Roger Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Amare jestem ciekaw czy Carlise go trochę ogarnie, co o tym sadzisz Roger? Low risk, high reward. Amare jako zmiennik Dirka, czy nawet na te parę minut jak wejdzie za Chandlera to spory upgrade w stosunku do wynalazków w typie Grega Smitha, czy Villanuevy, który jedyne co w chwili obecnej potrafi, to granie w stylu catch and shoot bleeeee. Szkoda że Sanders ma problemy z ziołem (czy tam z innymi używkami), bo gdyby go Carlise ogarnął to Dallas mieliby pozycje 4/5 obsadzone całkiem nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 gdyby Sanders był ogarniety to nie znalazł by sie na rynku hehehe. A Villanueva i tak gra powyżej oczekiwań, choć Amare jest znacznie lepszy w ofensywie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Mavs have joined Bulls near top of possible destinations for Kendrick Perkins, sources tell Yahoo. Texas roots/Rondo/contender all factors. Nieeeeeeeeeeeeeeeeee.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 A propos Mavs – przeglądałem terminarze drużyn na zachodzie i wyszło mi, że to właśnie Mavs będą mieli najciężej. Wydaje mi się, że zdrowi Thunder ich przeskoczą już wkrótce. Analizowałeś wasz kalendarz na resztę RS Roger? Który seed obstawiasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Bardzo dobrze, że po tego Perka uderzają. Jak wczoraj oglądałem pierwszą połowę z OKC to wyglądało to tak, że Russ bezpardonowo wpierdzielał się pod tablicę skąd rozsyłał podania do shooterów. Cały czas, w kółko i w kółko. Jedna sprawa, że było widać że OKC ma 2 all starów którzy ani na chwilę nie wypadli z rytmu meczowego, podczas gdy w Dallas zapanowało błogie ' nie chce mi się ruszyć dupy ' Ale druga jest taka, że jak zejdzie Chandler, to w post Mavs kompletnie niczego nie ma. Tylko wstyd i hańba. Dion Waiters kozłujący dookoła Bernarda Jamesa. Niech biorą Perka, bez gadania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Powtarzam się, ale tutaj tego jeszcze nie pisałem. Perkins przy 15-20 minutach z ławki jest świetnym backupem na C. Potrafi bronić ofensywnych centrów znakomicie, a przy switchach też bardzo rzadko zawodzi. Absolutnie mnie nie dziwi spore zainteresowanie Perkiem kilku solidnych ekip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Mnie dziwi, ze za jakis future pick nie uderzyli do Lakers po Eda Davisa, ktory jako backup Tysona bylby idealny. Podpisanie Stata to ruch typu, ktory popieram zawsze - zerowe ryzyko, a wkomponowac sie moze jakos. Zwłaszcza że jemu teraz mocno zależy by sie pokazać No i jeśli ktoś ma z niego wycisnąć ostatnie soki to na pewno Carlise to zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Piszecie o tym samym Perkinsie, który layup kończy airballem, robi groźne miny i przez niego arabusy sie szybciej wysadzają? ten co to lepszym wzmocnieniem dla Thunder był wtedy, gdy nie grał? Dobry defensywny podkoszowy to taczka trawy na wabia i oksy dla Sandersa. Nic więcej. Albo Jerry niech się kuruje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Fajny slang ziom i w ogóle, ale ewidentnie widać, że nie oglądałeś zbytnio Perkinsa w tym sezonie. Am I right? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 STAT dojebał 14 pkt na skuteczności 5/8 z gry. Tak się tańczy poza Knicks. Tak się tańczy pod 2 najlepszym trenerem w lidze Richard Jefferson dziś zapomniał, że jest w Dallas i zagrał jak w New Jersey Nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 No nie do końca barca. Cóż konkretnie przemawia u Ciebie za Perkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Jego solidna gra jako roles z ławki. Zadałem pytanie – oglądałeś go w tym sezonie, czy tak tylko sobie gadasz? Edytowane 23 Lutego 2015 przez barcalover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Bardziej widziałem, niż go oglądałem - w 7 spotkaniach, przy czym w mych oczach jego gra to zastawienie, zbiórka, pick bez rolla, rzut z metra. Roles tak, zabijanie się o niego - nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Ale niemal każda ekipa potrzebuje właśnie takich rolesów i właśnie dlatego było tylu chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwood Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Toż ja to pisałem Pany, po co te emocje Że Perk użyteczny ale cudów ni ma a się ipsować zaczęli ludzie nad nim. A wcześniej było zero czyli to co Kucio mówi. Jesteśmy po tej samej stronie. JesZcze mi Barcalova na ambicję chciał wejść Nie ze mną te numery bruner. Btw co do Amare - poza skutecznością jak sobie pogrywal? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 http://thefanaticsview.com/basketball/rick-carlisle-speaks-to-the-media-about-rajon-rondo-incident/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Rondo to dzisiaj dał niezły popis, ale dzisiaj dla nas był łaskawy po zagrał adekwatnie do tego co potrafi.dwie straty, trzy faule, cztery punkty, 2/6FG, życ nie umierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iglo13 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 no własnie o co chodziło w tej wymianie zdan? cos sie panowie pokłócili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Różne rzeczy piszą, ale wygląda na to że Carlise chciał dać wskazówki Rondo, ten olał temat ciepłym moczem, to Carlise wziął czas i go opierdolił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Mavs dzisiaj poddają meczyk z tego co widzę. @CVivlamoreAJC To recap: Mavs will be without Rajon Rondo, Tyson Chandler, Chandler Parsons and Amare Stoudemire. #ATLHawks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi