kulfon Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 plus drugie tyle ze spalonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Holy mother of God... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 o k****, co on zrobił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Jak ten Palacio tego nie strzelił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 szkoda ale chyba krauty zasłużyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Niewykorzystane sytuacje się zemściły na Argentynie. Szkoda, że tak to się skończyło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Zawsze w cieniu Maradony... Bardzo dobre rozgrywki grupowe, bardzo przecietne PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Niewykorzystane sytuacje się zemściły na Argentynie. Szkoda, że tak to się skończyło... Kocham to zdanie. Niewykorzystane sytuacje się zemściły. Na zmianę wykorzystywane z - po tylu akcjach musieli w końcu strzelić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 (edytowane) Wyrównany mecz, emocjonująca końcówka, Szpakowski zachwycający się potencją Messiego... Dobry finał, brawa dla Niemców (i Argentyny). Edytowane 13 Lipca 2014 przez Jinks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Messi złota piłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Messi ze złotą piłka to jakiś ponury żart... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 (edytowane) Messi złota piłka ok, ale za co? pokminiłem i typuje Robbena Edytowane 13 Lipca 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 dla mnie mascherano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) W sumie to Mascherano był genialny w finale, gdzie się nie obejrzałeś, to albo on wybijał piłkę, albo był w jej posiadaniu, a i wcześniej grał mega turniej, więc złota piłka jego. Z Niemców trudno kogoś wybrać - myślałem o Kroosie za całokoształt, ale on był akurat w cieniu Schweinsteigera i Lahma w finale, no i dodatkowo jego piękne podanie do Higuania mogło zmienić losy mistrzostwa. Neuer dla mnie poziom nie do ogarnięcia. W sumie za mecz z Algierią powinien dostać złotą rękawicę i złotą piłkę :] btw gdzieś wyczytałem, że w finałowej 11-tce Niemców było 6 zawodników z kadry U21, która zdobyła w 2009 roku ME. Edytowane 14 Lipca 2014 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) btw gdzieś wyczytałem, że w finałowej 11-tce Niemców było 6 zawodników z kadry U21, która zdobyła w 2009 roku ME. Złota generacja: Neur, Boateng, Hoewedes, Hummels, Khedira, Oezil. Gdyby nie kontuzje, to byłby jeszcze Schmelzer. My dostaliśmy odpad z tej kadry czyli Boenischa wtedy jeszcze wielka nadzieja Niemców Edytowane 14 Lipca 2014 przez shevcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Najbardziej rozwalały mnie teksty Szpaka. Gdyby na miejscu tego czy tamtego byłby Messi to byśmy się doczekali świetnego podania. Ale jak Messi spieprzał podanie za podaniem to słyszeliśmy ale to było genialne tylko nie przeszło ale za to jak było pomyślane. Kurde Messi od wyjścia z grupy gra źle, W finale więcej kreował podań Perez , czy Biglia oraz sami Niemcy. Ps. To pokolenie Argentyńczyków jest też nazywane złotym ( choć pewnie zaraz kilku wyskoczy i powie że support był słaby). Finał był fantastyczny chyba najlepszy od 86 roku który jak dla mnie jest nie do pobicia ale chyba nikt się nie spodziewał takiej fali ataków. OK dużo spalonych niektóre jak dla mnie wątpliwe bo często nogi były w linii tylko korpus wystawał poza linię obrońców. Świetna gra , Argentyńczycy mieli co najmniej 3 setki - jedna Higuaina, jedna MEssiego i jedna Palacio. Powinni trafić choć raz. Niemcy mieli słupek, genialne akcje Shurlego. Fantastyczny finał A Mascherano absolutnie najlepszym graczem tych mistrzostw - no może jeszcze Robben Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Messi ze złotą piłka to jakiś ponury żart... Robben Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Najbardziej rozwalały mnie teksty Szpaka. Gdyby na miejscu tego czy tamtego byłby Messi to byśmy się doczekali świetnego podania. Ale jak Messi spieprzał podanie za podaniem to słyszeliśmy ale to było genialne tylko nie przeszło ale za to jak było pomyślane. Albo te jego tyrady/gorzkie żale na temat Brazylii. Ciężko się go słucha. Szpak trzyma poziom, ale Złote Usta dostaje Jońca za tekst W Algierii tak świętowano zwycięstwo nad Burkina Faso, że zginęło dwanaście osób, także jest to kraj z dużą fantazją i entuzjazmem Edytowane 14 Lipca 2014 przez Jinks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Skoro nawet dwóch największych fanów Messiego (Blattera i Maradony) zdziwiła ta Złota Piłka to znaczy, że coś się dzieje. Edytowane 14 Lipca 2014 przez Artlan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 TVP Info - ogarnijcie sobie, Szwaby się radują, 250km od mojego domu, inny świat. Trawa bardziej zielona nawet tam jest, o tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi