LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Tak, tak porównuj sezon NBA do IO i przeciwników pokroju Nigerii i Angoli. Co do znajomości angielskiego... Wiesz co? Wygrałeś, ja chyba jestem za malućki żeby móc gadać z kimś tak oświeconym jak ty. Boję się, że znów zacząłbym odpisywać w sposób agresywny, więc wybacz mi łaskawie, że śmiałem się z Tobą nie zgodzić w jakimkolwiek temacie. Obiecuję poprawę i ze skruchą całuję pierścień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 12 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Kobe i T-Mac razem? Nie ma nic ciekawego w takim miksie. Ot, zwykła strzelnica. Jakby im wpadało, to zabawa w pluton egzekucyjny. A jak nie, to w cegielnię. Tim & Shaq w swoich prime - to byłaby dopiero MOC... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Kobe i T-Mac w triangle sialiby razem spustoszenie. Szkoda, że ostatecznie Westowi nie udało się dopiąć transferu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Kobe i T-Mac razem? Nie ma nic ciekawego w takim miksie. Ot, zwykła strzelnica. Jakby im wpadało, to zabawa w pluton egzekucyjny. A jak nie, to w cegielnię. Tim & Shaq w swoich prime - to byłaby dopiero MOC... Dowolna dwójka z top5 all-time byłaby mocą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 Pewnie tak, ale ta dwójka sprawiłaby, że pomalowane byłoby dla rywali prawdziwą trumną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Kobe i T-Mac w triangle sialiby razem spustoszenie. Szkoda, że ostatecznie Westowi nie udało się dopiąć transferu. a byla okazja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Jakieś 15 lat temu. T-Mac do Lakers, Rice do Heat, P.J. Brown do Toronto. Nie wiem kto zrezygnował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Ale to była raczej dziennikarska wrzuta ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleczes Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Tak się zastanawiam, jaki jest plan Lakers na ten sezon? Myślałem, że to będzie szorowanie dna + nabijanie punktów Bryanta, a priorytet to mimo wszystko obrona picku. Ale jak tak będą im się zdarzały regularne zwycięstwa z drużynami, które także rywalizują o bycie jak najniżej, to średnio widzę realizację takiego założenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 16 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Wątpię by ten deal był tak blisko. Ale wtedy LAL by się chyba przez długi okres nikt nie postawił. Ale to była raczej dziennikarska wrzuta ;-) nah, raczej nie zwykła plota, ale nie wiem na ile było blisko Tak się zastanawiam, jaki jest plan Lakers na ten sezon? Myślałem, że to będzie szorowanie dna + nabijanie punktów Bryanta, a priorytet to mimo wszystko obrona picku. Ale jak tak będą im się zdarzały regularne zwycięstwa z drużynami, które także rywalizują o bycie jak najniżej, to średnio widzę realizację takiego założenia. odpuszczać sezon z góry przy tak małej szanse na zachowanie picku to nigdy nie był plan Lakers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Nie ma Kobe, jest i win. 7 zawodników Lakers z "podwójną zdobyczą punktową" (WM). Aż się miło zrobiło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Komu miło, temu miło. Niech ten Kobe lepiej wraca. Jesteśmy na 6 miejscu przed loterią w tej chwili. Jazz grają coraz fajniej, może po powrocie Rubio wpadną też jakieś zwycięstwa Minny, nie ma co się napinać. Trzeba walczyć, a Kobe odpoczywa, zamiast pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Tylko jeden zawodnik w historii, a raczej prehistorii, rozegrał sezon ze średnią punktów powyżej 24 na mecz i gorszą skutecznością od Kobego. Żałośnie to wygląda. Chyba już najwyższa pora, żeby przejść w Grant Hill mode z ostatnich sezonów, tylko czy ego pozwoli na to Bryantowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Tylko jeden zawodnik w historii, a raczej prehistorii, rozegrał sezon ze średnią punktów powyżej 24 na mecz i gorszą skutecznością od Kobego. Żałośnie to wygląda. Chyba już najwyższa pora, żeby przejść w Grant Hill mode z ostatnich sezonów, tylko czy ego pozwoli na to Bryantowi? Odpowiem w stylu reklam Kobego: "No, you're welcome." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Najlepsze, że od razu bez Kobe'go był to najlepszy mecz w sezonie i Lakers zagrali w stylu "showtime". Wiele efektownych zagrań i super dzielenie się piłki. Jedyny, który mi się nie podobał w tym meczu to Jordan Hill, który z każdym spotkaniem sezonu jest coraz słabszy. Wszyscy wyglądali dzisiaj na spuszczonych ze smyczy, a najbardziej korzystali na tym Young, Lin, Ellington, Price oraz Davis. Chłopaki dali odpowiedź Kobe'mu, że bez niego też dają radę. Dla kibiców Lakers jest to zdecydowanie mecz do obejrzenia, bo najlepszy w wykonaniu LAL, a do tego bardzo efektowny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Tyran przestał drzeć ryja, to od razu sie zrobiło zdrowiej i chlopaki zagrały dobrze. Trochę zartujac ofkors, ale mysle że to ma jakieś znaczenie. W oczach samego Bryanta, ten mecz to pewnie potwierdzenie, ze jego message dotarła do scrubów ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Taka ciekawostka - to był bodaj czwarty wygrany przez Lakers mecz z drużyną, która ma obecnie +20 wygranych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Podobno niedługo nastąpi "wyciek" sextaśmy N.Younga, koleś ma swoje 5 minut, hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Ciekawe pod kogo bardziej byłby zrobiony taki wyciek, bo wydaje mi się, że byłby skierowany na mocniejsze zaistnienie jego laski w mediach, nie jego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Czekamy na komentarz Kobego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi