Cisza Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Powiem tak, samego Rondo lubię, za charakterek ale nie chciałbym go w LAL pomimo jego znajomości z Bryantem. Era Kobiego się kończy więc po co pakować kasę w krótkotrwały projekt. Clarksona ogląda się przyjemniej z meczu na mecz. Pięknie wbija się pod kosz i kończy lub podaje do Eda czy Tarika. Widać fajną współpracę z Kellym - ten drugi moim zdaniem posiada ponadprzeciętne BBIQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 To akurat byliby już76ers WCS spoko, ale marzenie wiesz jakie jest... Z kolei jeśli chodzi o Russella i ewentualne przejęcie pałeczki po Kobe, mam takie same odczucie. Ale będę się cieszył i z Winslowa/Johnsona - byle ten pick został i osłodził biedę całego sezonu (dwóch?). Zakładając 4-5 pick - WCS, Russell, Winslow. Johnson jest na mojej liście "nie draftować". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Tak myślę, gdyby Lakers wypadli poza top3 mogliby podpisać Rondo, wziąć Kristapsa i grać S5 Rondo-Clarkson-Kobe-Randle-Kristaps. Co o tym sądzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Każdy scenariusz, który łączy Rondo z Lakers to zły scenariusz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Tak myślę, gdyby Lakers wypadli poza top3 mogliby podpisać Rondo, wziąć Kristapsa i grać S5 Rondo-Clarkson-Kobe-Randle-Kristaps. Co o tym sądzicie? W takim składzie duża szansa dla Lakers na obronę picku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 http://www.lakersnation.com/video-rookie-julius-randle-dunking-cutting-before-lakers-game/2015/04/10/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Playoffy do najciekawszych nie należą także tego.. Clarkson w najlepszej piątce debiutantów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Jerry Zgoda cwierkal podobnie jak reszta Amerykanow, ze no 1 na liscie Soty jest Okafor. Nie maja w planach Townsa. Moze przez miesiac im sie nic nie zmieni i Towns wyladuje u nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 uff niesamowita ulga, po takim sezonie zależało mi tylko na tym żeeby zachować ten pick nawet nr 4 czy 5, a tu proszę trafił się nam nr 2 czyli jakby nie patrzeć w czerwcu wybierzemy gościa, który będzie naszym przyszłym środkowym. Jest mi naprawdę obojętne, który to będzie i Okafor i Towns mi pasują, Lakers na szczęście dylemat będą mieli z głowy bo pierwsi wybiorą Wolves. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi