Skocz do zawartości

Summer League 2014

matek

Rekomendowane odpowiedzi

Rywalizacja Parker - Wiggins wygląda na prawdę fajnie, czuje, że wkrótce będziemy czekać na mecze pomiędzy nimi, tak samo jak czekamy na mecze pomiędzy Durantem a LeBronem ;) Oboje w pierwszym meczu zagrali na prawdę dobrze, no i super wyglądał też Giannis - jeśli poprawił swój rzut (a tak to wyglądało w tym meczu, te trójki rzucał z taką pewnością i lekkością), to będzie bestią. W dodatku w paru akcjach był nawet rozgrywającym Bucks. 

Szkoda, że Porter tak mało czasu dostawał w poprzednim sezonie. Taka zmiana z głębokiej ławki do pierwszej piątki może być szokująca. Oby sobie poradził, bo lubiłem go oglądać w Georgetown.

btw. Włączyłem Raptors i co słyszę (pomijając to, że znowu mój ulubieniec Reggie komentuje)? Lebron James Lebron James Lebron James Miami Miami Lebron James Lebron James Miami Lebron James Lebron James Lebron James Miami Miami....

dzięks - z podobnego korzystam: http://neolive.net/257833/1/Watch--Los-Angeles-Clippers-vs-Chicago-Bulls---Summer-League---/

Póki co, to nic nie wiem - Doug nijaki, Cameron nijaki, bo przeca nie będę pisał, że fajne podsłony stawia... Snell tylko cieszy - ja myślę, że to już w Chicago śmiało można nazwać syndromem Butlera... Czyli Z McDermotta będą ludzie za rok.... :onthego:

Wciąż z bardzo dobrej strony pokazuje się Payton. Co o nim myślicie?

Myślę że powinniśmy wybrać naszych rookies w odwrotnej kolejności.

Po wyborze Gordona widziałem że musimy czaić się na Paytona jak Phila go wybrała myślałem że kopnę laptopa.

Gość jest rewelacyjny. NIe forsuje gry, wie kiedy ziemnić tempo, przyśpieszyć mam nadzieje że Oladipo sporo się od niego nauczy w  tej kwestii. Nie wyglądał w tej summer league jak debiutant.

Jak dorzuci jumpera to nie będzie do czego sie przyczepić w jego grze.

Obrona, przegląd pola, pass first, decyzje podejowane przez tego grajka to wszystko zdecydowanie na plus.

Aron Gordon znowu oprócz atletyzmu niewiele pare razy jak go ogladalem przypomniał mi z ruchow pippena ale z zachowaniem proporcji to taki poooooooooooooooooooooor man scottie ;] Trochę w obronie myślałem ze będzie się prezentował lepiej przeciwko szybszym rywalom ale pewnie z tym bedzie tylko lepiej jak sie juz przystosuje do gry w nba. W ataku marnie pokazał parę razy przebłyski tego czym mógł kupić ludzi z orlando ale droga długa przed nim jeszcze dlaje uważam że można było inaczej rozegrać pierwszy wybór w tym draftcie.

Devyn marble na plus

Ogólnie to bym całą trójke curry/marble/osby widział w rosterze orlando ale miejsc brakuje.

Oglądałem GSW z PHO. Pomijam chyba 14 wygrany mecz z rzędu ze strony GSW bo dużego znaczenia to nie ma dopóki się nie zobaczy kto tam gra. Nedovic i Kuzmic wiadomo kluczowe postacie Wojowników. Do tego Justin Holiday rzucający 29 pkt. 

a tymczasem cavs vs spurs, czyli być może skład przyszlorocznych finalów.
o dziwo mlodziaki z cavs robią rozdupcaj :smile: wiggins świetny, jestem już ciekaw jego gry przeciwko pełnoprawnym, bardziej doświadczonym zawodnikom. 

edit; a i jeszcze najsmieszniejsze. na meczu cavs w summer league hala bardziej zapełniona niż hala heat w przyszłym rs :D

Edytowane przez RonnieArtestics