod kosz to tak naprawdę trochę włazi w naturalne środowisko Love jak i w Miami Bosha. Love moim zdaniem odejdzie po sezonie bo mi tam ewidentnie nie pasuje. 

Irving > Rondo

A co ma jeden do drugiego?

Patrząc czysto na umiejętności koszykarskie, to typ ma najlepszy ball-handling i crossover w lidze, top5 trójek w lidze, a do tego przyzwoici kończy z pod obręczy obiema rękami. Jakby grał w stylu Hardena, to typek by wymiatał. Dziś niemal w pojedynkę rozjechał SAS.

Z przymrużeniem oka to było ely ;)

Kyrie zawsze wydawał się nie grać na miarę wielkiego talentu, fajnie, że się tak ogarnął. Szkoda, że Rondel się nie ogarnął, no ale co zrobisz, jak nic nie zrobisz, to co poradzisz...

Przecież wiem że to była ironia ale i tak za dużo ludzi za punkt honoru sobie bierze hejtowanie i udowadnianie że ktoś jest dnem rakiem i inną gangreną

A co do Irvinga to i tak nie zmieniam zdania że on średnio pasuje do Le Brona. I dziś wygrał mecz ale kilka innych im załatwił i jego słabiutka obrona prędzej czy później będzie ich kosztować - no i tak oglądając ten mecz to miałem wrażenie że Spurs jak rok temu chowa się za gardą i nie broni z taką intensywnością jak oni potrafią ( rok temu z Heat też grali taką radosną koszykówke bez obrony)

Przecież wiem że to była ironia ale i tak za dużo ludzi za punkt honoru sobie bierze hejtowanie i udowadnianie że ktoś jest dnem rakiem i inną gangreną

RappaR po prostu studiuje medycyne.

PS. zapomniałem, że od wczoraj hejtujemy Wizards

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.