Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wowo Opublikowano 4 Września 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 panie daj spokój, co było w nim takiego nie na poziomie ? Tak samo jak wcześniej usuneliście czyiś żart o bykach Już i tak nie mogę przeklinać i wyżyć się w internetach przez co cierpi moje życie prywatne To jest forum a nie szkoła podstawowa i dalibyście spokój z usuwaniem takich rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szak Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) Wyżywać możesz się, jak to się tradycyjnie przyjęło, na rodzinie i znajomych, tutaj obowiązuje pewien poziom Edytowane 4 Września 2014 przez Szak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canuck Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Wie ktoś może jak z dostępnością NBA LP w Chinach? Proxy albo mi z tutaj z Polski nei działa albo przekierowuje na niemiecką nba.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Wyżywać możesz się, jak to się tradycyjnie przyjęło, na rodzinie i znajomych albo spuścić z krzyża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) Byl co najmniej malo smaczny i lekko mowiac totalnie nie na poziomie, dziwne ze musze Ci to tlumaczyc. Borys tak szczerze to nie widzę nic niestosownego w jakimkolwiek żartowaniu z LBJa. Gość zarabia tyle martwych prezydentów, że nawet jakby się wszyscy forumowicze (i zasadniczo ich dzieci) [zasadniczo to i pewnie wnucząta] złożyli to nie dorównają mu posiadanym majątkiem. Dodatkowo gość zarabia na gre w koszykówkę - noż cholera kto by się nie zamienił? Napomnijmy jeszcze że LBJ jest the next big od czasu Bryanta. Ba podgryzł MJa (nic z tego nie będzie, ale to co pokazał to ultra hiper elite level), Mój post nikogo nie mógł urazić, a jeżli tak to osoby przewrażliwione, za co serdecznie przepraszam. Totalnie nie na poziomie to było jak jakiś jełop pluł jadem personalnie na Alonzo. Lebron osiągnął tyle w życiu, że jakikolwiek niestosowny żart tylko podkreśla jego klasę. e: aha i nie piszę tego w celu jakiejkolwiek spiny szczególnie, że darzę Cię Borys szacunkiem. Jednak mam wrażenie, że forum trochę przygniata polityczna poprawność. Internet jest dla mnie trochę bastionem "wolności". Dlatego takie "gładzenie" forum bo może emeryci szukający info na google znajdą bluzg to przesada. Oczywiście trochę ironizuję, ale zawsze ceniłem na forum to że toczyły się tu często ostre wymiany z iskrami między użytkownikami, ale zawsze takie dyskusje trzeba było oprzeć na argumentach - rzeczowych, albo sentymentalnych. Tak czy inaczej forum samo sobie narzucało pewien poziom. Potem przyszło jakieś ostrzejsze podejście do contentu i wycinanie postów mimo że nie ustrzegło przed (przynajmniej w mojej opinii) debilną pyskówką jakiegoś barana do Alonzo. Czasami mi się wydaje, że naszym chłopakom brakuje luzu. Edytowane 4 Września 2014 przez havlicek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 (edytowane) Żarty z matki Lebrona podkreślają jego klasę? oł fak nie ma zakazu bluzgania o ile nie są stosowane zamiast przecinka (tak myślę) więc z tą polityczną poprawnością bym nie przesadzał, jednak na forum od dłuższego czasu panuje pewna norma w kulturze wypowiedzi i userzy raczej szanują siebie nawzajem, co patrząc już tak dwa, trzy lata wstecz standardem raczej nie było, pod tym względem bez kozery możemy być wzorem dla innych for tego typu i for w ogóle Edytowane 4 Września 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Apropos matki Lebrona to przywołałem tylko fakt/pogłoskę/zdarzenie z Delontem.Jeżeli masz spięcie na żart, że Lebron nie miał ojca no to żal mi tylko braku dystansu. Taki jest fakt, jeżeli się z tym pogodzisz to idziesz do przodu, jeżeli spinasz dupę to będziesz to roztrząsał. A poza tym widzę braki w czytaniu ze zrozumieniem. Żart był z potrzeby relacji ojcowskiej Lebrona (bynajmniej nie z jego matki;), jeżeli masz dystans do siebie (a wierzę w taki u co by nie mówić inteligentnego Jamesa), to potrafisz wyśmiać swoje problemy. Jeżeli Lebron nie miał za wesoło, a jednak osiągnął niesamowity sukces to zapewniam Cię, że nie posrałby się z oburzenia jakby ktoś się pośmiał z jego historii. Poza tym ktoś powiedział że ilość oponentów też świadczy o klasie jednostki. Więc ilość jadu (także takiego okropnego jak ten z mojego postu/a) może świadczyć o klasie w tym akurat przypadku LeBrona Jamesa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Ale z Ciebie Janusz w analogicznej sytuacji ktoś Ci mówi, że Delonte chciał Ci zastąpić ojca a ty zaczynasz się śmiać bo masz do siebie dystans? sam post nie był imo jakiś karygodny, ale już to jak go tłumaczysz - no daj spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 #Raptors have signed free-agent centre Greg Stiemsma: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 @lbs Jak jeszcze uprawiałem sporty zespołowe to mogę Ci zagwarantować, że w szatni nie takie żarty lecą i przy dobrej chemii nikt sie nie spina. LBJ ma w dupie żarty z Delonte haterów czy innych leszczy. Poza tym post nie skupiał się na Wescie tylko na relacji ojcowskiej, Lebrona wychowała tylko matka, nie wiem dlaczego miałaby to być ujma. Jeżeli to temat obrazoburczy i lekki żart z tego kogoś zniesmaczył to jest mi przykro. Jak dla mnie EOT chodziło mi tylko, że to internet. Nie chcę z forum robić chlewa, ale królewskie salony to też przegięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 gorsze rzeczy widziałem niż taki post ale cóż Borys skasował to skasował nie róbmy scen ani w jedną a ni w drugą stronę.... jedziemy dalej Kings zaczynają podpisywać..... Caspi na celowniku Kulagin rośnie zainteresowanie drugim Dragicem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 spokojnie. kontrakt nie jest w pełni gwarantowany. Jeremy Tyler zwolniony przez Kings. Raduljica rozważa powrót do Europy ze względu na lepsze oferty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Suns made 4-year, $48M offer -- comparable to Ty Lawson and Kyle Lowry -- but Bledsoe camp has been unwilling to negotiate off that number. Mam nadzieje, że już mu nikt więcej nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Koleś dobrze wie ze jego kolana juz na takim poziomie dlugo nie popracuja i szuka zyciowego kontraktu, pojebana sytuacja, na pewno nie jest wart wiecej od Teaguea czy Lawsona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Oni tę ofertę wystosowali dawno temu problem taki, że od pół roku (6 miesięcy) nie ma z nim kontaktu i jeszcze Lebron wyjeżdża z tekstem Break Bread na swoim instagramie. Do tego stanowisko agenta Bledsoe jest takie: "Suns' Bledsoe remains final RFA on market. Agent has held firm on max contract or no deal. He couldn't get Bledsoe an offer sheet elsewhere" I dzisiaj wyciekła jakaś wypowiedź z PXH,że jak Eric weźmie QO to będzie 3 lub nawet 4 PG po Dragicu, IT i TJ Praktycznie wszystkie klocki układanki pasują do tego, ze niebawem CAVS zaproponują nam tak jechanego przez wszytskich i nielubianego Waitersa w zamian za EB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Z jednej strony pozbycie się Waitersa jest kuszące, wręcz bardzo, bardzo. Z drugiej strony Lebron jeszcze nie zagrał meczu w Cavs po swoim powrocie, a już chcą się udupić w salary do końca jego kariery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 za LeBronem powinien stać zawsze jakiś podopieczny i mówić hominem te memento Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Monroe oficjalnie podpisał QO, oby zrobił to samo Bledsoe i zobaczymy czy przejadą się na tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havlicek Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Może nie tak ostro jak Melo, ale Sully też się pociął wpisując się w trend wyznaczony przez LBJa i Wade'a. 6 paka może nie zrobił, ale po twarzy widać, że mocno schudł. Możemy liczyć na jak najwięcej Sullingera na 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Dobrze ze Collison nie wyznaczyl nowych trendow w koszykowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi