SiXers Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Działamy, działamy. Z draftem nie ma pośpiechu bo i tak będzie online. Może póki co niech każdy z zapisanych potwierdzi chęć gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackMamba Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Bez zmian, Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shevcu Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siner Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Gramy gramy, oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 No to jest nas dziewięciu na razie. Może wrócimy do ostatniej dyskusji i przyklepiemy jakąś zasadę odnośnie liczby meczów? Bo w zasadzie zostało nam już bardzo mało szczegółów do ustalenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiXers Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Wysłałem PMy do pozostałych zapisanych. Co do liczby niedogranych meczów to ja byłbym za większym limitem , czyli 18, żeby już nie tworzyć dodatkowych wyjątków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Brzmi OK 18 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jestem. Gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
washko Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (wy)gr(yw)am Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 (wy)gr(yw)am Ja gram, ale Ty QAS chyba miałeś grać w Dynasty a nie w Keepera. No chyba że zapisujesz się na bencha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 rzeczywiście, nie ten temat, ale ja zawsze i wszędzie walczę o wygraną ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumeks Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Oczywiście gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.TM Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczur Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 10. Handicap dla drużyn słabszych - w zależności od zajętego miejsca w danym sezonie, budżet każdej kolejnej drużyny na keeperów i aukcję przed następnym sezonem będzie się zwiększał o 2$ (wartość do dyskusji - wg mnie 1$ za mało, a 3$ za dużo), tzn. drużyna która zajęła 1 miejsce ma 200$, 2 miejsce 202$, 3 miejsce 204$ i tak do 20 miejsca które będzie miało 238$. Oczywiście przed każdym kolejnym sezonem budżet dla każdej drużyny jest na nowo ustawiany wg powyższych założeń. Odnosnie metody liczenia handicapu prosciej jest przyjac koncową klasyfikację. O ile rozumiem opcję alternatywną, to wydaje mi się ona na tyle skomplikowana, ze łatwiej mi (z czystego lenistwa) przyjąć rozwiązanie w swojej istocie banalne. Ale nie bede o nie walczył niczym o niepodległość. ;-) Czy mamy jeszcze jakieś inne wątpliwości odnosnie regulaminu? Rozumiem, ze w tym roku draftujemy on-line na Yahoo, ale za rok (przez handicapy, RFA itp) bedziemy musieli zrobic to inaczej. Ale nie wiemy jeszcze jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi