tegotamtego Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Też kibicuje włochom w sumie odkad siegam pamięcią. Urugwaj to druga reprezentacja za ktora trzymam kciuki, moze dlatego ze zrobili niemala niespodzianke w 2010 + troche grosza u buków wpadło. Niemiaszki tradycyjnie wychodza z grupy po hokejowych wynikach . Anglicy ..... kutasiarze i tyle na poczatku tego wieku mieli zajebisty talent, zmarnowana generacja swietnych pilkarzy szkoda gadac - do pieca. Na mecz otwarcia kusi mnie mocno z eby postawic kase na chorwatów a jak edit: Brazylia jako glowny faworyt, zgoda ja osobiscie nie jestem do nich przekonany , niemniej graja u siebie moze gwizdki tez im beda przychylne ? zobaczymy ;] chce wygrac Edytowane 12 Czerwca 2014 przez tegotamtego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Na sport.tvp.pl wszystkie mecze będą z tego co wiem. Więc chyba podpasuje taki League Pass! Ale pewnie tylko na żywo. Edytowane 12 Czerwca 2014 przez leeewy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 mecz otwarcia to zawsze remis ;--) kiedy show otwarcia 20:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Przypomnę się jeszcze raz z tym typowaniem na nowej stronie, bo na razie odzew słabiutki: Group ID# (45205) haslo: enba invitational link: http://y.ahoo.it/Lc4JJ71L Zapisałem się, ale rzeczywiście 6 osób na razie nie powala..., a szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Nie wiem czy widzieliscie na onecie przeciek o wyniku 2:2 brazylia chorwacja. Ale ja postawiłem 5 złotych na remis kurs 5.00, więc życzyć szczęscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ejj, skąd takie info? Ja postawiłem też za piątkę, ale że obie strzelą i Brazylia wygra kurs 4,33. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ejj, skąd takie info? Ja postawiłem też za piątkę, ale że obie strzelą i Brazylia wygra kurs 4,33. http://eurosport.onet.pl/mundial-2014/mundial-2014-fifa-podala-wynik-meczu-brazylia-chorwacja/cj4z3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Dokładnie, football jest tylko jeden i niech nim pozostanie. Jak dla mnie amerykański... ale przecież nie będziemy się kłócić. Niech każdy sobie ogląda co chce i nazywa rzeczy jak chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jaki był kurs na Chorwacja pierwsza strzeli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jaki był kurs na Chorwacja pierwsza strzeli? Przecież Brazylijczycy strzelili obie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Jaki był kurs na to, że pierwszą bramkę strzeli Marcelo i będzie to bramka samobójcza? btw. Mike Tirico w studio ESPN... jebnąłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Lepiej wcale nie pisać, niż zaśmiecać temat głupimi odpowiedziami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 (edytowane) Ja pierdziele sie zaczynaja przekrety. Zawsze jakis sedziowski sk... zepsuje cala zabawe. Edytowane 12 Czerwca 2014 przez danp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 ale drukarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Japoniec przedrukował, karny niezasłuzony i przy 3 bramce raczej był faul w środku pola, niestety realizator nie raczył nawet tego pokazać, tylko skupił się na samym golu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danp Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Imo tez byl faul w srodku, widzialem na razie tylko ze 2 powtorki. Nic specjalnego brazyle ale dopiero mecz otwarcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ejj, skąd takie info? Ja postawiłem też za piątkę, ale że obie strzelą i Brazylia wygra kurs 4,33. Ahhh, można było puścić za więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
microlab Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ale choojnia, karny najgorszy. Jak to napisał użytkownik na innym forum: "Wygrała Brazylia, przegrał futbol". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ahhh, można było puścić za więcej A ja umoczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 W takiej sytuacji trzeba było dać overa bramkowego też dobry kurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi