LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Zwycięstwo Celtics będzie smakować podwójnie, prawda Jendras? Edytowane 22 Lutego 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Nie, to jest akurat jeden z tych nielicznych meczów tego sezonu, w którym nie mam nic przeciwko wygranej Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Nie, to jest akurat jeden z tych nielicznych meczów tego sezonu, w którym nie mam nic przeciwko wygranej Lakers. No to niestety serduszko będzie bolało dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 No to niestety serduszko będzie bolało dzisiaj. No właśnie nie. Jakikolwiek rezultat mnie zadowoli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Minnesota ma trudny terminarz i mogą zadecydować bezpośrednie mecze z Lakers. Sixers mają jeszcze 2xlal i 2xnyk, więc jak się Canaan przyjmie, to jest szansa. Tymczasem w niedzielę: A no właśnie się zastanawiam, jak to będzie z Sixers po tych trejdach. Lineup MCW-KJ-Cov-LRMAM-Noel był defensywnie w ostatnim okresie najlepszy w lidze. Z MCW na parkiecie Philly traciła o 7pkt na 100 posiadań mniej. Podmianka na Canaana napewno zaboli - z drugiej strony na pewno znacząco poprawi atak, gdzie bez MCW Philly była bodaj 3pkt lepsza (a nie zmieniał go żaden ofensywny potwór). Noel i Grant grają ostatnio świetny basket, w formie jest też LRMAM. I o ile chciałbym jeszcze pare W zobaczyć, to pod kątem draftu nie jest to najlepszy pomysł, jeżeli chcemy Mudiay'a/Russela brać. Wyczytałem, że jeśli Lakers wskoczą do top3 najgorszych zespołów, to szanse, że wypadną poza top5 w loterii wynoszą... 4%. Jeżeli będą poza top3 to bodaj 17,7%. Niby nie dużo, ale Cavsom w zeszłym roku wystarczyło jeszcze mniej ;] Beat Celtics! btw, nie wiem czy znacie: http://www.tankathon.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Polecam sprawdzić tweety Jordana Clarksona z 2010 o KB jeśli jeszcze nie usunął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 btw, nie wiem czy znacie: http://www.tankathon.com/ Wyszło mi, że Lakers z jedynką, a Sixers na piątym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Wyszło mi, że Lakers z jedynką, a Sixers na piątym. zapomnij fajny jest 'tank rank' kreatywna nazwa ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Wyczytałem, że jeśli Lakers wskoczą do top3 najgorszych zespołów, to szanse, że wypadną poza top5 w loterii wynoszą... 4%. Jeżeli będą poza top3 to bodaj 17,7%. Niby nie dużo, ale Cavsom w zeszłym roku wystarczyło jeszcze mniej ;] Jeśli Lakers skończą na #4, to żeby stracić pick dwie drużyny z miejsc 5-14 musiałby wskoczyć w loterii do top 3. Nie wiem, czy była kiedyś taka sytuacja. Ogólnie czwarty bilans od końca daje już komfort. Ale najlepiej wskoczyć do trójki i czekać na #1 od komisarza. Polecam sprawdzić tweety Jordana Clarksona z 2010 o KB jeśli jeszcze nie usunął Podrzuć coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Jeśli Lakers skończą na #4, to żeby stracić pick dwie drużyny z miejsc 5-14 musiałby wskoczyć w loterii do top 3. Nie wiem, czy była kiedyś taka sytuacja. Ogólnie czwarty bilans od końca daje już komfort. Ale najlepiej wskoczyć do trójki i czekać na #1 od komisarza. Podrzuć coś. Jeśli skonczą na 4 miejscu, to 2 drużyny z miejsc 5-14 musiałby wskoczyc do top5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) zapomnij fajny jest 'tank rank' kreatywna nazwa ;D Celtics z 1, Lakers z 6. Świetna "gierka". Szkoda, że to jest mało prawdopodobne. Podrzuć coś. http://slumz.boxden.com/f16/jordan-clarkson-tweets-about-kobe-back-in-2010-a-2179624/ Edytowane 22 Lutego 2015 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Jeśli skonczą na 4 miejscu, to 2 drużyny z miejsc 5-14 musiałby wskoczyc do top5 nie, musiałyby wskoczyć do top 3, matek dobrze mówi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Wyszło mi, że Lakers z jedynką, a Sixers na piątym. u mnie też za pierwszym razem Lakers dostali jedynkę. najpierw na realgm, teraz tu.. Dobry znak. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Jeśli skonczą na 4 miejscu, to 2 drużyny z miejsc 5-14 musiałby wskoczyc do top5 Losowane jest tylko top 3, reszta idzie już po kolei wg bilansu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Jeśli Lakers skończą na #4, to żeby stracić pick dwie drużyny z miejsc 5-14 musiałby wskoczyć w loterii do top 3. Nie wiem, czy była kiedyś taka sytuacja. Tak na szybko, w 2011 Wizards spadli na 6 a mieli 4 bilans, w 2010 to samo spotkało Warriors a w 2001 Grizzlies. Tak więc nie jest to takie rzadkie zjawisko. Edytowane 22 Lutego 2015 przez halfoat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 (edytowane) Wygrywajcie sobie loterie w tych gierkach nawet 99/100 prób. Byle rzeczywistość to zweryfikowała Prawdę mówąc, jeśli mamy nie dostać w tym roku picku od was, to wolę, żebyście dostali Okafora, niż Townsa, czy Russella, bo mam zamiar im kibicować i wolałbym któregoś z nich w koszulce Sixers niż Lakers. A jak Kobe by odszedł, mielibyście Russella + Randla/Randla+Townsa i jeszcze jakiegoś fajnego gościa, to musiałbym zacząć was lubić. A tego bym nie chciał. ;] Edytowane 22 Lutego 2015 przez Julius Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Okafor Towns Russell WCS moja lista życzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Okafor Towns Russell WCS moja lista życzeń WCS? z którym numerem ? chyba nie w top5 mimo wszystko, co ? Do Russela się już przekonałeś widze A co o Mudiay'u powiesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Wyczytałem, że jeśli Lakers wskoczą do top3 najgorszych zespołów, to szanse, że wypadną poza top5 w loterii wynoszą... 4%. Jeżeli będą poza top3 to bodaj 17,7%. Niby nie dużo, ale Cavsom w zeszłym roku wystarczyło jeszcze mniej Co do tych 4% przy zajęciu 3 miejsca przez Lakers na co się faktycznie zanosi, to nie kibicowałbym na Twoim miejscu takiemu zdarzeniu. Bo to oznaczałoby spadek Philli na 5 miejsce w loterii:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Jeśli Lakers skończą na #4, to żeby stracić pick dwie drużyny z miejsc 5-14 musiałby wskoczyć w loterii do top 3. Nie wiem, czy była kiedyś taka sytuacja. Ogólnie czwarty bilans od końca daje już komfort. Ale najlepiej wskoczyć do trójki i czekać na #1 od komisarza. Podrzuć coś. http://slumz.boxden.com/f16/jordan-clarkson-tweets-about-kobe-back-in-2010-a-2179624/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi