LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2024 s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 16 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2024 GOAT Rapu a może i koszykówki ? He he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2024 a Wam jak siedzi nowy Bisz? XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 nóżka sama chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 17 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2024 8 godzin temu, jack napisał(a): nóżka sama chodzi Taka odwrotność projektu albo inaczej a pozostając w temacie - przesłuchałem nową płytę Łony dopiero - sztos. Bałem się że może być monotematycznie ale jak zwykle jest celnie, inteligentnie i lekko żartobliwie - kocyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zajebisty numer, z czasów nagrywania Illmatic chyba. Nigdy nie wydany oficjalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 5 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 śledzi ktoś beef? @Kubbas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Ja juz sie pogubilem kto kogo za co. Ale beka z J Cola odwieczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 1 godzinę temu, the_secret napisał(a): śledzi ktoś beef? @Kubbas ? Sledze 3 part dissu Drakea mi bardzo siedzi i punche dobre flow bit wszystko Kendrick fajne miał przyspieszenie na 40 sekund w tym dissie meet the grahams Ogólnie igrzyska rapowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 5 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 2 godziny temu, the_secret napisał(a): śledzi ktoś beef? Drake zaskakująco in plus w sumie, ale chyba nie spodziewał się na jaki pierdolnik się zapisuje odpowiadając Kendrickowi, bo chyba u ludzi overall już przegrał. Ten ostatni track KL i implicite porównanie Drake'a do Malone'a dobry banger, lol. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Z jednej strony śmiesznie się ogląda burzę wokół Eminema, ale że powstała i cała otoczka to no tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Godzinę temu, RappaR napisał(a): Z jednej strony śmiesznie się ogląda burzę wokół Eminema, ale że powstała i cała otoczka to no tragedia. Juz chyba z 30 lat probuja go cancellowac I nic. Ta plyta I powrót do slim shadiego to najlepsze, co moze stac sie amerykanskiemu spoleczenstwu Patrzac na filmiki tych, co nagrywaja reakcje do teledyskow itd(ogromny rynek w USA), sami sie ciesza ze on moze mowic, co chce, bo oni tego przywileju nie maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 20 godzin temu, Reikai napisał(a): Juz chyba z 30 lat probuja go cancellowac I nic. Ta plyta I powrót do slim shadiego to najlepsze, co moze stac sie amerykanskiemu spoleczenstwu Patrzac na filmiki tych, co nagrywaja reakcje do teledyskow itd(ogromny rynek w USA), sami sie ciesza ze on moze mowic, co chce, bo oni tego przywileju nie maja. Serio to najlepsze, co może się przydarzyć? Ja nie jestem koneserem, ale refren "Houdini" zdarty żywcem z jakiejś piosenki z 80/90, a podkład jak z utworów disco-polo klasy B. Gdzieś widziałem, że chyba Meller z Boys mówił, że połowa obecnej polskiej sceny hip-hopowej może z nimi występować na festiwalach disco-polo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 ten kawalek Eminema to taka zenada/padaka ale jako fan tego sie wlasnie balem zobaczymy jaka bedzie cala plyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 3 godziny temu, Pablo81 napisał(a): Serio to najlepsze, co może się przydarzyć? Ja nie jestem koneserem, ale refren "Houdini" zdarty żywcem z jakiejś piosenki z 80/90, a podkład jak z utworów disco-polo klasy B. 1. To sie nazywa follow up a nie zerzniecie. 2. Kawalek jest nawiazaniem do without me sprzed lat. Lacznie z teledyskiem. 3. A najlepsze nie przez jakosc muzyki, czy komus sie spodoba czy nie. Ale przez to ze ma jajca w USA powiedziec co chce, kiedy chce, przy tym co tam sie dzieje obecnie jesli chodzi o cenzure. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Cenzura tylko się będzie pogłębiać i tyle. Wolności wypowiedzi w USA już żadnej nie ma. Jak w PRL, póki jesteś nikim, możesz sobie opowiadać dowcipy przy wódce ze szwagrem na temat ZSRR i pierwszego sekretarza, ale jakiekolwiek wypowiedzi znaczących osób to od razu atak medialny, fala hejtu, cancelowanie i wilczy bilet. A tak to jeśli nie uważasz, to tracisz pracę po polubienie niepoprawnego twitta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 17 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 obadajcie dwa numery: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi