ms9 Opublikowano 15 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 15 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Tak gwoli formalności napiszę tylko: done. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Moze jakas mala aktualizacja skladu? Jak masz czas ofc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Hermman - zmień nazwę teamu na zadeklarowaną w zgłoszeniu do ligi. Kolek, spoko, dziś to zrobię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ledley, w trejdzie z ms9 z 5 września nikogo nie wywaliłeś. W bardzo szybkim tempie musisz się zadeklarować, inaczej pójdzie out gracz z najniższym sc - Biyombo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Hej, sprzedam Evana Fournier w zamian interesuje mnie pic tegorocznego draftu, lub przyszłego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ledley Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Ledley, w trejdzie z ms9 z 5 września nikogo nie wywaliłeś. W bardzo szybkim tempie musisz się zadeklarować, inaczej pójdzie out gracz z najniższym sc - Biyombo. Miałem kogoś wywalić po moim następnym wyborze w drafcie. W takim razie Nelson out. Biyombo i tak już wyrzuciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 16 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) Miałem kogoś wywalić po moim następnym wyborze w drafcie. W takim razie Nelson out. Biyombo i tak już wyrzuciłem No fakt nie patrzałem na draft rookiech, ale za niego jest Embiid więc stan osobowy się nie zmienił. Składy zaktualizowane - bez rookiech. Oni pojawią się w składach po drafcie. Edytowane 16 Września 2014 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 u mnie w składzie nie ma juz Collisona i Carrolla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Mamy trade do evitacre idą LeBron i Bosh do mnie DeAndre, Batum, Giannis, #12 pick, #20 pick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Po co Wirakocza wywalasz Teletovica, skoro Bogdanovic nie bedzie w tym roku gral w NBA i jest to pick na zasadzie draft&stash? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 bo muszę zejsc do 460 fp a teletovic waży wiecej niż 15 fp. to trzeba pisać przy wyborze że wybór jest draft&stash? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Oddam rondo i nene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Imo nie trzeba pisac, toz to jasne powinno byc. Po prostu nie wiedzialem, czy wiesz o d&s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Mamy kolejną wymiankę! Do Phoenix trafiają: Tim Hardaway Jr., Dion Waiters i mój pick 2015 Do Dallas trafiają: Deron Williams i Ersan Ilyasova Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 jest wymiana oddaję holiday+patterson krzemyk oddaje rondo+nene Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Potwierdzam trejd z obi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 bulek, ja tylko upomnę się o pamięć iż mam pick Wirakoczy na rok 2015 (zgodnie z choćby z tym postem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Picków przyszłorocznych w arkuszu na forum nie ma, ale w pliku mam zapisane, także ja Tobie go nie zabiorę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 jest wymiana oddaję holiday+patterson krzemyk oddaje rondo+nene potwierdzam trejd z bulaszvilim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi