SkoczekS1 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Na bleacher report zaproponowali ciekawą zabawę. Typujemy pierwszą rundę tegorocznego draftu. http://br.draftpredict.production.sportstechinc.com/2014 You can continue to edit your picks up until the start of the draft. The draft begins at 7:00PM EST on Thursday, June 26th. Proponuję nie chwalić się przed czwartkową nocą swoimi wyborami, tak, aby nie sugerować nic innym forumowiczom. Zobaczymy kto byłby najlepszym scoutem? Edytowane 21 Czerwca 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Może zrobimy mock draft e-nba? tylko proponuję zlać jaki klub wybiera tylko wstawić kogo by się samemu wybierało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Ale nawet ustalając własną kolejność, nie unikniemy brania graczy pod klub z danego numeru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Ale nawet ustalając własną kolejność, nie unikniemy brania graczy pod klub z danego numeru No właśnie bo wybierając już powiedzmy poza top5 to moim zdaniem wybiera się graczy pod zespół, uzupełnia się luki a nie bierze się najlepszego "średniaka". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 mock spoko sprawa. każdy niech wybiera wg własnego widzimisię i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 mock spoko sprawa. każdy niech wybiera wg własnego widzimisię i jazda Można sobie tak wybierać, ale wtedy nie ma żadnego elementu rywalizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Można sobie tak wybierać, ale wtedy nie ma żadnego elementu rywalizacji. a jaki ma byc inny element rywalizacji niż trafienie z przewidywaniami w to co zrobią real gms? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Można sobie tak wybierać, ale wtedy nie ma żadnego elementu rywalizacji. Jest, np ja rok temu mówiłem QASowi, że brałbym z 1 Noela lub Adamsa, a on Cody Zellera. Jakaś satysfakcja jest Za rok będzie można mniej więcej porównać kto unikał bustów, a kto wyłowił perełki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Jest, np ja rok temu mówiłem QASowi, że brałbym z 1 Noela lub Adamsa, a on Cody Zellera. Jakaś satysfakcja jest Za rok będzie można mniej więcej porównać kto unikał bustów, a kto wyłowił perełki.. Raczej kto opierał się na lepszych źródłach. Nie ma się oszukiwać, że bez oglądania zawodników live to można wróżyć z fusów i nawet mając szczęście do perełek to nie nazwiesz takiego wyboru w pełni merytorycznym. Bazujemy na opiniach, marnych video - scouting dla ubogich. Coś jak Wisła i ten rumun co przekręcił krakowskich włodarzy posklejanymi akcjami na yt... Bynajmniej nie jestem wrogiem tematu, mock to po prostu fajna zabawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Publikujemy tutaj czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) Tak jak pisałem - ktoś może się zasugerować i zmienić swój mock, ale z drugiej strony przecież każdy rozum ma i wybiera według własnego uznania. Nie na tym polega zabawa, żeby zrzynać picki z kogoś innego. Także w sumie kto chce to może wrzucić. Ważniejsze jest jednak, według mnie, żeby po faktycznym drafcie wrzucić swoje wybory z ilością zdobytych punktów, tak żebyśmy mogli jakąś kolejność ustalić. Edytowane 21 Czerwca 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Mi się wydaję, ze tak jak wybiorą kluby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 jak wybiorą kluby. przecież to coś w stylu typowania. kto będzie najlepszy to ocenimy za 15lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Na realgm można sobie wszystkie 60 picków ogarnąć: http://basketball.realgm.com/nba/draft/draft_simulator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Co Ty Benon, z 30 był problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 W drugiej rundzie są wybierani gracze z takich drużyn, których ani razu na oczy w sezonie NCAA nie widziałem, także też dam sobie spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 ...dobra i tak się okazało, że na realgm jest błąd... Nie ma Tylera Ennisa - napisałem im o problemie - może naprawią soon Tak mnie kusi, żeby 60 wybrać i sprawdzić ilu z nich pódzie w realnym drafcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Jest Ennis, nie wiem czy naprawili tak szybko, czy po prostu go przeoczyłeś Ale fajnie to wygląda na tym realgm, masz od razu pokazane rostery itp. Wygodna rzecz. Edytowane 22 Czerwca 2014 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 To fakt, ładnie wygląda, zrobione fachowo. Mimo trochę dziwnego rozlokowania graczy na pozycjach (piszę na podstawie Cavs). I można wziąć samą pierwszą rundę, cacy. Heh, cały sezon myślałem, że Karasev to C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benon Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Jest Ennis - pomiędzy McIntyre i McKey w rozwijanej alfabetycznej liście - może tak być, że rzeczywiście typa przeoczyłem... Edit: a może by tak zrobić jeszcze do tego mocka punktację... Coś typu 3 punkty za dokładne trafienie, 2 za 1 w górę, lub w dół i 1 za 2 w górę lub w dół... Ktoś ogarnia o co mi chodzi? Edytowane 26 Czerwca 2014 przez Benon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi