Roger Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Już miałem naprawdę dość Nelsona i Cubana, że przespali ostatnie lata i nie potrafili sklecić choć jednego dobrego trejdu na krzyż, a oni w pół roku zrobili dwa naprawdę bardzo dobre trejdy w których pozyskali Chandlera i Rondo za torebkę chipsów i cole z Biedry do popicia.Mam nadzieję że pierwszy sprawdzian Rondo już jutro, z grubej rury - derby Texasu Rajon Rondo and his reps made it clear to Dallas that the All-Star guard would be inclined to sign Mavs extension this summer, sources said. If this deal reaches the finish line, Dallas would possess Rondo's Bird Rights. Apropo wysokiego na ławkę, to ziomek Rondo już czeka w kolejce: The Mavs are now reportedly going after free agent Jermaine O'Neal in an effort to replace Brandan Wright. The Mavs currently do not have a true backup center to help out Tyson Chandler, and O'Neal played for head coach Rick Carlisle with the Pacers, so there's something here. He averaged 7.9 points and 5.5 rebounds with the Warriors last season. Edytowane 19 Grudnia 2014 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie#25 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Niezłe jaja z tym Rondem. Myślicie, że dziś zagra? Jak dla mnie wygląda to przekozacko, zacieram rączki że też canal nie gra dzisiejszego starcia ze spurs.. nie rozumiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Spurs bez Leonarda, Duncana, Ginobliego i prawdopodobnie Parkera. Raczej nie będzie czego oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie#25 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 no to pozamiatane.. licze na to, że Duncan jednak się pojawi, bo jak wiadomo Dirk i Duncan to gorący duecik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 2x 3 OT dont think so.. w minutach Duncan wykręcił jakiś rekord o 8 lat więc teraz jezdzi meleksem w Lidlu po piwo za 1,59 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stratosfear Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jakieś parę sezonów temu Spursi przyjechali bodajże bez TD Manu TP i kogoś tam jeszcze i Dallas to przerżnęli więc wszystko możliwe jeśli grają między sobą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ja mimo wszystko oglądam, zobaczymy jak chcą wykorzystać Rondla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Widziałem tylko hilajty, ale rzuciło mi się w oko, że Carlise już wstępnie wymyślił jak wykorzystać niedorozwinięte części gry Rondla. Często była tak akcja gdzie shooterzy byli na obwodzie, rzucali piłke na high post Rondo i on z tego miejsca rozgrywał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyparlo Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) To był inny Rondo od tego z Celtics. O wiele mniej holowania piłki, a często też piłka szła przez Ellisa albo Parsonsa. Do tego o wiele mniej ryzykownych lub efektownych zagrań kosztem efektywności. O dziwo mimo tego wszystkiego Rondo znowu był blisko triple-double. Na razie widać, że potrzebuje czasu i nie czuje się tam naturalnie, ale współpraca na linii Rondo - Monta wygląda na razie obiecująco, ten drugi rzucił najwięcej punktów odkąd gra w Mavs. Wygląda, że Rondo teraz o wiele mocniej skupi się na obronie i nie będzie już miał dużo piłki w końcówkach. Dzisiaj wymusił w obronie trzy szarże. Edytowane 21 Grudnia 2014 przez Wyparlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Widziałem tylko hilajty, ale rzuciło mi się w oko, że Carlise już wstępnie wymyślił jak wykorzystać niedorozwinięte części gry Rondla. Często była tak akcja gdzie shooterzy byli na obwodzie, rzucali piłke na high post Rondo i on z tego miejsca rozgrywał? w drugiej połowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie#25 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Ja tam widzę, że Rondelek pasuje do drużyny. Może i był trochę zagubiony, ale przecież to dopiero pierwszy występ razem, dajmy mu szansę. Pamiętacie początki Parsonsa w drużynie jak maścił, oglądać się tego nie dało, a teraz radzi sobie coraz lepiej i jest chemia. Przy okazji i Monta Ellis pięknie się zaprezentował, bo też chciałby być gwiazdą drużyny. Dirk już swoje ugrał i w spokoju popija Jagermeistra patrząc jak "młodzież" się rozwija Edytowane 21 Grudnia 2014 przez angie#25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeCrab Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Dirk już swoje ugrał i w spokoju popija Jagermeistra patrząc jak młodzież się rozwija Kogo masz na myśli pisząc "młodzież"? Chyba nie Parsonsa (ten sam rocznik co Durant/Rose), a tymbardziej Rondo/Ellisa, którzy dobijają powoli do 30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angie#25 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 ojtamojtam w porównaniu z dirty dirkiem to jeszcze młodzież. Powiem, że wiek Rondo mnie zaskoczył, dzięki za sprostowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) angie, jesteś fanką Dallas ponad życie najwidoczniej i po prostu wszystko co się dzieje w twojej drużynie wygląda w twoich oczach super i kolorowo. Rondo strasznie się gubił, jedyne co wychodziło to czasami te podania z high postu, tak to biegał po zasłonach kompletnie nie potrzebny, czasami dostał piłkę i albo potrzymał albo szybko oddał. Jak to tak dalej będzie wyglądać to ja mu tutaj przyszłości dobrej nie wróże. Oczywiście to dopiero pierwszy mecz, no ale tak to widzę. Edytowane 21 Grudnia 2014 przez double. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 A jak miał grać Rondo skoro nigdy wcześniej tak nie grał? Dziwne, że tak od razu bez znieczulenia zabrali mu gałe, ale to być może po żeby się w końcu nauczył ball movemant, a za jakiś czas będzie klepał na zmianę z Ellisem? Ciekawe co oni kombinują i jak to im wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 A jak miał grać Rondo skoro nigdy wcześniej tak nie grał? Dziwne, że tak od razu bez znieczulenia zabrali mu gałe, ale to być może po żeby się w końcu nauczył ball movemant, a za jakiś czas będzie klepał na zmianę z Ellisem? Ciekawe co oni kombinują i jak to im wyjdzie. Klepanie Rondo to najgorszy możliwy wariant prowadzenia ofensywy, więc Carlise mu raczej piłkę zabrał permanentnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Tak i co będzie grał sg? Dzięki za info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Tak i co będzie grał sg? Dzięki za info. Co będzie robił, pisałem już wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 w drugiej połowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 21 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 /\ wow, Rondo pełni rolę Samuela Dalemberta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi