Xamel Opublikowano 11 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Przyznam sie ze tego nice widzialem. BTW moja oferta chyba i take nie byla przebiciem. Ta za 5 osma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 BTW moja oferta chyba i take nie byla przebiciem. Ta za 5 osma.Rzeczywiście, ta Twoja oferta o 19:55 nie była ani wyrównaniem, ani przebiciem. Więc dopiero oferta letallec'a o 19:59 zmieniła zakończenie etapu, z 20:00 na 20:05. Nie zmienia to jednak nadal faktu, że wszystkie oferty złożone po 20:05 są spóźnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 tak jak pisze Geddo:) zabieram sie za simke etapu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Dumars trochę słaby z matmy chyba jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Zazwyczaj wybierają oferty w których ten pierwszy rok jest wyższy. Z resztą Dumars jest młody więc może sobie pozwolić na umowę jednoroczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Dumars trochę słaby z matmy chyba jest Nie taki słaby . U mnie dostanie w pierwszym roku ponad 2 mln więcej niż od Ciebie. No a w przyszłym może przecież dostać znowu więcej jak 8 mln, które mu oferowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Zaczynam się zastanawiać ile punktów na mecz rzuca cap space Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 -20 za każde $12M? To prędzej Motiejunas nie umie liczyć - dostałby 3 bańki więcej. A tak Knicks wciąż bez SF... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Nareszcie ktoś z Wizz podpisuje umowy - działa magia Jordana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Wizz fajna paka. Powalczymy sobie, co nie Roger Perejro? Tylko jeszcze znajdę kogoś kto mi rozegra gałę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Mam Dumarsa, jeśli chcesz to oddam go za Ewinga A nawet dorzucę Tobie jeszcze kogoś młodego Generalnie sam nie wiem co po brałem tego Dumarsa. Chyba ze względu na nazwisko . Teraz nie bardzo wiem czy wrzucać go na SG (gdzie trzech graczy) czy na rezerwę PG (za plecami Stocktona). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Chcesz Koufosa za niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 (edytowane) To prędzej Motiejunas nie umie liczyć - dostałby 3 bańki więcej. A tak Knicks wciąż bez SF... Donatas <play for winner- 97> Motiejunas aha, zniknął mi bird space dla Tisdale: - Wayman Tisdale- $2 122 696 x 2= $4 250 000 Edytowane 12 Lipca 2014 przez kahR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 12 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Przy greed na poziomie 81 liczyłem, że przeboleje różnicę 'odpadł w ćwierćfinałach', 'odpadł w półfinałach'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Szczerze jestem ciekaw jak się Wolves obudują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Wizz fajna paka. Powalczymy sobie, co nie Roger Perejro? Tylko jeszcze znajdę kogoś kto mi rozegra gałę. No ja mam nadzieję, trzeba przywrócić do porządku wschód ;] U mnie z pg nie było problemu od początku fa, bo Maynor zlitował się i sam zaproponował swoje usługi za śmiesznie niską kasę na rok, jak na jego skille. Gdyby nie to miałbym spory problem z zebraniem sensownej s5, mimo sporej gotówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 Orlando Magic oficjalnie wraca do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 13 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2014 No niestety, ja odpadlem z ostatniego etapu bo przed godz 20 w piatek stalem przed granica i niestety mialem inne, wazniejsze zajecia niz skladanie ofert. Wiec szykuje sie kolejny sezon tankowania.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Mnie chyba nie będzie na 5 etap. A nawet jesli będę to sporadycznie. Także pewnie dumpne te 27mln na kogoś w tym etapie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Chcesz to możesz dać mi listę i dać instrukcję kogo do ilu mam przebijać itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi