Zaphod Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Naprawdę c***owo być kibicem Pistons w ostatnich sezonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Tzn co powiedzial? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 kurczę, tak sobie pomyślałem, że LBJ może jednak wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 W ciągu ostatnich 6 loterii wygrać 4 razy? No ja pier dolę. Gilbert nie wiem, obciąga lachę, ma cyrograf z diabłem, ale to jest po prostu niemożliwe. Toż oni zmarnowali Jamesowi karierę, teraz marnują Irvingowi i mają kolejnemu prospectowi wyjaśniać na czym polega bycie udupionym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Uważam, ze organizacja Cavaliers powinna być zdelegalizowana za ustawianie loterii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Cavs potrzebują dużego także stawiałbym na Embiida. Wigginsa najchętniej widziałbym w Orlando, ale na 99% nie ostanie się do 4 wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 czyli Phili ma 2 picki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Cavaliers prefer Jabari Parker over Andrew Wiggins, per @chadfordinsider. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Cavaliers prefer Jabari Parker over Andrew Wiggins, per @chadfordinsider. Hahahahahahaha, zaczęło się bustowanie :DDD Się idiotom rok temu Benneta zachciało, teraz nie mają się jak ośmieszyć, bo nie wierzę by opuścili Wigginsa/Embiida. Ku*wa, zawsze byłem ich hejterem, bo to gówniana organizacja od zawsze, ale teraz to już jestem mega-hejterem. Jak widać wciąż potrafią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Wszyscy sie jaraja Cavsami a musialem dlugo grzebac na twitterze zeby dowiedziec sie jak bedzie wygladac kolejnosc. Bucks na drugim miejscu to tez niezle jaja. Wspolczuje komukolwiek kto tam bedzie grac, szkoda 76ers bo Wiggins i Embiid im przepadna. Magic nawet fajnie ze dostali wysoki pick, jazz mi szkoda liczylem na wyzszy pick. A Ainge i Kuptchak powinni handlowac. Kings bardzo nisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 kurczę, tak sobie pomyślałem, że LBJ może jednak wrócić Ja tak samo. I jeszcze mieliby kasę na konkretne uzupełnienia... Biorąc Embiida musieliby szukać tylko SG (pechowo nie ma mocnych na FA) i uzupełniać ławkę, na której jest już Jack i Bennett. Do zrobienia na luzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 myślę, że Cavs wezmą Wigginsa po tylu spieprzonych pickach nie będą kombinować Wiggins już planuje imprezę pożegnalną w 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Przypomniał mi się mem, który pytał retorycznie "Co jeśli Cavs wybrali Bennetta, żeby tankować pod draft 2014"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentor Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Wiggins akurat może wciąż trafić do Sixers. Cavs chyba pójdą w Embiida a Bucks na SF mają Abecadło.Wkurwiłem się niemożliwie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d-fence Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Tzn co powiedzial? generalnie co my tutaj tylko w publicznej tv że, powinno sie zmienic zasady, ileż mozna uprzywileowywać jedną druzyne ktora nie potrafi z tego faktu skorzystać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Jak Parker z Wigginsem pójdą z dwoma pierwszymi numerami, to Sixers mają trochę problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 To kto idzie z jedynką? Randle czy Gordon? LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Jak Parker z Wigginsem pójdą z dwoma pierwszymi numerami, to Sixers mają trochę problem. no a jak by wzięli Embiida i go potem przehandlowali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaphod Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 W sumie w DET cała wina spada na Dumarsa za idiotyczny trade. Powinni zdjąć jego koszulkę z Palace i rytualnie spalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bloniek Opublikowano 21 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 1. James wraca do Cavs2. trade pick,Bennetta,Varejao za Lowe, Dienga i 13 pickJames zadowolony, Lowe zadowolony, Cavs zadowolone, Sota zadowolona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi