Cisza Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Chętnie, może osobny temat bo tu to by się mieszało z normalnymi postami. Kurde zagram ale tak po 14 picku to ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zakładaj tylko żeby nie zabiło to dyskusji tutaj. @Cisza A w moim przypadku to picki 10-15 najtrudniej wytypować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zakładaj tylko żeby nie zabiło to dyskusji tutaj. @Cisza A w moim przypadku to picki 10-15 najtrudniej wytypować. Własnie sobie teraz tak robiłem do próby i od 8-15 ciężko było, patrząc na potrzeby zespołów czy barnie to co dostępne. Ogółem te całe wybieranie może szlag trafić jak przejdą jakieś wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 a mam nadzieję że będą i że to będzie najciekawszy draft night od lat ktoś powalczy o Love, ktoś będzie chciał wejść w górę albo zawalczyć o kolejny pick w top 10 - obym się nie rozczarował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Pete Thamel @SIPeteThamel Sad news. Former Baylor center Isaiah Austin diagnosed with a career ending medical condition linked to potential aortic enlargement. szkoda chłopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Szkoda chłopaka. A dosłownie godzinę temu przeglądałem jego profil na DX, jak mi wyskoczył przy ustalaniu własnego mocku na realgm w grupce "best available"... dobre warunki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 (edytowane) Z tego co pamiętam, to niezłe miał wyniki rzutowe w pre-draft workouts. Mógł być stealem. W draft challenge postawiłem na niego przy 29 picku (OKC). Edytowane 22 Czerwca 2014 przez Gamejros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Szkoda że nie zdążył przed wyjściem tego choróbska podpisać kontraktu za rookie minimum - pół miliona usd na pewno by mu się przydało a tak to może się stać zapomnianym, biednym, chorym wielkoludem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Podobno Phila chce sie pakowac w Embiida. Raz ze maja juz Noela a dwa to bylby fail wszechczasow wybrac dwoch najwiekszych podkoszowych prospectow ostatnich lat i ich stracic przez kontuzje. Edytowane 23 Czerwca 2014 przez tomeczeg20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcreativo Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 I bardzo dobrze. Kto nie ryzykuje ten nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Jeżeli ktoś zabierze 76ers Wigginsa sprzed nosa, to po co mają iść w gracza bez star-potential, skoro bez franchise playera i tak nie wygrają mistrzostwa w najbliższych latach? Zatankują kolejny sezon, zbiorą kolejne assety i będą się rozglądać. Imo bardzo dobry pomysł z ich strony, o ile nie uda im się wtrejdować w 1 pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Mam nadzieję, że 76 nie wezmą Embida, dwóch Odenów w jednej drużynie to już przegięcie pałki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ja też bym brał Embiida, po Wigginsie i Parkerze to nadal jest najlepszy zawodnik nawet bez nogi. Fakt, ryzyko jest, bo stress fracture to nie przelewki, ale aż szkoda odpuścić takiego chłopa. Inną opcją w miarę logiczną byłby Exum, ale to jest mega niewiadoma + mają już w philly MCW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Racja,ale co wtedy z T.Youngiem?Są jakieś plotki o chęci wymiany go?Po ostatnim sezonie jakąś tam wartość ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek23 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Na razie głównie słychać, że Thad ma posłużyć jako kąsek dla Cavs przy swapie picków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Szkoda że nie zdążył przed wyjściem tego choróbska podpisać kontraktu za rookie minimum - pół miliona usd na pewno by mu się przydało a tak to może się stać zapomnianym, biednym, chorym wielkoludem. Pan Komisarz w ramach wizerunkowych ZAPRASZA go do swojego stolika w noc draftu jako gościa specjalnego... czujny Silver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ja też bym brał Embiida, po Wigginsie i Parkerze to nadal jest najlepszy zawodnik nawet bez nogi. Fakt, ryzyko jest, bo stress fracture to nie przelewki, ale aż szkoda odpuścić takiego chłopa. Inną opcją w miarę logiczną byłby Exum, ale to jest mega niewiadoma + mają już w philly MCW. Same here. Wydaje mi się, że Hinkie zawalczy o 1-2 pick i spróbuje wziąć Wigginsa/Jabariego. Jeżeli będzie za wysoka cena, to brałbym Joela. Poczekaliśmy rok temu z Noelem, to teraz poczekamy z Embiidem. A z 10 wezmiemy sobie jakiegos prospecta i moze Tadka wymienimy na kolejny pick. Pojawiły się ploty, ze manager Embiida robi sporo, zeby go wyrzucic do Bostonu/Lakers, stąd teraz termin operacji. Ponoć przed Buxami, Sixers itp ukrywaja dokumentacje medyczną. W przyszłym roku też będziemy w drafcie wysoko, mozna poszukac jakiegos franchise'a. Jeżeli nie będzie nim Embiid. Exum do mnie jakos nie przemawia. Lubie Smarta,ale z 3 to za wysoko, fajny jest Vonleh, ale 3 to znowu - za wysoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Miał być głęboki draft a w sumie to jak embiid out to nie ma kogo z 3-4 wybrać. 76rs mogą być największymi przegranymi tej loterii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sixer Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Podobno Cavs mogą wciąż wziąć Embiida z jedynką, mimo tej kontuzji. Jeśli jednak - co bardziej prawdopodobne - Wiggins i Parker pójdą z pierwszymi dwoma pickami, to zgadzam się, że najwięcej w tej sytuacji tracą Sixers. Cieszyłbym się ze zdrowego Embiida, ale tyle problemów ze zdrowiem w tak krótkim czasie to bardzo zły prognostyk na przyszłość. Exumem się nie jaram, a jeśli przeszliśmy przez poprzedni sezon po to, by dostać Noah Vonleha to będę wręcz trochę załamany. Być może największy problem polega na tym, że Cavs i Bucks to wszystko wiedzą i w zaistniałej sytuacji cena za trade up może być zaporowa. Nie zdziwi mnie więc ani trochę Embiid w Philly. Sixers od dawna uwielbiają łykać dużych inwalidów, być może zrobią to ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 https://twitter.com/ESPNNBA/status/481080689169674241/photo/1 mocny draft CORAZ SŁABSZY? z #30 go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi